Baix Llobregat

BEGUES

Col·legi Sant Lluís del Pla i Amell-Bosch

Data:

L'entitat informa: Aquest any el Col·legi Sant Lluís del Pla i Amell-Bosch dedica totes les seves energies a La Marató de TV3. La setmana del 9 al 17 de desembre es realitzaran tot tipus d'activitats que recolzin aquesta iniciativa.

CASTELLDEFELS

AMPA La Ginesta

Data:

L'entitat informa: Els nens de l'escola La Ginesta posaran les seves dots artístiques al servei de La Marató. Pintaran uns calendaris de butxaca que posteriorment vendran entre els pares, amics i familiars.

Centre de Psicologia Castelldefels

Data:

L'entitat informa: Durant tot el mes de desembre aquest centre farà tallers de formació sobre temes relacionats amb el cervell (memòria, atenció, lesions, etc). Els assistents podran fer la seva aportació a La Marató, i el donatiu mínim serà de 2 euros per cada visita que facin al centre. També es realitzarà el sorteig d'una panera de Nadal amb llibres divulgatius de psicologia.

Coral Cantiga dels Lluïsos de Gràcia de Barcelona

Data:

L'entitat informa: Concert de Nadal a càrrec de la Coral Cantiga de Barcelona on s'interpretaran obres de Guastavino, Chopin i Guinovart. El concert comptarà amb la participació del mateix compositor, Albert Guinovart, la mezzo soprano Marta Cordomí i la direcció d'Eva Martínez i Josep Prats.

Escola Petit Món - Felisa Bastida

Data:

L'entitat informa: Un any més tota l'escola Petit Món de Castelldefels s'omplirà de música a favor de La Marató.

Federació coordinadora d'AMPES de Castelldefels

Data:

L'entitat informa: Tots els nens de les escoles de Castelldefels fan punts de llibre, calendaris, felicitacions, figuretes del 'caga tió' i motius nadalencs per vendre'ls i així fer costat a La Marató de TV3. Aquesta és una iniciativa organitzada per les AMPA de cada escola i instituts del municipi de Castelldefels.

CERVELLÓ

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

COLLBATÓ

AMPA Mansuet

Data:

L'entitat informa:

Club Esportiu LATACA

Data:

L'entitat informa: Recorregut de 55,600 quilòmetres que dona la volta a la Muntanya de Montserrat, travessant els quatre Portals d'entrada a la Muntanya de Montserrat. Paralel·lament se celebrarà la pedalada solidària de 9 quilòmetres per infants i pares.

Coordinadora d'Activitats de Collbató

Data:

L'entitat informa:

Entitats de Collbató

Data:

L'entitat informa: El Casinet de Collbató acollirà un concert jove solidari organitzat per diverses entitats d'aquest municipi.

Data:

L'entitat informa: Collbató també es posarà en forma amb una Masterclass d'Aeròbic-ball al Casinet.

Data:

L'entitat informa: Can Dalmases serà l'escenari d'un partit de futbol solidari per recaptar fons per La Marató.

Data:

L'entitat informa: La Coral la Falguera oferirà un concert per donar suport a La Marató a l'Església Sant Corneli.

Data:

L'entitat informa: El Casinet es convertirà en una sala de joc solidari amb la celebració d'un quinto destinat a La Marató.

CORBERA DE LLOBREGAT

1er Pessebre Vivent de Catalunya- Corbera de Llobregat

Data:

L'entitat informa: L'Associació d'Amics de Corbera farà el que millor sap fer: El Pessebre Vivent de Corbera. Tothom qui hi participi o que simplement vagi a veure el pessebre podrà comprar una butlleta pel valor d'un euro per fer palesa la seva col·laboració amb La Marató.

CORNELLÀ DE LLOBREGAT

Amics de la Sardana de Cornellà/Ajuntament Cornellà de Llobregat

Data:

L'entitat informa: El proper 19 de desembre la plaça de l'Església de Cornellà acollirà una ballada de Sardanes amb la Cobla Ciutat de Cornellà, i una mostra de cultura popular, que compta amb la participació dels Castellers de Cornellà, els Diables i la Banda "Xaranga Sarau".

Casal d'Avis Caixa Penedès

Data:

L'entitat informa: Un any més el Casal d'Avis de Caixa Penedès fa costat a La Marató de TV3 amb la rifa d'una panera de Nadal.

