Conca de Barbera

BARBERÀ DE LA CONCA

Associació de Dones de Barberà de la Conca

Data:

L'entitat informa: Una activitat plena de dolçor, una xocolatada per recaptar fons per a La Marató. És la proposta que ens fa arribar, un any més, l'Associació de Dones de Barberà de la Conca.

BLANCAFORT

Associació Esportiva Blancafort

Data:

L'entitat informa: Caminada solidària per recaptar fons per La Marató de TV3. La sortida serà a les 10h de la plaça dels arbres. Aquesta caminada, que cobrirà una distància aproximada de 12 quilòmetres, sortirà de Blancafort per anar cap a Pira i tornar a punt de sortida.

Data:

L'entitat informa: Una classe d'aeròbic el dissabte 18 al matí ajudarà a mantenir-se en forma i, de pas, recaptar fons per La Marató de TV3.

Data:

L'entitat informa: Un grup masculí i un de femení de la Vila s'enfrontaran en un partit de futbol a la Pista Municipal de Blancafort. La cita és el diumenge a les 12h.

CONESA

Ajuntament de Conesa

Data:

L'entitat informa: Concert de Nadal amb la participació de 3 corals: Orfeó de Santa Coloma de Queralt, Capella de Música de la Tossa de Montbui i Noves Veus de Capellades acompanyades de l'Orquestra de Cambra de l'Escola de Música de Capellades. Sota el títol de 'Música i llegat', vol ser un homenatge al compositor J.S.Bach.

L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ

Entitats de l'Espluga de Francolí amb La Marató de TV3

Data:

L'entitat informa: El teixit associatiu de l'Espluga de Francolí fusiona il·lusió i esperit solidari amb la intenció de recaptar fons per La Marató. Impulsaran una diada d'activitats, tallers i entreteniments per a veïns i no tan veïns al Casal de la Vila.

MONTBLANC

Ajuntament de Montblanc

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Montblanc torna a córrer per La Marató, i ho farà amb un cursa solidària de Sant Silvestre per a petits (500m) i grans (2,5km). Després de les curses, tot els participants podran gaudir d'una merescuda xocolata.

Aprodisca Batuke

Data:

L'entitat informa: Aprodisca Batuke s'uneix a La Marató a ritme de batucada, i ho farà amb diferents cercaviles per la vila de Montblanc. Uneix-te a la marxa i passeja't per la plaça Major en benefici de La Marató!

Club Bàsquet Montblanc

Data:

L'entitat informa: Tots els amants d'aquest esport tindran l'oportunitat d'assistir als partits 3X3 de bàsquet que enfrontaran a jugadors i entrenadors del CB Montblanc. A més a més, tots aquells que assisteixin com a públic als partits durant tot el cap de setmana, podran participar en diferents sortejos de lots de productes típics de la comarca.

Joves de la Conca

Data:

L'entitat informa: Aquesta entitat torna a organitzar un any més la Concamarató, una festa solidària que tindrà lloc el 18 de desembre a partir de les 12 de la nit al pavelló del Casal Montblanquí. A la festa actuaran el DJ Minitaks de Solivella, el grup versions Ceda el Vaso de L'Espluga i tancarà la festa el DJ David Puente de l'Espluga. L'entrada a la Concamarató serà de dos euros els quals es destinaran a La Marató de TV3 i l'organitza Joves de la Conca i l'Oficina Jove de la Conca de Barberà.

Mostra de Teatre (Fila Zero) / Associació Juvenil Barjaula

Data:

L'entitat informa: Per tercer any consecutiu, els joves de Montblanc volen demostrar les seves dots artístiques per La Marató de TV3. Aquest any aconseguiran mantenir en suspens a tot el públic que hi assisteixi amb l'obra de teatre "Assassinat a la Carta".

