Garrotxa

BESALÚ

Centre d'Esplai Sant Vicenç

Data:

L'entitat informa: El Centre d'Esplai Sant Vicenç organitza una quina solidària a partir de les 18h amb l'objectiu de recaptar fons per La Marató.

CASTELLFOLLIT DE LA ROCA

Club Natació Castellfollit de la Roca

Data:

L'entitat informa:

LES PLANES D'HOSTOLES

Club del Bon Àpat

Data:

L'entitat informa: Per segon any el Club del Bon Àpat es posa en marxa per La Marató i tornarà a preparar una paella gegant per a 300 comensals. També s'organitzaran jocs de cucanya pels menuts i Ràdio Les Planes farà una sèrie de programes per donar a conèixer les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

OLOT

Club de Patinatge Artístic Olot

Data:

L'entitat informa: Tot i que durant la jornada es desenvoluparan diverses activitats, l'acte central anirà a càrrec dels grups de patinatge artístic que han estat set vegades campions d'Europa i cinc vegades campions del Món. Tots ells faran una exhibició, i per finalitzar, el Pavelló d'Esports d'Olot acollirà un dinar de germanor.

Consorci de transport Sanitari Regió Girona Delegació Garrotxa

Data:

L'entitat informa: Durant tot el matí, els Treballadors d'ambulàncies d'Olot en col·laboració amb l'Hospital d'Olot i altres empreses de la comarca organitzen una xocolatada molt peculiar, on els assistents tindran l'oportunitat de revisar les seves constants. La recaptació obtinguda anirà a benefici de La Marató.

Data:

L'entitat informa: Els Treballadors d'ambulàncies ocuparan la plaça del Rector Ferrer per fer sentir la seva veu per La Marató. Els que hi vulguin treure el nas, podran gaudir d'una xocolatada, provar el circuit en cadira de rodes i prendre's el pols o revisar els nivells de sucre. Pels més petits hi hauran jocs infantils. No t'ho perdis i participa amb La Marató!

Escola Pia d'Olot

Data:

L'entitat informa: Quan la solidaritat es converteix en una cosa dolça, es pot assaborir encara molt millor. Els alumnes portaran coques cuinades a casa i l'Associació d'Alumnes les vendrà al llarg de tot el dia al pati del centre en benefici de La Marató.

Fundació Privada Cor de Maria Olot

Data:

L'entitat informa: La cantada de Nadal de l'Escola és una tradició molt arrelada al tarannà del centre. Tots els alumnes de primària, per cursos, delecten els assistents amb el cant de cançons populars d'arreu del món que aglutinen tradició, germanor i interculturalitat.

Fundació Privada Tommy Robredo

Data:

L'entitat informa: Matinal esportiva per apropar a la societat l'esport adaptat. A més d'exhibicions de tennis, bàsquet i altres esports en cadira de rodes s'ofereix al públic la possibilitat de prendre-hi part amb l'objectiu de sensibilitzar la població de les dificultats i alhora els beneficis que aporta la pràctica esportiva en les persones discapacitades.

Motor Antic Garrotxa (MAG)

Data:

L'entitat informa: Sortida de vehicles antics en la qual motos, cotxes i tractors faran la ruta d'Olot a Sant Feliu de Pallerols. Durant la trobada es vendran números per al sorteig d'una quota de soci gratis durant tot el 2011, també una inscripció gratis "Arriba quan puguis 2011" i d'altres obsequis de marxandatge del club.

Nascuts 1970 a la Garrotxa

Data:

L'entitat informa:

Residència Geriàtrica Montsacopa

Data:

L'entitat informa: Tots el que passeu pel carrer del Rengle el proper 13 de desembre, no podreu evitar fer una aturada. Els usuaris de la Residència Montsacopa hauran col·locat una paradeta on vendran fundes i bossetes de feltre fets a mà per ells mateixos. Els beneficis que se n'obtinguin aniran destinats a La Marató.

Xaranga Damm-er

Data:

L'entitat informa: Després de dos anys, el grup Xaranga Damm-er segueix fent sonar tots els seus instruments per donar suport a La Marató. Aquest any Olot ballarà a ritme de xaranga amb trompetes, saxos, trombons i percussió per recaptar fons per La Marató de TV3.

SANT FELIU PALLEROLS

Ajuntament i entitats de Sant Feliu de Pallerols

Data:

L'entitat informa: Amb l'objectiu de fer un pas més en la lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals, Sant Feliu de Pallerols tornarà a fer-se visible durant la fira de Santa Llúcia. Organitzarà una botifarra popular al voltant duna foguera a la Plaça de la Vila.

Associació de Turisme industrial i comerç

Data:

L'entitat informa:

SANT JAUME DE LLIERCA

ZIU Arquers Club Vall de Llierca

Data:

L'entitat informa: Aquest grup d'Arquers mai fallen a la cita amb La Marató, i enguany tornaran a fer diana per una causa solidària com és la lluita contra les lesions cerebrals i medul·lars adquirides. Si vols aprendre a tirar en arc, treu al nas per la plaça major de Sant Jaume de Llierca!

SANT JOAN LES FONTS

PIS9 Centre Lúdic Cultural, Àrea de Joventut

Data:

L'entitat informa: L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts organitza la "Gimcana d'impediments". Per un dia, la gent coneixerà les dificultats que es troben les persones impedides en les seves activitats quotidianes, com poden ser: baixar una vorera, passar per una porta estreta, etc.

Sant Joan les Fonts Decideix i La Vall de Bianya Decideix

Data:

L'entitat informa: Sant Joan les Fonts Decideix i Vall de Bianya Decideix s'uneixen per tal de dur a terme una caminada popular a favor de la Marató de TV3. Es tracta d'una activitat matinal adreçada a tota la família. Hi haurà esmorzar per a tothom! El preu de d'inscripció és de 5 euros. Tot el que recaptin anirà destinat La Marató de TV3. Anima't a que sigui un èxit!

Anar al contingut