EL PAPIOL

CEM Papiol

Data:

L'entitat informa: El Papiol se solidaritza amb La Marató d'aquest any a través de l'esport. A partir de les 9.30h i fins les 13.30h hi haurà una marató de ciclo indoor i una jornada de portes obertes a la instal·lació. També se celebrarà un torneig de pàdel masculí i femení.

Data:

L'entitat informa: El Complex Esportiu Municipal Papiol acollirà el proper 19 de desembre un torneig de pàdel masculí i femení. Quan sigui l'hora de dinar es farà una botifarrada que aplegui jugadors, animadors i tothom que es vulgui unir a la causa de La Marató. També hi haurà animació pels més menuts.

Esport Base El Papiol

Data:

L'entitat informa:

EL PRAT DE LLOBREGAT

Academia Sánchez-Casal

Data:

L'entitat informa: L'activitat consistirà en la pràctica del tennis per a joves amb tots els nivells (incloent iniciació i nivell avançat) i també per a aquells que volen provar aquest esport per primera vegada. Entrenadors qualificats i tennistes reconeguts com en Sergio Casal faran de professors als nens que participin.

Associació Lúdica Els Bitxos

Data:

L'entitat informa: El grup de teatre Els Bitxos celebra els seus 15 anys participant a La Marató amb la representació de les obres 'Sueño de una noche de Verano' de William Shakespeare (17.30h), i 'La Bella Dorotea' de Miguel Mihura (20h).

Casal d'Avis Caixa Penedès El Prat de Llobregat

Data:

L'entitat informa: El Prat de Llobregat ballarà i menjarà en honor de La Marató. El proper 2 de novembre se celebraran dos balls socials i un berenar per a tots els residents del Casal en benefici a La Marató de TV3.

Data:

L'entitat informa: Els amants del pernil podran tenir l'oportunitat d'emportar-se'n un a casa si participen en un sorteig organitzat pels avis del Casal en benefici de La Marató.

Escola Mare de Déu del Carme

Data:

L'entitat informa: L'Escola Mare de Déu del Carme i els carrers propers viuran amb intensitat l'arribada de La Marató de TV3. Posaran a la venda productes elaborats pels alumnes i famílies de l'escola i també organitzaran una xocolatada i diversos jocs al pati de l'escola.

IES Ribera Baixa

Data:

L'entitat informa: L'Institut Ribera Baixa, un any més, vol solidaritzar-se amb La Marató d'enguany. En aquesta ocasió proposa diverses activitats esportives i lúdiques al pati del centre i un túnel del terror organitzat pels alumnes de l'escola.

ESPARREGUERA

Classe del Bruixot 5è de primària, Escola El Puig d'Esparreguera

Data:

L'entitat informa: Per iniciativa dels alumnes de cinquè de primària de la classe del Bruixot, durant el primer trimestre escolar es treballarà a classe el tema de les lesions medul·lars i cerebrals adquirides, i també es farà una recollida de donatius en benefici de La Marató.

Fundació privada de La Passió d'Esparreguera

Data:

L'entitat informa: Presentació pública del cartell anunciador de la temporada 2011 de La Passió d'Esparreguera. Enguany Esparreguera acollirà una Marató de teatre amb representacions de diferents fragments d'obres de teatre dirigides i interpretades per diferents directors i actors de la vila. Com les gairebé 90 dones que 80% d'elles es la primera vegada que pugen als escenaris.

GAVÀ

Ajuntament de Gavà

Data:

L'entitat informa: Del 13 al 17 de desembre, la Nova Piscina Municipal organitzarà una activitat informativa i una col·lecta de fons per donar suport a la causa de La Marató d'enguany.

Data:

L'entitat informa: Petit cicle de cinema familiar a l'Espai Maragall de Gavà amb els següents títols: "Com ensinistrar un drac" (27/12), "Toy Story 3" (29/12) i "La venjança de Maltazar" (30/12). Totes les sessions seran a partir de les 17h i el preu de l'entrada serà d'1 euro. El total de la recaptació de taquilla es destinarà a La Marató de TV3. Es podran comprar les entrades a les taquilles de l'Espai Maragall.

Data:

L'entitat informa: La Nova Piscina Municipal de Gavà acollirà diverses activitats lúdiques per recaptar fons per La Marató. Els que hi vulgueu participar teniu una cita a les 16.30 i a les 18.30h!

Casal d'Avis de Gavà Caixa Penedès

Data:

L'entitat informa: Celebració d'un ball social amb orquestra i berenar per a tots els assistents, la recaptació aconseguida serà en benefici de La Marató de TV3.

