Noguera

ÀGER

Associació de Dones de la Vall d'Àger

Data:

L'entitat informa: Gaudeix d'un berenar amb la millor xocolata desfeta i amb la bona companyia de les dones de la Vall Àger, que un any més se solidaritzen i fan costat a La Marató de TV3.

Centre d'Observació de l'Univers (Consorci del Montsec)

Data:

L'entitat informa: El Centre d'Observació de l'Universa farà les seves visites i tallers el dia 19 de desembre en benefici de La Marató. Es realitzaran observacions diürnes i nocturnes, així com sessions de planetari i tallers de robòtica.

ALBESA

Associació de Dones Punt de Trobada

Data:

L'entitat informa: Els voluntaris de l'Associació de Dones Punt de Trobada d'Albesa han organitzat una escala en Hi-Fi per a totes les edats. Cançons i estils de totes les èpoques sonaran el dia de La Marató al centre cívic "La Saleta" d'aquesta població.

ALGERRI

Ateneu Penya Terròs

Data:

L'entitat informa:

ARTESA DE SEGRE

Gimnàs Altis

Data:

L'entitat informa: Vine a gaudir amb el Gimnàs Altis del festival de FAMA que han preparat, per passar una tarda diferent i fer pinya amb La Marató de TV3. Junts podem ajudar molta gent. Els trobareu a La Dàlia Blanca a partir de les 18h.

BALAGUER

AMPA i Claustre Col·legi Nostra Senyora del Carme

Data:

L'entitat informa: Les aules de l'escola es converteixen en estables, els passadissos son camins de pedra...I és que per un dia l'escola esdevé un pessebre vivent! Tots els nois i noies des de la llar d'infants fins a segon de batxillerat, juntament amb els pares de l'escola, s'impliquen en aquesta activitat solidària.

Associació d'Havaneres Vent de Ponent

Data:

L'entitat informa: L'Associació d'Havaneres Vent de Ponent farà una cantada d'havaneres amb l'objectiu d'augmentar la xifra del marcador. La quantitat recaptada s'arrodonirà amb les aportacions de l'entitat.

Associació de Dones d'Almatà

Data:

L'entitat informa:

Associació de Gent Gran La Noguera

Data:

L'entitat informa: Actuació del grup d'escala en hi-fi per part dels membres de l'Associació. Els assistents podran gaudir d'un recull de cançons que aquest any aniran dedicades a Mèxic.

Associació Dona Rural

Data:

L'entitat informa:

Associació Residència Geriàtrica Sant Domènec

Data:

L'entitat informa: Subhasta d'objectes pro Marató al Consell Comarcal de la Noguera. Es subhastaran objectes fets pels residents i pels membres de l'Associació de dones (bufandes i gorres, coixins, estovalles, bosses de pa, peücs de nadó, etc) Seguidament es farà un berenar pro Marató.

Data:

L'entitat informa: Els residents i personal del centre participaran d'una tómbola solidària per La Marató de TV3. La recaptació obtinguda de la venda de tiquets anirà destinada a la causa de La Marató.

Centres Educatius de Balaguer (secundària, batxillerat i l'Estel)

Data:

L'entitat informa: Una marxa ràpida per alguns carrers de la ciutat sota el lema 'Movem els cors per La Marató', per acabar a la plaça Mercadal. Allí es farà un mosaic que consistirà en un gran cor ple de cors petits, els dels participants a l'activitat.

Punt d'Esports Balaguer

Data:

L'entitat informa: Jornada festiva dedicada a La Marató on hi haurà tota classe d'activitats esportives que s'instal·laran a Balaguer. Sessions d'Spinning, d'aeròbic, d'steps o de taekwondo reuniran als més esportistes en una jornada que pretén ser més que solidària.

BELLCAIRE D'URGELL

Associació de Dones Isabelina de Bellcaire d'Urgell

Data:

L'entitat informa: La coral de Bellcaire d'Urgell i els nens de l'escola de música oferiran un concert de temes tradicionals, i tot seguit altres entitats del poble ballaran alguna dansa. Un cop finalitzat el concert tots s'aplegaran en un berenar i sortejaran alguns lots de regals pels assistents.

BELLMUNT D'URGELL

Associació de Dones 'Les Roselles' de Bellmunt d'Urgell

Data:

L'entitat informa: El local social de Bellmunt d'Urgell es convertirà en l'escenari ideal d'un bingo popular i una torronada, on tot el que es recapti es destinarà íntegrament a la Marató.

BUTSÈNIT D'URGELL

ZER El Sió

Data:

L'entitat informa: Els alumnes que formen part d'aquesta agrupació d'escoles elaboraran calendaris amb les fotos de tots els nens. Aquests no només seran els models del calendari, sinó que seran els encarregats de vendre'ls a parents i amics dels diferents pobles veïns.

CAMARASA

Ajuntament de Camarasa

Data:

L'entitat informa: Per tercer any consecutiu, el Casal Municipal de Camarasa es convertirà en un restaurant, en una sala de jocs i en una pista de ball per La Marató. L'Ajuntament de Camarasa organitza una vegada més un dinar popular seguit d'un bingo i d'un ball popular amb l'objectiu de fer més gran la cadena solidària.

CASTELLÓ DE FARFANYA

Associació de Dones de Castelló de Farfanya

Data:

L'entitat informa: Per sisè any consecutiu, l'Associació de Dones de Castelló de Farfanya emplenaran de dolçor el seu municipi perquè una vegada més organitzen un berenar que consistirà en una xocolata desfeta i coca per La Marató. El preu mínim de cada tiquet serà de 5 euros.

