Pallar Sobirà

ESTERRI D'ANEU

Associació de criadors de Cavall Pirinenc Català del Pallars Sobirà

Data:

L'entitat informa: En el marc del 3r Concurs Nacional de Cavall Pirinenc Català es farà un sorteig d'una poltra. Els beneficis aconseguits aniran destinats íntegrament a La Marató de TV3.

RIALP

Associació de Dones de Rialp

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones de Rialp farà ballar a tot el poble al ritme de la Flashmob de La Marató per posar el punt i final a la festa.

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones de Rialp mostrarà els talents amagats del veïns de la Vila amb l'activitat que proposen, que anomenaran "Tu sí que lo vals". Tothom podrà demostrar el seu virtuosisme amb algun instrument, les seves dots d'interpretació, o el seu talent pel ball, i podrà optar a un premi final. Per últim, un berenar reunirà a tots els participants i assistents al concurs.

Cassigalls

Data:

L'entitat informa: Aquesta entitat organitza un taller que consistirà en elaborar petites peces de patchwork que després serviran com a ornament nadalenc. No us preocupeu, que el material, el bon ambient i l'assessorament el posaran el grup Casigalls! Després del taller els assistents podran gaudir d'un bon berenar.

Escola Montsent de Pallars

Data:

L'entitat informa: Els alumnes del Cicle Superior de l'Escola Montsent de Pallars es convertiran en pastorets per fer-nos reviure l'esperit nadalenc.

SORT

Associació Cultural Cambuleta

Data:

L'entitat informa: Els pares i nens de Sort s'animaran a fer el major número de cambuletes (tombarelles) en un determinat temps. Serà una mena de marató de cambuletes i a una hora determinada tots els participants de la tómbola i de les tombarelles faran una gran cambuleta col·lectiva per La Marató de TV3. Es pagarà un preu simbòlic per participar.

Data:

L'entitat informa: Amb el títol "Una paraula solidària per La Marató" l'Associació Cultural Cambuleta proposa fer una tómbola on tothom podrà comprar una paraula solidària entre unes 150 o 200 a un preu estipulat de 5 euros. Les paraules estaran penjades amb plafons i darrera de cada paraula hi haurà regals que ens han donat les empreses i comerços de la comarca. No hi haurà cap paraula sense premi.

Associació Cultural Sardanistes de Sort

Data:

L'entitat informa: Diversió i solidaritat s'apleguen en aquesta ballada de sardanes, que esperem que aplegui el màxim de veïns de Sort.

VALÈNCIA D'ÀNEU

Clubs de Quads Esterri d'Àneu

Data:

L'entitat informa:

Anar al contingut