Patronat Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Gavà

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Gavà vol sensibilitzar els nens i adults que acudeixen als equipaments esportius municipals, i ho farà mitjançant un gran arbre de Nadal en el qual ells podran penjar els seus desitjos. Els nens i tota la seva família també podran participar en una activitat aquàtica que posarà el punt i final a la jornada maratoniana.

MARTORELL

Associació de Veïns Can Carreras de Martorell

Data:

L'entitat informa:

Associació de Veïns Pont del Diable

Data:

L'entitat informa: Jornada gastronòmica on cada veí participarà amb una recepta d'especialitat de cada casa i la lliuraran per a que la resta de la gent compri una ració per dinar. El dia s'iniciarà amb una xocolatada i tot seguit s'obrirà el mercat solidari on es vendrà de tot el que han recollit diversos comerços col·laboradors del municipi.

MOLINS DE REI

Associació Esportiva Molins 2000 (Secció Atletisme)

Data:

L'entitat informa: Qui no corre aquesta Marató és perquè no vol! Qui vulgui podrà córrer 60 metres llisos, i també podran comptar amb cadires de rodes adaptades a diverses disciplines (curses, llançaments, etc).

Data:

L'entitat informa: Escoltar el testimoni directe de persones que han patit lesions medul·lars i cerebrals és la millor manera de solidaritzar-se amb la Marató d'enguany. Per aquesta raó la Casa Ametller acollirà a partir de les 19:30h una xerrada a càrrec de l'August Tarragó, qui com a conseqüència d'un accident va quedar discapacitat i ara és assessor en temes d'atletisme.

Casal dels Avis de Caixa Penedès de Molins de Rei

Data:

L'entitat informa: Els socis del Casal dels Avis de Caixa Penedès de Molins no només ballaran per La Marató, sinó que tindran l'oportunitat d'emportar-se un pernil si participen en una rifa. El beneficis que se'n recaptin aniran destinats a La Marató de TV3.

Escola de Futbol Baix Llobregat

Data:

L'entitat informa: Aquest any el Camp Municipal de Papiol dedicarà més d'un gol solidari a La Marató de TV3. Es celebrarà un torneig de Futbol Base de les categories aleví, infantil i cadet. Més gols que mai per La Marató!

Federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitat Física

Data:

L'entitat informa: Jornada de sensibilització al carrer i diferents activitats esportives adaptades amb la possibilitat de provar el material adaptat.

PAS a PAS/ Centre de Dansa

Data:

L'entitat informa: El Centre de Dansa Pas a Pas de Molins organitza un petit espectacle on confluiran coreografies de diversos estils. Un any més, els alumnes d'aquest centre volen demostrar ballant la seva solidaritat amb La Marató de TV3.

OLESA DE MONTSERRAT

Club de Tennis Olesa - Master Sports

Data:

L'entitat informa: Els nens més esportistes d'Olesa de Montserrat demostraran els seu domini del tennis en una activitat esportiva on hi participaran les diferents escoles de tennis de la comarca. Perfecciona el teu revés per La Marató de TV3!

iDISC Information Technologies, S.L.

Data:

L'entitat informa: Per sisè any consecutiu, iDISC Information Tecnologies contribuirà amb La Marató de TV3 a través d'una iniciativa completament digital: la seva felicitació de Nadal. Aquest any, com als cinc anteriors, donarà el cost del que suposa la impremta, els sobres i els segells a aquesta causa tan noble, a raó d'un euro per a cada client que visiti la seva felicitació online. D'aquesta manera, a més de contribuir a la preservació del medi ambient, farà partícips els seus clients en la lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

PALLEJÀ

Club Fontpineda Plus-55

Data:

L'entitat informa:

DISPORT Futbol Club (Equip de Futbol Sala i F-7 de Paralítics Cerebrals)

Data:

L'entitat informa: Si vols passar una bona estona vine a veure com juguen a futbol els socis de Disport Futbol Club. Veuràs com es diverteixen i fan amics al mateix temps que fan rehabilitació. Aquest acte s'organitza amb la col·laboració de l'Ajuntament de Pallejà i F.E.C.P.C (Federació esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals).

Escola Teresa de Pallejà

Data:

L'entitat informa:

Randy Motorclub Pallejà

Data:

L'entitat informa: Els participants d'aquesta activitat podran gaudir d'un cap de setmana motero amb els socis de Randy Motorclub Pallejà, a més a més de tenir l'oportunitat d'assistir a una subhasta d'articles. El seu objectiu serà recaptar el màxim possible per la causa de La Marató.