CUBELLS

Associació de Dones Mareselva de Cubells

Data:

L'entitat informa:

Associació de Joves Joqbells!

Data:

L'entitat informa: Com cada any, l'Associació de Joves "Joqbells!" vol solidaritzar-se amb La Marató de TV3 i amb tothom qui pateix lesions cerebrals i medul·lars. Apropa't al restaurant La Llosa a assaborir la coca i una bona tassa de xocolata desfeta, i canta un bingo per La Marató!

GERB

Associació de Dones de Gerb

Data:

L'entitat informa: Celebració d'un dinar popular al local social de Gerb i un bingo, on els premis seran cedits per empreses i particulars del municipi. Els beneficis del dinar així com els diners recollits amb el bingo aniran destinats íntegrament a La Marató.

LA SENTIU DE SIÓ

El Poble de la Sentiu de Sió

Data:

L'entitat informa: En aquesta ocasió serà l'associació de Dones en col·laboració amb totes les entitats del poble qui prepari el berenar. Un àpat on no hi faltaran els pastissos casolans i on també s'hi jugarà al bingo solidari per a La Marató. No t'ho perdis! Us esperen al local social de La Sentiu de Sió!

Data:

L'entitat informa: Els amics de la Botifarra ens conviden a un campionat la tarda del 27 de novembre. Els que vulguin competir o els que simplement vulguin assistir-hi només s'han d'apropar al local social del poble.

LES AVELLANES

Patronat Cultural de Sant Roc

Data:

L'entitat informa: Celebració de la setena edició de Pedala o Camina per La Marató. Se sortirà de la plaça Major a les 10h amb bicicleta o caminant fins a l'era Mirada. La durada del recorregut és de 2,5 km. A l'arribada es farà un esmorzar popular, que consistirà en entrepans de llonganissa amb formatge. El tiquet tindrà un cost de 5 euros per persona i els beneficis que es recaptin aniran destinats íntegrament a La Marató.

MENÀRGUENS

Associació de Dones La Clau de Menàrguens

Data:

L'entitat informa: Deixa't endolcir per les dones de La Clau. Aquest any l'associació juntament amb diverses entitats del municipi celebraran un bingo, i tot seguit es convidarà a tots els assistents a una xocolatada.

MONTCLAR D'URGELL

Jovent de Montclar d'Urgell

Data:

L'entitat informa: Per tercer any consecutiu i amb motiu de La Marató, els més joves d'aquest municipi organitzen el sorteig de dos lots de Nadal. Els productes seran cedits pels comerços pròxims a la població de Montclar d'Urgell.

MONTGAI

Associació de Dones La Colomina de Montgai

Data:

L'entitat informa: Les diferents associacions del municipi tenen preparades diverses activitats lúdiques durant tot el dia. Un dinar popular i uns bingos són alguns dels exemples del que els veïns de Montgai faran per recaptar fons per La Marató.

OS DE BALAGUER

Associació de Dones Els Baulons

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones Els Baulons volen fer palès el seu compromís amb La Marató amb un sopar el 31 d'octubre i una xocolatada popular el 6 de desembre.

PENELLES

Associació de Dones Il·lusió

Data:

L'entitat informa: Tal i com el nom d'aquesta entitat indica, aquest grup de dones encara conserva la il·lusió per col·laborar en un projecte solidari com aquest. Organitzaran un bingo on els regals seran cedits per diferents establiments, empresaris i particulars del poble i voltants. Tot el que es recapti anirà destinat de forma íntegra a La Marató de TV3.

PONTS

Aiguasport

Data:

L'entitat informa: Mini parc infantil, amb diverses activitats com l'slot, karaoke, tallers, actuacions, jocs de taula, disfresses, pintura, etc. A través d'un preu simbòlic, els nens de la vila de Ponts i voltants podran passar un matí d'allò més lúdic i divertit explorant infinitat d'activitats a més de ser solidaris amb La Marató.

Associació de Jubilats i Pensionistes de Ponts i Comarca

Data:

L'entitat informa:

Escola de Ponts

Data:

L'entitat informa: L'Escola de Ponts correrà tot el que pugui per una causa justa com és La Marató de TV3. I no només ho faran els nens, sinó també els pares, mares i mestres. Hi haurà una cursa de relleus de P3 A 6è de primària, però també hi haurà ocasió de participar en una cursa solidària de 15 a 17h.

Grup d'escala en Hi-Fi de l'Associació de la Gent Gran

Data:

L'entitat informa: Un grup de l'Associació de Gent Gran de Ponts organitza un espectacle de playback de suport a La Marató de TV3. Serà un espectacle divertit on hi podrà participar gent de totes les edats. Us convidem a tots a gaudir de l'espectacle!

TÉRMENS

Associació de Dones Sant Joan de Térmens

Data:

L'entitat informa: El Centre cultural Sant Joan de Térmens es convertirà el proper 12 de desembre en una sala de joc molt especial. Tothom podrà jugar al bingo i endur-se regals cedits per tots els veïns del poble. També se sortejarà una samarreta, una pilota i una postal firmades pel jugador del FC Barcelona Bojan. Participa-hi i podràs l'afortunat!

TORRELAMEU

Torrelameu amb La Marató

Data:

L'entitat informa:

Anar al contingut