SAP Tarragona-Valls I.C.S

Data:

L'entitat informa: Els participants en el programa "Anem a Caminar" (programa de millora de la salut amb l'exercici físic moderat en persones amb malaltia crònica) de la SAP Tarragona-Valls participen en una caminada durant la setmana del 13 al 19 de desembre per a La Marató de TV3. Les 6 ABS de Tarragona ciutat del I.C.S. caminaran juntes el dia 19 de Desembre per la rambla de Tarragona.

PIRA

Ajuntament de Pira

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Pira torna aquest any a la càrrega per donar suport en la lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals. Els veïns d'aquest municipi podran entrar en calor gràcies a una xocolatada solidària acompanyada de coca, i també podran pintar en un gran mural dedicat a La Marató. També es farà una cercavila pels carrers del poble.

ROCAFORT DE QUERALT

Associació de Joves de Rocafort de Queralt

Data:

L'entitat informa: Els joves de Rocafort de Queralt organitzen un campionat de remigio, un berenar popular i un sorteig d'una cistella de Nadal per fer pujar el marcador de La Marató.

SANTA COLOMA DE QUERALT

Col·legi Mare de Déu del Carme

Data:

L'entitat informa: Els nens i nenes del Col·legi Mare de Déu del Carme de Santa Coloma de Queralt faran una felicitació de Nadal que dedicaran als seus familiars i en la que es solidaritzen amb La Marató de TV3. Aquest any volen rememorar les cançons que ens han acompanyat al llarg de les nostres vides, des de que érem petits fins ara.

SARRAL

Associació de jubilats i pensionistes de Sarral

Data:

L'entitat informa:

Club Excursionista Sarralenc

Data:

L'entitat informa: El Club Excursionista Sarralenc organitza una cursa amb dos itineraris: un recorregut apte per a tothom, i un altre de 10 quilòmetres de distància.

Les nenes de Sarral

Data:

L'entitat informa: Un any més i amb molta il·lusió el grup de nenes de Sarral es disposen a ajudar a La Marató de TV3, i vendran articles d'artesania fets per elles mateixes com ja ho porten fent des de fa 3 anys. Tot el que recaptin aquestes "petites solidàries" ho destinaran a La Marató de TV3.

SOLIVELLA

Grup Cultural de la Dona de Solivella

Data:

L'entitat informa: Els veïns de Solivella portaran a terme diverses tasques de divulgació i conscienciació per fer conèixer la causa d'aquest any: les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

VALLCLARA

Ajuntament de Vallclara

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Vallclara celebra el seu aclamat Bingo- Marató 2010 i mitjançant el qual espera engrandir la recaptació d'enguany.

VALLVERD DE QUERALT

Associació de Veïns de la Vall de Vallverd

Data:

L'entitat informa: Els veïns de Vallverd de Queralt se sumen a La Marató d'enguany amb una festa que s'iniciarà a les 16h al local social del poble. Faran el pessebre, donaran la benvinguda i faran cagar el tió i després oferiran coca i xocolata desfeta.

VILAVERD

Amics de Vilaverd

Data:

L'entitat informa: La plaça de l'Església es convertirà en un improvisat circuit de bicicletes que permetrà practicar als veïns de Vilaverd fer una mica d'exercici mentre alhora recapten fons per La Marató de TV3.

Data:

L'entitat informa: Els amics de Vilaverd organitzen un bingo al local social del municipi amb l'objectiu de ser partícips de la gran cadena solidària.

VIMBODÍ I POBLET

Ajuntament de Vimbodí i Poblet

Data:

L'entitat informa: Vimbodí i Poblet es mobilitza per La Marató de TV3 organitzant partits de futbol, actuacions del Grallers i Geganters de la Vila, un concert de la Coral del Col·legi Mare de Déu dels Torrents, activitats infantils a càrrec de Conca Marató, exhibicions de gimnàstica de la Llar de Jubilats i Aeròbic i exhibició de ball Country. Un sopar de germanor aplegarà el màxim de veïns. Durant el descans es farà un sorteig de diferents obsequis. Per posar el punt i final a la jornada maratoniana hi haurà actuacions dels DJs locals DIX, Adrià Coch i Raffix.

Anar al contingut