SANTA COLOMA DE CERVELLÓ

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

Llars d'infants municipals Rojas Feliu i Sol-Solet

Data:

L'entitat informa: Una vegada més les Llars d'infants municipals Rojas Feliu i Sol-Solet estendran les seves petites i grans mans i us conviden a participar amb La Marató. Comparteix amb tots ells un bocí de dolçor amb una xocolata desfeta i una coca. Els podràs trobar a partir de les 10.30h a la plaça del Pi Tallat.

SANT ANDREU DE LA BARCA

Casal d'Avis Caixa Penedès

Data:

L'entitat informa:

Esplai Pingüí

Data:

L'entitat informa: Panera de productes nadalencs elaborada mitjançant la col·laboració de les famílies de l'entitat i els comerços de Sant Andreu de la Barca. El sorteig es farà durant l'obra de teatre que representaran els infants. El total recaptat de la venda dels números del sorteig es destinarà a La Marató de TV3.

SANT BOI DE LLOBREGAT

Casal d'avis Caixa Penedès de Sant Boi

Data:

L'entitat informa: El Prat de Llobregat ballarà i menjarà en honor de La Marató. El proper 2 de novembre se celebraran dos balls socials i un berenar per a tots els residents del Casal en benefici a La Marató de TV3.

Data:

L'entitat informa: Engreixa una miqueta més la recaptació de La Marató de TV3 i participa del sorteig d'un pernil que fa aquest col·lectiu.

Casal del Barri Centre Cal Ninyo

Data:

L'entitat informa: Durant la primera quinzena les entitats del centre sociocultural Cal Ninyo desenvolupen un seguit d'activitats com la venda de pastissets, rifa amb material esportiu, gimcana en bici. Tot això ho fan pensant en ajudar en la lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

Fundació Llor - Col·legi i Escola Esportiva

Data:

L'entitat informa: Durant la setmana de la Marató els escolars de Sant Boi de Llobregat es posaran les piles i organitzaran diverses activitats solidàries.

Unió Esportiva Santboiana

Data:

L'entitat informa:

SANT CLIMENT DE LLOBREGAT

Ajuntament de Sant Climent de Llobregat

Data:

L'entitat informa: Per vuitè any consecutiu, l'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat organitza un bingo on es repartiran paneres amb productes alimentaris i plantes de Nadal cedits per entitats del municipi. Els beneficis recaptats es destinaran a La Marató.

SANT ESTEVE SESROVIRES

Àgora Masia Bach

Data:

L'entitat informa: El proper dissabte 18 de desembre, en el marc de la jornada de portes obertes de l'escola, s'organitzaran diverses activitats esportives, culturals i social a l'Àgora Masia Bach. La més destacada serà el Triatló Familiar, que constarà de tres proves, natació, ciclisme i una caminada a peu.

Associació de veïns unificada de Vallserrat

Data:

L'entitat informa: Celebració d'un ball amb rifa d'objectes donats per botiguers i proveïdors de la zona. La recaptació aconseguida anirà destinada a La Marató.

Sopar de Nadal Maratonià 2010

Data:

L'entitat informa: Celebració d'un sopar de Nadal entre amics, on una part del cost dels sopars anirà destinada a La Marató de TV3.

SANT FELIU DE LLOBREGAT

Agrupació Cultural Folklòrica Sant Feliu de Llobregat

Data:

L'entitat informa: Tots el gegants tenen una cita a la plaça de la Vila per La Marató de TV3. A canvi d'una moneda d'euro, l'Agrupació Cultural Folklòrica farà una desfilada de cada gegant per les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

Associació Balls d'Envelat Santfeliuenc

Data:

L'entitat informa: El món de les motos clàssiques també vol tenir un raconet en aquesta Marató, i ho farà amb un matí de trobada motera de customs i harleys amb fi de festa country.

Data:

L'entitat informa: Per la nit Sant Feliu acollirà el ja tradicional ball per a La Marató de TV3.

Centre Mèdic Sant Feliu

Data:

L'entitat informa: Qui tingui ganes de saber què és el pilates i quins beneficis té per la ment i el cos, podrà provar-ho a un curs d'iniciació a pilates que oferirà el Centre Mèdic Sant Feliu. Allí s'explicaran alguns principis bàsics d'aquesta disciplina, i també es faran demostracions i exercicis pràctics.

