Berguedà

AVIÀ

Ateneu d'Avià

Data:

L'entitat informa: Com cada any els veïns d'Avià faran la clàssica caminada popular a les 10h i sortiran de la plaça de l'Ateneu. Després l'Ateneu acollirà a partir de les 12h l'actuació de cant coral i a les 18h l'espectacle del grup Koloraines.

Unió Esportiva Avià

Data:

L'entitat informa:

BAGÀ

Ajuntament de Bagà

Data:

L'entitat informa: Bagà es proposa aconseguir un bon equilibri entre cos i ment mitjançant uns seminaris teòrics i pràctics relacionats amb l'activitat física i la salut. El proper 27 de novembre s'aprofundirà en les tècniques de Pilates, i l'11 de desembre s'oferirà un col·loqui sobre la funcionalitat dels peus. Per acabar, el proper 18 de desembre es destacarà la importància d'aconseguir una bona postura a través d'un seminari de salut postural d'esquena.

BERGA

Associació de Veïns Els Quatre Barris

Data:

L'entitat informa: El proper 7 de novembre i a partir de les 8.30h qui vulgui es pot posar en marxa i caminar per La Marató. L'Associació de Veïns Els Quatre Barris organitza una passejada de 12km de duració, que acabarà amb un esmorzar per a tothom qui hi participi.

Data:

L'entitat informa: El clàssic concert de Nadal arriba com cada any a L'Escola Municipal de Berga. No hi faltarà la música, les nadales, però sobretot no mancarà l'actitud solidària de tots els que participen per La Marató. A llarg del concert també es rifarà una panera. Tens una cita a l'església de Sant Francesc a partir de les 18h!

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Veïns Els Quatre Barris repeteix un any més la seva col·laboració amb La Marató. Ho farà mitjançant la venda de loteria de Nadal de l'associació, que aquest any porta el número 43093.

Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà

Data:

L'entitat informa: Els Mountain Runners del Berguedà convoquen a socis i amics a caminar o córrer en suport de La Marató de TV3. A les 9 del matí sortirà la caminada-cursa des de la Plaça Sant Pere de Berga i arribarà a Queralt. Hi haurà un recorregut més llarg per als corredors i un més curt per als caminants. A dalt de l'emblemàtic Santuari de Queralt, amb vistes de tota la Catalunya Central, hi haurà un avituallament. Els beneficis de la inscripció es lliuraran íntegrament a la Marató de TV3.

Escola Xarxa

Data:

L'entitat informa: Per tercer any consecutiu l'Escola Xarxa organitza un esmorzar maratonià per a tota la comunitat educativa. Alumnes, pares i professorat hi estan convidats. Pel mòdic preu de 2 euros l'esmorzar inclourà un suc de fruita i pastís d'elaboració casolana, cuinat pels alumnes de batxillerat i pel personal docent del centre.

IES Guillem de Berguedà

Data:

L'entitat informa: Els alumnes d'aquest institut representaran al pati de l'escola una gran columna vertebral per fer costat a la iniciativa de La Marató d'enguany. Es col·locaran per grups de vèrtebres i colors per cursos, i dibuixaran una columna vertebral amb les seves diferents seccions.

La Salle de Berga

Data:

L'entitat informa: La Salle de Berga i l'AMPA organitzen un esmorzar solidari per a tots els seus alumnes i professors. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

Lillet Decideix

Data:

L'entitat informa:

TrailCatalunya, Team Fuet i Motostrail

Data:

L'entitat informa: Centelles serà testimoni d'una gran concentració solidària de motos de muntanya, on es reuniran els participants dels fòrums de motos de trail de Catalunya (TrailCatalunya, Team Fuet i Motostrail). Aquesta iniciativa demostra que el soroll i la velocitat no estan renyits amb l'altruisme.

Yoga International Institute

Data:

L'entitat informa: Durant els dies 17, 18 i 19 de desembre es celebra el Congrés Internacional de Ioga per La Marató. Tres dies complerts d'activitats encaminades a cultivar La Pau. Es podrà practicar ioga, kung-fu, ioga, tai-txi, dansa lliure, medicina ayurvèdica, meditació budista, etc. Participaran músics i artistes arribats de l'Índia, Hong Kong, Austràlia i Itàlia.

BORREDÀ

Penya Blaugrana Borredà

Data:

L'entitat informa: Un any més, la Penya Blaugrana Borredà ha decidit mobilitzar els seus socis per La Marató. Els amants de les havaneres podran gaudir d'un repertori complet, i també s'organitzarà un bingo, una tómbola i un esmorzar popular. Els més esportistes també podran participar en una caminada, tot i que també es farà un lloc als artistes del municipi en una obra de teatre.

CASSERRES

Club Futbol Sala Casserres

Data:

L'entitat informa: Els tres equips del Club Futbol Sala Casserres jugaran els seus respectius partits de la jornada de lliga amb la particularitat que oferiran la seva col·laboració a La Marató de TV3.

Grup Cantaire Sant Bartomeu

Data:

L'entitat informa: La coral juvenil i la d'adults de Sant Bartomeu ofereix un concert de Nadal com a regal a La Marató d'aquest any. També organitzen la rifa d'una panera per fer pujar encara més la xifra del marcador final.

