Baix Penedès

BANYERES DEL PENEDÈS

Ajuntament i entitats de Banyeres del Penedès

Data:

L'entitat informa: Les entitats de Banyeres del Penedès organitzaran un mercat on s'hi podrà trobar menjar o manualitats, sota el denominador comú d'haver estat tot fet amb les mans. Tot el que t'hi podràs trobar està elaborat per entitats culturals, socials i esportives, per l'escola Mare de Déu del Priorat i per l'escola bressol Marta Mata.

BONASTRE

Associació de Gent Gran de Bonastre

Data:

L'entitat informa: Per tercer any consecutiu la gent gran de Bonastre endolcirà la recaptació de La Marató amb una xocolata oberta a tothom. Els beneficis aniran destinats íntegrament a La Marató de TV3.

CALAFELL

Associació Sardanista de Calafell

Data:

L'entitat informa: L'Associació sardanista farà el cor de la rotllana Calafell Mil·lenari el dia 19 a la plaça de la Sínia, amb l'objectiu que bategui amb totes les altres entitats del país que s'adheriran a La Marató. L'associació pretén aplegar el màxim de balladors per fer la rotllana més gran que s'hagi vist al municipi. L'import de la rifa de les coques, el cava i la col·lecta especial es destinarà a La Marató de TV3. La cita és a les 12.30h, no us ho perdeu!

Coral Llebeig

Data:

L'entitat informa:

Els Vogadors de Calafell

Data:

L'entitat informa: A les 8h es sortirà del Port Vell de Barcelona, Els Vogadors de Calafell volen contribuir amb La Marató d'enguany amb un projecte d'esforç en equip. Cada dues hores una embarcació ajudarà en el relleu de la tripulació fins a l'arribada a Calafell. L'activitat consisteix en anar de Barcelona a Calafell a rem en un llagut català, amb una tripulació de 9 persones, fent relleus cada dues hores aproximadament. El recorregut es durà a terme en unes 10 hores, segons l'estat de la mar. A partir de les 17h i fins l'arribada a Calafell, al Port de Segur de Calafell, hem convocat una trobada d'entitats de Calafell on es vendrà xocolata amb melindros. També farà el mateix recorregut en solitari Nacho Álvarez, segon campió de Catalunya, tercer d'Espanya i quart d'Europa de SUP (Stand Up Paddle Surf), que recorrerà 65 km per donar suport a les lesiones medul·lars i cerebrals adquirides.

Llar del Pescador Jubilat

Data:

L'entitat informa: La Llar del Pescador Jubilat organitza una diada amb diverses activitats. Primer, es farà un col·loqui sobre les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. Tot seguit, oferirà un petit aperitiu i tots els participants podran fer la seva aportació a La Marató d'enguany.

CUNIT

AMPA CEIP Pompeu Fabra

Data:

L'entitat informa: L'AMPA del Col·legi Pompeu Fabra organitza actuacions a càrrec de diverses entitats a la sala del Casal Municipal. A partir de les 16h de la tarda podreu gaudir de recitals poètics, actuacions de ball i d'un sorteig amb molts regals.

EL VENDRELL

Ajuntament del Vendrell - Escoles Bressol Municipals - Coral Petit Estel

Data:

L'entitat informa: Els nens de les escoles bressols del Vendrell cantaran cançons infantils juntament amb els seus familiars a casa. Tot seguit, gravaran un cd enregistrat per la Coral Petit Estel del Vendrell.

Escola de dansa LA FACTORIA

Data:

L'entitat informa: El Vendrell balla per La Marató. L'Escola de dansa La Factoria organitza una macrocoreografia molt simple perquè tothom pugui participar de la festa. Si vols moure l'esquelet i alhora passar-t'ho d'allò més bé, us esperen a les 11h a la vila del Vendrell!

Estudi de Dansa Tot Ritme

Data:

L'entitat informa: L'Estudi de Dansa Tot Ritme ja celebra més d'una dècada de vida, i aquest any ho farà amb una mostra dels diferents estils de ball que es practiquen a l'escola. Des de jazz, el clàssic o la dansa del ventre passant pel funk o el flamenc. Després, alumnes, professors i públic faran cagar el Tió, que de ben segur portarà un bon regal a La Marató de TV3.