Esplai Sant Llorenç

Data:

L'entitat informa: Per segon any consecutiu l'Esplai Sant Llorenç vol col·laborar amb La Marató per conscienciar els nens d'edats compreses entre 5 i 17 anys i també al poble en general. Faran manualitats a canvi d'un donatiu per persona, empresa o família.

L'Escola de Teatre de Sant Feliu de Llobregat

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de l'Escola de Teatre de Sant Feliu de Llobregat representaran diferents escenes entorn del tema de La Marató d'aquest any. Un llibre blanc els acompanyarà, i el podran anar omplint amb noves idees i opinions.

Motor Clàssic Sant Feliu

Data:

L'entitat informa: Motor Clàssic Sant Feliu ens proposa una activitat que ens farà recordar vells temps. Tothom qui vulgui podrà fer una passejada pel centre del poble en un cotxe clàssic, i podrà escollir entre 50 vehicles diferents. Els podreu trobar a la plaça de la Vila a partir de les 12h i fins les 14h, i cada passejada tindrà un cost d'1 euro. Els beneficis que se n'obtinguin aniran destinats a La Marató de TV3.

SANT JOAN DESPÍ

Club Patinatge Artístic Sant Joan Despí

Data:

L'entitat informa: Gala Benèfica de Patinatge Artístic que comptarà amb la participació de grans professionals, a nivell nacional, europeu i mundial del món del patinatge. Aquesta jornada esportiva també comptarà amb les actuacions dels patinadors del Club Patinatge Artístic Sant Joan Despí.

Escola Ateneu Instructiu de Sant Joan Despí

Data:

L'entitat informa: Els nens de l'Escola Ateneu Instructiu de Sant Joan Despí estan preparats per a ballar, cantar i fer beat-box al pati de l'escola. També faran un berenar solidari i per acabar tots faran sonar un xiulet que hauran comprat prèviament per 1 euro. Els diners recaptats aniran destinats a La Marató.

Espai Físic. Escola de Dansa

Data:

L'entitat informa: Mostra de dansa formada per diverses coreografies que comptaran amb la participació de tot l'alumnat de l'escola. També es farà un sorteig d'obsequis cedits pel Comerç Local.

I.E Gran Capità

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de l'escola i el professorat organitzaran durant aproximadament un mes i mig activitats com berenars un cop per setmana o un mercat solidari on es podran comprar les manualitats que ells mateixos hauran realitzat per col·laborar amb La Marató. Us hi esperem a tots!

SANT VICENÇ DELS HORTS

Enia

Data:

L'entitat informa: Si vols regalar alguna cosa aquest Nadal, un perfum pot ser una bona manera de sorprendre i col·laborar amb La Marató. Durant tot el mes de desembre la perfumeria Enia destinarà un 10% dels ingressos obtinguts a La Marató de TV3.

Piscina Municipal Montserrat Canals

Data:

L'entitat informa: Festa aquàtica recreativa destinada a tota la població de Sant Vicenç. Al llarg del mes de desembre es podran comprar les "matrícules solidàries" la recaptació de les quals anirà destinada a La Marató.

TORRELLES DE LLOBREGAT

Esplai Arc de Sant Martí

Data:

L'entitat informa: Aquest és el primer any que l'Esplai Arc de Sant Martí col·labora amb La Marató. Els monitors i nens voluntaris vendran plantes de Nadal a la plaça de l'Ajuntament per fer pujar els marcadors d'aquesta edició.

VALLIRANA

Casal d'Avis Caixa Penedès de Vallirana

Data:

L'entitat informa: En el marc de la Festa de Nadal del Casal, es celebrarà un festival de gimnàstica dedicat en exclusiva a La Marató de TV3. Els socis del Casal faran una demostració del que han anat fent fins ara a les classes de gimnàs.

Data:

L'entitat informa: Els socis d'aquest casal d'avis mostraran tot el talent que porten dins per lluitar contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. Ho faran amb una sessió de playback i amb una demostració de gimnàstica.

VILADECANS

Aqalea Wellness & Relais Club S.L

Data:

L'entitat informa: A partir de les 10h el centre Aqalea Wellness & Relasi Club S.L es posarà en marxa per La Marató. Organitzarà diverses activitats esportives per a tots els públiques i lúdiques per als nens, i després una botifarra popular farà les delícies de tots els assistents.

Anar al contingut