Gironès

AIGUAVIVA

Girona Innovació, SL

Data:

L'entitat informa: Del 17 al 26 de desembre comprant un invent a la pàgina web www.urbecom.com/gironainnovacio seràs una mica més solidari ja que la meitat de l'import anirà destinat a La Marató de TV3.

BONMATÍ

ABS Anglès i AMPA Bonmatí

Data:

L'entitat informa: Els més petits també tindran el seu lloc a la jornada que el municipi de Bonmatí dedicarà a La Marató. El pati de l'escola es convertirà en l'escenari de diversos jocs infantils, gimcanes, jocs de taula, diferents tallers i música. L'alegria i la diversió seran els ingredients principals d'un dia dedicat a La Marató de TV3.

CAMPLLONG

Associació de Fires i Festes de Campllong

Data:

L'entitat informa: Esmorzar popular, tallers, tast de vins i actuació dels grallers i timbalers de Campllong acompanyats del Gegant Quirze. Suma't a la Gran festa de Campllong per La Marató!

CASSÀ DE LA SELVA

AEG La Claca

Data:

L'entitat informa: El dia 18 durant tot el matí es farà una macroventa de coques, xocolata desfeta i cafè a diverses parades repartides per tot el poble.

Ajuntament de Cassà de la Selva

Data:

L'entitat informa: Diferents entitats del poble han proposat activitats amb motiu de La Marató. Les entitats que hi participen són: AEiG La Cla, Ampa Llar d'Infants Municipal, UBC, Residència Geriàtrica, Penya Blaugrana, Entitat Gastronòmica, Ampa i Casal de Jubilats.

AMPA/ Llar d'infants Municipal Taps

Data:

L'entitat informa: Els més menuts de la Llar d'Infants també tenen ganes d'oferir la seva col·laboració a La Marató de TV3. Per aquesta raó faran ornaments nadalencs que es posaran a la venda el 17 de desembre. També es farà una xocolatada que aplegarà mestres, pares i família.

Entitat Gastrònomica de Cassà de la Selva

Data:

L'entitat informa:

CELRA

Celraentretots

Data:

L'entitat informa: Aquest any l'agrupació Celraentretots se suma a les iniciatives que es porten a terme per La Marató. El pavelló esportiu de Celrà serà l'escenari d'una gimcana infantil per a nens de 6 a 12 anys que tindrà lloc a les 10h. Per un preu de 2 euros els participants es podran endur diferents obsequis i de pas podran ajudar a engreixar la recaptació d'enguany. A les 14h hi haurà una arrossada popular que esperem reuneixi a tot el veïnat del municipi.

CERVIÀ DE TER

Associació de Dones de Cervià de Ter

Data:

L'entitat informa: Venda de manualitats: collarets, bosses, postals de Nadal, etc. realitzats per l'Associació de Dones de Cervià de Ter. Aquest material es posarà a la venda al Basar Rosell.

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones de Cervià de Ter aprofitarà l'embranzida de la Festa Major per fer un concurs de coques. Assistents i concursants podran assaborir-ne més d'una, i de pas, podran posar el seu granet de sorra en la lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

Associació de Veïns Raset de Baix / Club Esportiu Cervià de Ter

Data:

L'entitat informa: Alguns veïns de Cervià de Ter proposen fer una caminada popular d'uns 5 o 6 quilòmetres recorrent els voltants del municipi. Un cop acabada l'excursió, posaran en marxa una sèrie d'activitats esportives i faran una xocolatada.

Enganxa-t'hi, Associació de Dones de Cervià de Ter, Penya Barcelonista de Cervià de Ter i Casal d'Avis de Cervià de Ter

Data:

L'entitat informa: El dia 18 de desembre aprofitaran que es fa un pessebre vivent a la plaça de l'església de Cervià de Ter per fer una botifarrada popular i donar la recaptació a La Marató.

