Osona

CENTELLES

Gimnàs de Montse Vilamajó

Data:

L'entitat informa: El Gimnàs de Montse Vilamajó organitza un espectacle de dansa a càrrec dels seus alumnes en benefici de La Marató de TV3. En aquesta edició els colors seran el fil conductor que ens transportarà a un món de sentiments i sensacions com l'alegria, els malsons, la innocència o l'esperança.

Piscina Municipal Centelles

Data:

L'entitat informa: Els personal d'aquesta piscina municipal està fent calendaris amb fotos dels treballadors per tal de vendre'ls en benefici de La Marató. També es portaran a terme una sèrie d'activitats dirigides especials a les instal·lacions, amb l'objectiu que els abonats col·laborin mitjançant l'activitat física.

Unió de Botiguers de Centelles

Data:

L'entitat informa: La Unió de Botiguers de Centelles se solidaritza amb La Marató de TV3 i com a novetat, es vesteix de gala i organitza una desfilada de moda i complements. Els beneficis que se n'obtinguin aniran destinats a La Marató.

EL BRULL

Ajuntament del Brull

Data:

L'entitat informa: Rondó de Poemes de Màrius Torres recitats pels veïns del Brull en l'any del centenari del seu naixement.

FIGARÓ - MONTMANY

Club Botifarra Figaró

Data:

L'entitat informa:

FOLGUEROLES

Associació de Mares i Pares d'Alumnes del CEIP Mossèn Cinto

Data:

L'entitat informa: Diverses activitats mantindran l'esperit solidari a Folgueroles abans que arribi La Marató. Es faran exhibicions d'activitats extraescolars que es practiquen al centre (hip-hop, gimnàstica esportiva, atletisme, música i anglès).

Parròquia de Santa Maria de Folgueroles (Grup de catequistes)

Data:

L'entitat informa: Els Jardins de Can Dachs de Folgueroles seran l'escenari del pessebre vivent que habilitaran els nens i nenes de catequesi de la Parròquia de Santa Maria de Folgueroles.

GURB

Comissió de Festes de l'Amistat

Data:

L'entitat informa:

LES MASIES DE VOLTREGÀ

Ajuntament de les Masies de Voltregà i Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà

Data:

L'entitat informa: Un any més les Masies de Voltregà volen fer-se visibles per La Marató amb un sèrie de jornades de sensibilització i actes puntuals per tal de recaptar fons per la lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

Data:

L'entitat informa: El pavelló d'esports del Club Patí Voltregà serà l'escenari d'un partit de hoquei en cadira de rodes entre un combinat de jugadors de la hoquei estatal del Club Patí i el Club Patí Voltregà (eterns rivals), contra jugadors de l'Associació Comkedem formada per a nens i joves de 7 a 20 anys amb alguna discapacitat física lleu o severa.

MANLLEU

AMPES Manlleu

Data:

L'entitat informa: La Sala d'exposicions de Can Puget acollirà una xerrada on diferents lesionats cerebrals i medul·lars ens explicaran amb quins obstacles i amb quines situacions s'enfronten en el seu dia a dia.

Data:

L'entitat informa: El Casal Cívic Frederica Montseny de Manlleu acollirà un gran concert que comptarà amb la participació dels grups de música més joves de la comarca.

Data:

L'entitat informa: La Plaça del Mercat de Manlleu serà durant tot el dia l'escenari d'una gran festa que fa anys que forma part dels calendaris de tots els manlleuencs. Hi haurà la tradicional xocolatada, una tómbola, un sorteig de pernils, diversos jocs, inflables pels més menuts, espectacles i fins i tot sessions d'spinning. I probablement això no serà tot, perquè segurament hi haurà més sorpreses.

El Quiosc de l'Assumpta

Data:

L'entitat informa: Durant dues setmanes abans de La Marató, l'Assumpta vendrà els clàssics regals sorpresa que cada any prepara amb molta il·lusió per a La Marató. El preu seran d'1, 2, 3 i 4 euros. Com a novetat, tothom podrà comprar un petó per a La Marató, que consisteix en un adhesiu ben original. Tota una ganga, petons d'ànims per 1 euro!

Data:

L'entitat informa: El clàssic Quiosc de l'Assumpta un any més es disposa a ajudar La Marató i proposa passar la tarda del diumenge en bona companyia amb un bingo, una ronda d'acudits i diversos passatemps.

Fitness Manlleu - Bellesa Anna

Data:

L'entitat informa:

Ràdio Manlleu

Data:

L'entitat informa: Edició especial del programa magazín de Ràdio Manlleu, el Passa Volant, d'11 del matí a 2 del migdia. Programa radiofònic amb connexions exteriors als actes més destacats que es fan a la comarca d'Osona en benefici de La Marató.

OLOST

Casal dels Avis d'Olost

Data:

L'entitat informa: Els avis del casal d'Olost no volen perdre's tampoc la cita d'enguany amb La Marató. Un any més destinaran els beneficis que facin amb el bingo a la lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. Els premis són lots cedits pels comerciants de la població. Un concert a càrrec de Les Noves Veus d'Olost i Els Narinant posarà el toc musical a la festa dedicada a La Marató.

