Cerdanya

BELLVER DE CERDANYA

Bellver Entitat Musical (BEM)

Data:

L'entitat informa: A Bellver proposen activitats per a tots els gustos amb la finalitat de recaptar fons per La Marató. Un taller d'instruments musicals, jocs per a nens, curses per a adolescents, una demostració amb gossos d'atura, balls tradicions i actuacions musicals, i fins i tot una quina. El ball de fi de festa marcarà el punt i final d'un diumenge intens.

CEIP Mare de Déu de Talló

Data:

L'entitat informa: Bellver de la Cerdanya farà sentir la seva veu en la lluita contra les lesiones medul·lars i cerebrals adquirides. S'organitzarà una cantada de Nadales en la qual hi participaran tots els membres de la comunitat: alumnat, pares i professorat.

Escola d'Educació Mediambiental Ridolaina

Data:

L'entitat informa: El cap de setmana del 18 al 19 desembre la casa de colònies Ridolaina organitzarà diverses activitats. El 15% del total de l'estada anirà destinat a pujar la xifra del marcador de La Marató.

BOLVIR

Ajuntament de Bolvir de Cerdanya

Data:

L'entitat informa: A partir de les 21.30h el local social Santa Cecília acollirà una quina solidària per donar suport a La Marató.

GER

Ajuntament de Ger

Data:

L'entitat informa: Per segon any consecutiu el poble de Ger es solidaritza amb La Marató, i ho farà organitzant un gran quinto que aplegarà el màxim de veïns possible. Com més serem més riurem i més recaptarem!

LA MOLINA

Associació Play and Train

Data:

L'entitat informa: Passa el matí al Centre d'Esport Adaptat de La Molina, coneix el ventall d'activitats que hi ha per a les persones amb discapacitat i participa a la cursa popular solidària. La inscripció a la cursa es destinarà a La Marató. Hi haurà beguda, pica-pica per a tothom i premis pels guanyadors (categories infantil, juvenil i màster).

Niu dels Falcons

Data:

L'entitat informa: La casa de turisme rural Niu de Falcons celebrarà un sopar durant el Pont de la Puríssima dedicat exclusivament a La Marató de TV3. Els beneficis que se n'obtinguin aniran destinats a la causa d'enguany, les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

Data:

L'entitat informa: A partir del 12 de novembre la casa de turisme rural El Niu dels Falcons de La Molina donarà 5 euros de cada reserva d'habitació a La Marató de TV3.

MARTINET DE CERDANYA

Grup de Joves l'Ordiguer

Data:

L'entitat informa: Com l'any passat el Grup de Joves Ordiguer organitza un quinto solidari on els assistents podran guanyar 12 magnífics lots. Tot el que es recapti anirà destinat de forma íntegra a La Marató.

PUIGCERDÀ

Inestable Ceretana de Teatre

Data:

L'entitat informa: Pren nota si vols passar una bona estona. L'Agrupació teatral Inestable Ceretana et convida a gaudir d'un espectacle humorístic composat de diversos esquetxos, monòlegs i improvisacions. La recaptació íntegra anirà destinada a La Marató.

Anar al contingut