FORNELLS DE LA SELVA

Associació Fornells per La Marató

Data:

L'entitat informa: El mes de desembre hi haurà partit Barça-Madrid, i els veïns de Fornells de la Selva aprofitaran aquesta ocasió tan especial per reunir-se i, de pas, obtenir alguns beneficis per La Marató d'enguany. El Pavelló Poliesportiu acollirà la retransmissió d'aquest clàssic, i també oferirà servei de bar i organitzarà un sorteig de paneres.

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

Saint George's School

Data:

L'entitat informa: Durant tot el mes de desembre es posaran a la venda bolígrafs decorats amb motius nadalencs i dissenyats especialment per a La Marató. Els alumnes i les famílies de l'escola els podran comprar i tenir-los com a record, i de pas, col·laborar en la lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

Data:

L'entitat informa: Durant els dies 16 i 17 de desembre a l'escola realitzarem el Festival de Nadal, que enguany el representaran els alumnes de l'etapa Educació Infantil. En benefici de La Marató de TV3 intentarem recaptar diners de tots els familiars de l'escola que vinguin a veure al representació.

GIRONA

AECS Girona

Data:

L'entitat informa: Partit amistós amb l'equip Disport F, format per esportistes amb lesions medul·lars i cerebrals adquirides. Durant el partit hi haurà informació sobre el tema d'enguany, i a més a més es vendrà berenar i beguda.

Data:

L'entitat informa: El Centre de Girona acull un torneig de futbol durant tota la tarda, on els equips participants pagaran una quota per La Marató. A més a més hi haurà una paradeta amb menjar i beguda així com un espai d'informació sobre la causa d'enguany.

Data:

L'entitat informa: Mitjançant un esmorzar i un berenar popular aquest grup d'estudiants de Ciències de la Salut vol recaptar fons per a la investigació en el terreny de les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. S'instal·laran en paradetes pel centre de Girona i vendran creps, pastes i entrepans a un preu assequible. A més a més oferiran informació sobre el tema que dedica enguany La Marató.

CCE Montessori - Palau Girona

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de 4t d'ESO faran un dibuix relacionat amb La Marató d'aquest any i els alumnes de totes les edats (des de 1r de Primària fins a 2n Batxillerat) l'emplenaran amb monedes de quantitats entre 10 cèntims i 2 euros que portaran de la seva guardiola.

CEIP Taialà

Data:

L'entitat informa: Durant els dies 16 i 17 de desembre l'alumnat representarà el pessebre vivent a l'escola en solidaritat amb La Marató.

Club d'Atletisme Girona / Servei Municipal de l'Ajuntament de Girona

Data:

L'entitat informa: Dos atletes del Club Atletisme Girona correran una Marató donant voltes a un circuit urbà. Vine a fer el teu donatiu i acompanya'ls durant una part del recorregut, corrent o caminant. L'única condició és no anar a un ritme superior al que porten els dos atletes. El punt de sortida és a les 9.30h a la cruïlla del carrer Nou i el carrer Santa Clara.

Col·legi API de la demarcació de Girona

Data:

L'entitat informa: Per acord unànime de l'Assemblea general de col·legiats, es destina un 0,5% del pressupost de despeses a La Marató de TV3.

Conservatori de música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona

Data:

L'entitat informa: En el marc de la Temporada de concerts del Conservatori de música de Girona, el dia 19 de desembre es celebra un concert a càrrec dels alumnes de Cant Coral. El 23 de desembre l'Orquestra del Conservatori de música de Girona oferirà un segon concert. Aquests dos espectacles seran oberts a tot tipus de públic. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató. L'AMPA del Conservatori col·laborarà amb la recaptació d'aquests diners.

Escola Marta Mata

Data:

L'entitat informa:

IES Jaume Vicens Vives

Data:

L'entitat informa: A través d'un concurs s'han seleccionat dibuixos i poemes realitzats per alumnes de 1r i 2n d'ESO per tal de confeccionar postals nadalenques i vendre-les entre la comunitat educativa.