ORÍS

Ajuntament d'Orís

Data:

L'entitat informa:

Associació Dones d'Orís

Data:

L'entitat informa:

ORISTÀ

Amics de la Marató del Municipi d'Oristà

Data:

L'entitat informa: Vine a gaudir del ja clàssic Esmorzar Bandoler en benefici a La Marató de TV3. Delecta't amb aquest esmorzar a base de carn feta a la brasa i tot acompanyat de pa amb tomàquet.

PERAFITA

Amics de la moto clàssica del Lluçanès

Data:

L'entitat informa:

Burricleta

Data:

L'entitat informa: Lloguer de burricletes de forma excepcional per 10 euros l'hora. Es durà a terme una ruta d'uns 50 minuts i es compartiran les virtuts de la bicicleta elèctrica i els valors de l'entorn al punt de sortida, alhora que es contribuirà a recaptar fons per La Marató 2010.

PRATS DE LLUÇANÈS

Ajuntament de Prats de Lluçanès

Data:

L'entitat informa:

SANT BOI DE LLUÇANÈS

Ajuntament de Sant Boi de Lluçanès

Data:

L'entitat informa: Per quart any consecutiu, l'Ajuntament de Sant Boi de Lluçanès fa un sopar popular. Tot seguit es farà un bingo i dos "súper bingos". El premi dels súper bingos serà un lot de productes donats per entitats i empreses de la comarca. El total de diners recaptats al llarg de la jornada aniran destinats a La Marató de TV3.

SANT QUIRZE DE BESORA

CEIP Segimon Comas

Data:

L'entitat informa: El dia 15 visitarà l'escola Segimon Comas el Jordi Molas (Guttman), amic d'una família de l'escola. El dia 17 transformaran el pati de l'escola en un poble, amb cases fetes amb capses, i recolliran com a mínim un euro per alumne. Per acabar es farà una enlairada de globus. Aquesta activitat comptarà amb la participació d'alumnes i professors del centre de secundària SES Bisaura de Sant Quirze de Besora, l'Escola El Rocal de Montesquiu i la Llar d'Infants "Els Quirzets".

SANT VICENÇ DE TORELLÓ

Coral Lloriana Jove

Data:

L'entitat informa: En el marc del Mercat de l'Avet de Sant Vicenç de Torelló, la Coral Lloriana Jove instal·larà una petita fira on posarà a la venda ponsèties i altres plantes decoratives pròpies d'aquestes dates. Decora la teva llar i alhora engreixa la recaptació d'aquesta Marató!

TARADELL

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i altres activitats relacionades amb aquest esport.

Ponicat

Data:

L'entitat informa: El proper dia 19 de desembre coincidint amb La Marató de TV3 s'inaugurarà l'escola d'equitació PONICAT. Oferiran passejos en poni per a tots els nens i nenes d'edats compreses entre els 3 i els 10 anys que s'atreveixin a viure aquesta experiència. Els beneficis que es recaptin aniran destinats a La Marató d'enguany.

TONA

Ajuntament de Tona i Mancomunitat La Plana

Data:

L'entitat informa: El grup de psicomotricitat de Gent Gran de Tona ha volgut participar a La Marató fent el Flashmob d'aquesta edició. El grup, format per 25 persones d'edats compreses entre els 65 i els 85 anys, han participat amb molta il·lusió i amb molta energia per posar el seu granet de sorra a la causa d'enguany.

AMPA de l'Escola Vedruna de Tona

Data:

L'entitat informa: Els nens d'educació infantil de l'escola Vedruna de Tona faran una representació dels Pastorets molt moderna i diferent. Amb la col·laboració dels seus mestres cantaran cançons, i ballaran diverses coreografies.

Cor Bonaire

Data:

L'entitat informa: Concert de cançons de Nadal, amb intervenció del Cor Bonaire de Tona i els Cantaires de Santa Eugènia amb un ampli repertori de cançons nadalenques. Els trobareu a l'Església Parroquial a partir de les 18h.

TORELLÓ

Agrupament Escolta i Guia Comte Jofre i Verge de Rocaprevera

Data:

L'entitat informa: Aquest agrupament escolta passejarà pels camins del municipi incloent la part del camí vora Ter, que passa pel terme municipal de Torelló. L'ermita de Rocaprevera marcarà el final d'un recorregut dedicat en exclusiva a La Marató d'enguany. Després del passeig hi haurà un pica-pica per a tots els caminants.

LaPiscina de Torelló

Data:

L'entitat informa: Acosta't del 13 al 18 de desembre a LaPiscina de Torelló, perquè dedicarà la setmana a fer tota classe d'activitats relacionades amb l'esport i la salut. El seu objectiu serà recaptar molts euros per la investigació en el terreny de les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. Pren nota a la teva agenda: dilluns 13 de desembre de 18.15h a 19.00h i dimarts 14 de 19.15h a 20h faran un Ciclo Marató, dimecres 15 de 15.30h a 16.25h i dijous 14 de 18.00h a 18.55h experimenta amb els tambors a la classe de Drums Alive. El divendres 17 de 10.30h a 11.25h no et perdis la classe de Fusió Salsa-Flamenc. L'últim dia, dissabte 18, s'organitzarà una caminada popular.

