Pallars Jussà

ISONA

CEIP AESO - Zer Pallars Jussà

Data:

L'entitat informa:

LA POBLA DE SEGUR

Comissió de les entitats de La Pobla de Segur per La Marató

Data:

L'entitat informa: La Pobla de Segur fa molts anys que col·labora amb La Marató, i aquest any no serà una excepció. El dia 18 de desembre hi haurà jocs per a nens des dels 3 anys fins els 90 i també es jugarà al bingo pallarès (catxo). Al vespres s'habilitarà una pantalla per veure el partit de futbol i gaudir d'un bon sopar de germanor. El 19 al matí es farà l'encesa de flames solidàries i per la tarda les dues corals del municipi oferiran un concert.

LLIMIANA

Gent de Llimiana

Data:

L'entitat informa: La gent de Llimiana un any més es disposa a col·laborar amb La Marató de TV3 i presentarà el calendari amb imatges dels nens i avis d'aquest municipi. A continuació, es farà un esmorzar popular, un bingo amenitzat amb música i activitats pels grans i pels més xics de la casa.

SALÀS DE PALLARS

Casal dels Avis Sant Pere de Salàs del Pallars

Data:

L'entitat informa:

TREMP

Art. Joel Martinez i Miró

Data:

L'entitat informa: Durant el mes de desembre els beneficis que s'obtinguin de la venda de samarretes per nadó, nens, nenes, joves, adults, body, pitets, tops, tasses, peluix, i d'altres productes amb el disseny de Bye Bye Kattu, de l'artista Joel Martinez i Miró anirà destinada a La Marató. La venda es farà online a les següents webs: www.byebyekattu.com i www.joelmmiro.com

Associació d'Amics Conca de Tremp

Data:

L'entitat informa:

Buala i Tisoni's

Data:

L'entitat informa: Buala i Tisoni's s'estrenen aquest any per La Marató amb un oferta d'activitats molt variada. Organitzaran un espectacle infantil a la tarda, un passi de moda al vespre i a la nit hi haurà un concert solidari amb grups locals. Tots els comerços del poble col·laboraran en una rifa popular. El marcador de La Marató ha de pujar com mai!

Anar al contingut