Institut Montilivi

Data:

L'entitat informa: Estand informatiu localitzat a la Rambla de Girona desenvolupant diferents activitats:ball i cançons d'animació, jocs i tallers per a nens i adults (arbre de Nadal dels desitjos, taller de maquillatge per a nens i diferents manualitats a canvi d'una aportació). Hi haurà xocolatada desfeta i melindros per a tothom!

Sanitas Residencial Gerunda

Data:

L'entitat informa: Des del mes de novembre Sanitas residencial Gerunda organitza amb la col·laboració de familiars, residents, treballadors i voluntaris tota mena d'actes: bingo, xocolatada, mercadet, berenar, venda de manualitats i altres.

Sol.Sol

Data:

L'entitat informa: Aquest centre d'estètica regala sessions de sol, farà manicures i maquillarà la gent que vulgui col·laborar amb La Marató. Una xocolatada, música en directe i jocs pels més menuts ajudaran a engreixar el fons dedicat a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. La cita és d'11 a 15 hores.

Toc de Flor, SL

Data:

L'entitat informa: Amb motiu de La Marató, la floristeria 'Toc de Flor' de Girona dissenyarà una rosa especial, de la venda de la qual els beneficis aniran destinats a les lesions cerebrals i medul·lars adquirides. Es podrà comprar els dies 17, 18 i 19 de desembre.

LLAGOSTERA

Els Cremats Motor Club Esportiu

Data:

L'entitat informa: El Mobiat és una excursió per portar el pessebre al Puig de les Cadiretes i fer un esmorzar. Els que vagin caminant sortiran del pavelló municipal de Llagostera a les 7 del matí i els que vagin en bicicleta, corrents, en moto, en quad, a cavall o en 4X4 sortiran a les 8. Desprès de l'esmorzar es farà una subhasta de productes cedits pels establiments de Llagostera.

LLAMBILLES

Centre Cultural Sant Cristòfol

Data:

L'entitat informa: L'estació del carrilet acollirà una exposició de manualitats fetes durant l'any pels alumnes del Centre Cultural Sant Cristòfol de Llambilles.

LLORA

Organitzadors Cavalcada de Reis de Llorà

Data:

L'entitat informa: La Vall de Llorà oferirà els seus productes de la terra en benefici de La Marató. Els productes típics de la Vall i de Nadal es posaran en venda a "l'encant" (subhasta).

QUART

Associació de dones de Quart 'ambullsdedona'

Data:

L'entitat informa: Apropa't a l'estand que tindrà l'Associació de dones de Quart "ambullsdedona" a la XXI Fira Mercat de la Terrissa Catalana, que se celebrarà a Quart del 4 al 6 de desembre. S'hi vendran butlletes per al sorteig del tres reis d'Orient realitzats artesanalment amb la tècnica de patchwork.

Unió Esportiva de Quart

Data:

L'entitat informa: Celebració de la tradicional quina nadalenca dedicada a La Marató. Tot el que es recapti s'aportarà al fons per les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

SALT

Col·legi Mare de Déu del Roser - Dominiques de Salt

Data:

L'entitat informa: Els alumnes d'aquesta escola ens ofereixen tota una sèrie de cançons tradicionals i danses modernes,amb la particularitat que ells mateixos creen les seves pròpies lletres i coreografies. Aquesta és una activitat dirigida a les famílies dels alumnes de l'escola.

Col·legi Pompeu Fabra

Data:

L'entitat informa: Les Bernardes acollirà una lectura de poemes de Joan Maragall i d'altres autors dels quals aquest any es commemora algun fet o data important. La recitació dels poemes anirà acompanyada de vídeos i música.

Federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitat Física

Data:

L'entitat informa: Els joves de l'institut de Salt podran experimentar una nova manera de viure l'esport en una jornada de sensibilització, que comptarà amb una mostra d'esports adaptats en cadira de rodes.

Universitat de Girona

Data:

L'entitat informa: La Universitat de Girona un cop més es suma a les activitats de La Marató de TV3 amb l'acció SalutAccions, un espai on els participants podran realitzar-se proves mèdiques per detectar el seu risc cardiovascular. També hi haurà activitats infantils per sensibilitzar els més petits de la importància que té anar amb precaució a la carretera.