Olympic, Centre d'Activitats Dirigides

Data:

L'entitat informa: Un any més, els alumnes de l'Olympic ballen per La Marató! Jazz, funky, hip hop, breakdance confluiran en un espectacle de ball solidari amb les lesions cerebrals i medul·lars.

VIC

AMPA del Col·legi Sant Miquel dels Sants

Data:

L'entitat informa: Caminada per la recentment inaugurada via verda de Vic, on els participants faran una mica de salut i de pas col·laboraran amb La Marató. Per finalitzar hi haurà una xocolatada popular per recuperar forces.

Associació Cultural Sagals d'Osona

Data:

L'entitat informa: Cercavila pel mercat tradicional dels dissabtes a Vic, fent pilars i algun castell, instant a la gent de les pinyes a fer la seva aportació a La Marató.

Club Atlètic de Vic

Data:

L'entitat informa: Aquesta activitat proposa fer una cursa de distància oficial de mitja marató homologada per FCA. Els objectius seran fomentar l'esport com a forma saludable de vida, i a més a més, impulsar una major solidaritat gràcies a La Marató de TV3.

Club Gimnàstic Vic

Data:

L'entitat informa: La plaça Major de Vic acollirà una exhibició molt dinàmica de gimnàstica artística femenina i masculina de totes les edats. A més a més, la companyia "Si lo sé no me cuelgo" oferirà un divertit espectacle de circ i trapezi a tots els assistents.

Escola de Dansa Laia Baulenas

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de l'escola de dansa Laia Baulenas de Vic faran un espectacle de dansa clàssica i contemporània, en el qual hi participaran estudiants de 3 anys en endavant. Com a novetat hi haurà la representació d'un taller de creació que han realitzat alumnes de 10 i 11 anys i que consisteix a explicar a través de la dansa la història d'unes nenes que volen millorar el món. També es farà un taller per assajar la Flashmob de La Marató, perquè pares, alumnes i públic puguin ballar-la i sentir-se més partícips d'aquest projecte solidari.

Institut Municipal de Promoció i Economia de l'Ajuntament de Vic (IMPEVIC)

Data:

L'entitat informa: En aquest marc impressionant, el casc antic, i quan ja ens acostem a les festes de Nadal, Vic ens dóna la benvinguda amb un gran mercat medieval que rememora el seu passat. Hi haurà un seguit d'atraccions medievals (barca, carrusel, noria manual, cavallets, animació, etc). Els beneficis que es recullin d'aquestes activitats es destinaran a La Marató de TV3.

Regidoria de Joves de l'Ajuntament de Vic

Data:

L'entitat informa: La Disco serà l'escenari del concert que oferiran The Young Red Band, The Kebabs i Teràpia de Shock de la Garrotxa. Els membres del Club Gimnàstic Vic faran una demostració i la presentació anirà a càrrec de la companyia de teatre jove Gallaret Teatre.

Secció Patinatge Artístic Club Patí Vic

Data:

L'entitat informa: Gran espectacle a càrrec de diversos clubs de la Federació Catalana de Patinatge d'arreu dels Països Catalans i del Principat d'Andorra.

Trialsport Escola de Trial - Unió Ciclista Vic

Data:

L'entitat informa: El proper 19 de desembre el circuit de ciclisme d'aquest municipi acollirà el trial ciutat de Vic, la darrera prova en bicicleta de l'any. Hi podrà participar gent de totes les edats i amb diferents nivells, i els beneficis de les inscripcions aniran destinats a La Marató de TV3.

VILADRAU

Centre Cultural Europeu de la Natura de Viladrau - Ajuntament de Viladrau

Data:

L'entitat informa: Una tradició que aquest any arriba al seu 20é aniversari. Cada any una persona o un grup de persones han estat els encarregats de dissenyar i realitzar un pessebre que es porta a Sant Segimon, el diumenge abans de Nadal i es va a buscar el diumenge més a prop de la Candelera. Moltes felicitats a tots i totes els que han fet possible arribar a aquesta 20a edició.

Entitats de Viladrau

Data:

L'entitat informa: El Punt Jove de Viladrau organitza una quina en benefici de La Marató. Els trobareu al Centre cívic Juvenil "El Torrent".

Data:

L'entitat informa: Viladrau també afinarà les seves veus per La Marató de TV3. L'Escola de Música de Viladrau oferirà un concert de Nadal al Centre Cultural Europeu de la Natura.

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Viladrau organitzarà el proper 18 de desembre una exhibició de gossos de rescat i salvament al camp de futbol d'aquest municipi.

Data:

L'entitat informa: L'esport és una manera essencial d'unir esforços i fomentar la solidaritat per una bona causa. Per aquesta raó el camp de futbol de Viladrau acollirà un partit que enfrontarà els equips de Futbol Club Viladrau i la Unió Esportiva de Seva. Tot el que es recapti de la venda d'entrades anirà destinat a La Marató de TV3.

Anar al contingut