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

L'ARBOÇ

Associació de Dones Arbocenques

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones arbocenques posarà a la venda, els dies 1 i 11 de desembre, coques fetes a mà per les sòcies de l'entitat. L'import recollit de la venda anirà íntegrament destinat a La Marató de TV3.

Consell Esportiu del Baix Penedès

Data:

L'entitat informa: Nens i nenes de 3 fins als 16 anys i pares i mares de tota la comarca participaran en aquest cros anual.

LA BISBAL DEL PENEDÈS

Agrupació de la dignitat per La Bisbal (ADB)

Data:

L'entitat informa: Lectura de poesies a càrrec dels nens guanyadors del Concurs Literari. Diferents músiques i balls acompanyaran els poemes: cançons actuals, Coro Rociero, Balls de Saló, Sevillanes i Sardanes. Tothom qui assisteixi no només assaborirà les paraules dels petits poetes, sinó que també podrà gaudir d'una xocolatada que posarà el punt i final a la festa.

Ajuntament de la Bisbal del Penedès

Data:

L'entitat informa: La Bisbal del Penedès dedicarà una diada d'esport, cinema i germanor a La Marató de TV3. Es farà una pedalada solidària i un sorteig de material esportiu, a la tarda es projectarà una pel·lícula i també hi haurà un berenar solidari.

Jov. Bisbalenca Club de Futbol

Data:

L'entitat informa: Durant els dies 12 i 19 de desembre se celebraran dues jornades de futbol base de la Joventut Bisbalenca. Els beneficis obtinguts aniran destinats a La Marató.

LLORENÇ DEL PENEDÈS

Bàsquet Llorenç

Data:

L'entitat informa: De les 16 a les 18h podreu gaudir d'activitats relacionades amb el món del bàsquet: gimcana basquetbolística, concursos de tirs i sorteig de material. Cal destacar el sorteig d'una samarreta signada pels jugadors de bàsquet del Regal FC Barcelona.

Coral Harmonia de Llorenç del Penedès

Data:

L'entitat informa: Tradicional concert de Nadal que aquest any organitzen de manera conjunta la Coral Harmonia i la Coral Infantil els Rossinyols, ambdues de Llorenç del Penedès. Un any més, destinaran tots els beneficis obtinguts a La Marató de TV3.

MASLLORENÇ

Associació de Gent Gran de Masllorenç

Data:

L'entitat informa: La sala del Cafè es convertirà en l'escenari de la solidaritat amb majúscules el proper 18 de desembre. L'acte central serà un sopar que comptarà amb la col·laboració de la Penya Barcelonista de Masllorenç. Hi haurà activitats diverses que ajudaran a pujar els marcadors i fins i tot tindrà lloc la presentació d'un cava solidari.

PRIORAT DE BANYERES

Priorat 2005 Associació de Propietaris

Data:

L'entitat informa: Recorregut per les olors i els sabors de tot un seguit de plats típics de les nostres terres, que ens portarà magnífics cuiners coneguts a tota la comarca, com Miquel Puig, Alfons Vidal o Eduardo Royes, entre d'altres.

SANTA OLIVA

Diables de Santa Oliva

Data:

L'entitat informa: Per segon any consecutiu, els Diables de Santa Oliva seran els responsables de l'organització d'una quina al Local Cultural d'aquest municipi, que portarà premis, però sobretot beneficis que aniran destinats a La Marató.

Penya Blaugrana de Santa Oliva

Data:

L'entitat informa:

SANT JAUME DELS DOMENYS

Associació de Dones La Llinyola de Sant Jaume dels Domenys

Data:

L'entitat informa: Un any més les sòcies de l'entitat es disposen a ajudar a La Marató de TV3 i tenen preparada una sèrie de productes fets per elles mateixes que posteriorment vendran. Hi haurà dinar solidari i les entitats del municipi dinamitzaran la jornada durant tot el matí.

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

Anar al contingut