CERCS

Associació de la Germanor de Gent Gran

Data:

L'entitat informa: A la gent gran de Cercs els agrada ballar, i per aquest motiu el proper 15 de desembre organitzaran una ballada al local social, que comptarà amb música i veus del grup de jubilats. Una bona xocolatada desfeta farà entrar en calor als veïns de Cercs, que mai s'obliden de fer la seva contribució a La Marató de TV3.

GIRONELLA

Fundació Residència Sant Roc

Data:

L'entitat informa: El local del blat es convertirà en una gran pista de ball que comptarà amb l'actuació del músic Joan Vilandeny. Durant la mitja part del ball es repartirà coca i xocolata desfeta per a tots els assistents. Aquesta activitat rep la col·laboració de la Caixa de Pensions. Qui vulgui bellugar el cos té una cita a les 17h a Gironella!

GUARDIOLA DE BERGUEDÀ

Associació Llar del pensionista de Guardiola de Berguedà

Data:

L'entitat informa: Per cinquena vegada consecutiva arriba el bingo benèfic de la mà dels socis de la Llar del pensionista de Guardiola de Berguedà. Mitjançant aquest bingo col·laboren any rere any amb La Marató de TV3 donant tots els beneficis en la lluita contra diverses malalties.

LA POBLA DE LILLET

Agrupació teatral amics del Romea

Data:

L'entitat informa: Durant els dies 25 de desembre de 2010 i el 2 de gener de 2011 es muntarà el Pessebre Vivent de La Pobla de Lillet conegut com "El Pessebre de l'Alt Berguedà". El recorregut serà per l'era i pels interiors de la casa de pagès de "Cal Xeró" situada al bell mig del poble. Es seguirà l'itinerari pel casc antic on es podrà passejar del mercat i veure els oficis artesans i quadres bíblics. I per recuperar-se del fred, un bon foc amb pa torrat amb cansalada i un glop de vi de la bota del racó us donarà el comiat.

Ajuntament de la Pobla de Lillet

Data:

L'entitat informa: Els veïns de la Pobla de Lillet faran salut el dia de La Marató amb una caminada. A partir de les 18h el Saló La Flor acollirà un bingo popular per recaptar fons per La Marató.

Data:

L'entitat informa: Els Dj's Lins & Dimy faran ballar a la Pobla de Lillet amb una festa a partir de les 24h al Saló La Flor.

Data:

L'entitat informa: Representació teatral de l'obra "Crisi" a les 17h al Teatre El Casal.

Data:

L'entitat informa: Durant tot el matí es vendran tiquets a l'Ajuntament per fer diverses activitats esportives de muntanya. Podreu provar amb l'escalada, amb el segways, amb el nòrdic walking o amb ràpel. També hi haurà inflables i un circuit amb cadires de rodes.

Data:

L'entitat informa: Quina de La Marató organitzada per 'Lillet Decideix' al teatre El Casal a partir de les 22h.

Data:

L'entitat informa: L'església de la Pobla de Lillet acollirà un concert de Nadal Infantil a càrrec dels nens i nenes de l'Escola de Lillet a Güell a les 18h.

OLVAN

Data:

L'entitat informa: AMPA de l'Escola d'Olvan i l'Ateneu popular Olvanés organitzen una quina per fer pujar el marcador de La Marató d'enguany. Els trobareu a l'Ateneu d'Olvan a partir de les 17h.

PUIG-REIG

Club Esportiu Puig-Reig

Data:

L'entitat informa: Celebració d'una jornada festiva de suport a La Marató, que s'iniciarà amb un esmorzar solidari i popular. A continuació se celebrarà un partit de futbol de mares i pares dels equips del club.

Mans Solidàries de Puig-reig

Data:

L'entitat informa: Les sòcies de l'entitat Mans Solidàries de Puig-reig han treballat amb molta il·lusió fent treballs manuals que han venut entre els veïns per fer pujar el marcador de La Marató d'aquest any.

SALDES

Ajuntament de Saldes

Data:

L'entitat informa: Els veïns de Saldes utilitzaran les noves tecnologies per donar suport a La Marató. Aquest any tothom qui vulgui podrà practicar amb la Wii, i podrà participar en les diverses competicions d'esports col·lectius que s'organitzaran. Descobreix les noves tecnologies, mou el teu cos i, de pas, col·labora amb La Marató!

SANTA MARIA DE MERLÈS

Fundación Privada Nani Roma

Data:

L'entitat informa: La Nani Roma, l'Albert Llovera i l'Isidre Esteve mostraran com es el món del motor per a la gent discapacitada. Compartiran les seves experiències i coneixements en aquest terreny amb un grup de gent afectada per lesions medul·lars espinals.

VILADA

Coral les Veus del Picant Cel

Data:

L'entitat informa: Si l'any passat et vas quedar amb ganes d'escoltar més música, la Coral les Veus del Picant Cel tornem amb el concert solidari en benefici a La Marató.

Entitats de Vilada

Data:

L'entitat informa: Diverses entitats de Vilada esperen l'arribada de La Marató per lluir-se i mobilitzar el màxim de veïns possible. Faran un berenar per a tothom gràcies a tots els productes cedits per les Dones de Fàtima, i després entraran en escena els més joves de la Vila, que organitzaran un bingo al Casal Pirinenc.

Anar al contingut