Xaranga Damm-er

Data:

L'entitat informa: El centre comercial Espai Gironès acollirà a partir de les 19h un concert de Nadales a ritme de xaranga, amb trompetes, saxos, trombons i percussió.

SANT ESTEVE DE GUIALBES

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

SANT GREGORI

Associació de Dones de la Vall del Llémena

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones de la Vall del Llémena un any més vol aportar el seu granet de sorra a La Marató i posarà una paradeta on es vendrà bijuteria feta per les fundacions d'ajuda als discapacitats.

SANT JOAN DE MOLLET

Associació de Joves de Sant Joan de Mollet

Data:

L'entitat informa: El jovent de Sant Joan de Mollet també vol fer costat a La Marató, i ho farà amb una festa solidària a les 23h al Pavelló Municipal.

Data:

L'entitat informa: L'esport a Sant Joan de Mollet també té un paper important el dia de La Marató. Els jugadors del Futbol Sala Sant Joan de Mollet i l'associació Joves de Sant Joan de Mollet jugaran un partit al pavelló municipal. A les 18h es farà una quina solidària en benefici de La Marató.

SANT JULIÀ DE RAMIS

Associació de Clubs Esportius Eqüestres de Girona (A.C.E.E.G.I)

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Clubs Esportius Eqüestres de Girona (A.C.E.E.G.I) prepara pel dia 18 actuacions musicals, l'exhibició de com iniciar un cavall o poni mitjançant la doma natural i la presentació oficial del poltre Happy- D.A.C St. Julià. Tot això amb un únic objectiu: fer més gran la xifra del marcador de La Marató de TV3.

Comissió d'Entitats per La Marató

Data:

L'entitat informa: A les 20:30 el centre cívic de Sant Julià de Ramis acollirà una xerrada a càrrec de la Sra. Rosa Soler sobre el tema d'enguany de La Marató: les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

Data:

L'entitat informa: A partir de les 18h, al mateix centre cívic, hi hauran espectacles musicals i audiovisuals, una exposició fotogràfica, una subhasta, un sorteig, un espectacle de circ i se celebrarà un sopar popular pels assistents.

Data:

L'entitat informa: Els més menuts podran gaudir d'activitats d'animació infantil, de concursos, i fins i tot podran escoltar els contes que explicarà un rondallaire. També hi haurà esmorzar, els beneficis del qual aniran destinats a La Marató.

SANT MARTÍ VELL

Associació de Clubs Esportius Eqüestres de Girona (A.C.E.E.G.I)

Data:

L'entitat informa: Durant el cap de setmana del 18 i 19 de desembre es realitzaran diverses activitats per La Marató de TV3. Es farà un passeig, gimcanes, festivals eqüestres, concursos socials, amb l'opció que cada centre esculli el que prefereixi. Això sí, totes tindran un denominador comú: el món dels cavalls.

SARRIÀ DE TER

Centre d'Esplai Mijac - PL de Sarrià de Ter

Data:

L'entitat informa: Amb el lema "Quanta més gent vingui millor" els nens del Centre d'Esplai Mijac us conviden a una arrossada popular amb la intenció que tots els veïns del poble gaudeixin de l'àpat i, de pas, facin la el seu donatiu a La Marató de TV3.

Club Gimnàstica Sarrià

Data:

L'entitat informa: En el marc del Festival de Nadal, el Club Gimnàstica Sarrià presentarà les taules de gimnàstica rítmica de la temporada 2010-2011, amb coreografies especials preparades per l'ocasió.

VILABLAREIX

Club Tennis Taula Vilablareix (CTT Vilablareix)

Data:

L'entitat informa: El Pavelló Municipal acollirà un torneig de ping-pong i mini ping pong de diferents categories. Tan el més grans com els més petits passaran un matí divertit i solidari mentre juguen a tennis taula.

Anar al contingut