Baix Empordà

ALBONS

AMPA CEIP La Branca i Club Futbol Empordanet

Data:

L'entitat informa:

BEGUR

Country Line's Rebels

Data:

L'entitat informa: Ball i classes de country line dance i rifa de diverses paneres donades per establiments locals. El preu de l'entrada i de la recaptació amb les rifes anirà destinat a La Marató de TV3.

COLOMERS

Ajuntament de Colomers

Data:

L'entitat informa:

CORÇÀ

ARCC

Data:

L'entitat informa: Aquest any Corçà ha decidit estendre la seva col·laboració amb la Marató durant tot el mes de desembre amb diverses activitats culturals per fer ressò d'aquest projecte solidari. Un dinar de germanor i un concert de Nadal conclouran les activitats de suport a La Marató.

GUALTA

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

L'ESTARTIT

Neda el Món

Data:

L'entitat informa: Neda el Món, amb la col·laboració de Miquel Suñer i Swimfaster, organitza la Travessia Nedant entre l'Estartit i les Illes Medes per col·laborar amb La Marató de TV3. Es faran dues proves: la llarga, de 3100 metres, i la curta, de 800 metres. Ambdues seran no competitives i obertes a tots els grups de nivell. La sortida i l'arribada serà a la Platja de Pescadors de l'Estartit, tot passant per la Meda Gran en el cas de la prova llarga.

LA BISBAL D'EMPORDÀ

Centre d'estètica NMD

Data:

L'entitat informa: Per segon any consecutiu els músics bisbalencs tornen a amenitzar la festa de 'Dóna'm la mà', amb música de tot tipus. També hi haurà tallers infantils, esmorzar, vermut, maquillatge d'ungles, tallers de maquillatge infantil, etc. Comerços, entitats i molts particulars faran pinya per transmetre l'esperit bisbalenc a La Marató de TV3!

E.S.P.O.C

Data:

L'entitat informa: Caminada popular per les famoses Gavarres, amb una botifarrada a Santa Llúcia i una xocolatada a l'arribada. El recorregut tindrà 15 quilometres de distància, el punt de sortida i arribada serà La Bisbal i recorrerà els municipis de Sant Pol, Santa Llúcia d'Arboç, Can Mirameu, Serra dels Perduts, Rosa dels Vents i Mas Cendra.

LA TALLADA D'EMPORDÀ

Entitats de la Tallada

Data:

L'entitat informa: La Colla del Sinofós organitza un dinar de germanor dedicat a La Marató de TV3. També hi haurà el sorteig d'un pernil i de molts premis més, i el grup La Puça Diatònica ballarà Folk Empordanès. Tots els beneficis aniran destinats a La Marató de TV3.

MONELLS

Gremi Artesà de Carnissers i Xarcuters de les Comarques Gironines

Data:

L'entitat informa: Per desè any consecutiu, les carnisseries agremiades de les comarques gironines proposen sortejar entre els seus clients una panera de productes artesans. La recaptació obtinguda de la venda de les butlletes (2 euros) es destinarà a La Marató.

MONT-RAS

Associació Juvenil Mont-dansa

Data:

L'entitat informa: Les balladores de l'Associació Juvenil Mont-dansa han preparat una dansa tradicional per La Marató de TV3 d'enguany. Elles volen moure's per nosaltres, amb molta salut i dansa!

Club de Bitlles Catalanes Els Cremats de Mont-ras

Data:

L'entitat informa: Aquest club realitzarà una partida solidària de 5 bitlles catalanes amb l'objectiu de fer més llarga la cadena solidària de La Marató de TV3.

PALAFRUGELL

Agrupació de Comerciants de Palafrugell - ACOPA

Data:

L'entitat informa: Per tercer any, arriba aquesta bona iniciativa per part dels alumnes de diferents escoles de Palafrugell. A la paradeta vendran objectes elaborats per ells mateixos. Els beneficis obtinguts aniran destinats a La Marató.

Associació Suport a la Dona

Data:

L'entitat informa: Cantada d'havaneres amb els grups Arjau, Bergantí, Cubacant, L'Empordanet i Peix Fregit, juntament amb la cantant Neus Mar que interpretarà un tema amb cadascun dels grups. Aquest espectacle compta amb la representació de Francesc Sánchez Carcassés. Les entrades a 10€ seran en benefici de La Marató. Si ets un incondicional de les havaneres apunta't-ho a l'agenda!

Celler Can Sais, SL

Data:

L'entitat informa: Amb l'objectiu de recaptar fons per La Marató, el Celler Can Sais muntarà a la Plaça de Can Mario una parada de venda de vi a la pista de gel de Palafrugell. Aquesta és la millor manera de no passar fred i alhora ser solidari!

Centre Fraternal - Societat Cultural i Recreativa

Data:

L'entitat informa: Celebració de la tradicional quina nadalenca els dies 5, 6, 7, 8, 12, 19, 25 i 26 de desembre i els dies 1,2, 6 i 9 de gener. La recaptació obtinguda de les diferents partides de cada nit aniran destinades a La Marató de TV3.

Espai Zen

Data:

L'entitat informa: L'Espai Zen vol alliberar tensions i oferir més salut el dia de la Marató. El persona d'aquest centre de teràpies alternatives practicarà diferents tècniques manuals de massatge com el shiatsu, el quiromassatge, el reflexo podal, TEC o la metamòrfica. Guanya equilibri i col·labora amb La Marató de TV3!

Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell

Data:

L'entitat informa: Tan si ets tot un expert patinant sobre gel com si ets un principiant, tindràs les portes obertes de la pista de gel de Can Mario. Només hauràs de pagar 1 euro per l'entrada i podràs perfeccionar la teva tècnica mentre alhora col·labores per una bona causa. Posa't els patins per La Marató!

PALAMÓS

Grup de jazz per La Marató

Data:

L'entitat informa: Grup de músics amb un objectiu comú: participar en la festa més solidària de Catalunya, La Marató de TV3. Es fusionaran diversos estils musicals i s'interpretaran cançons de Nadal. Si vols passar una bona estona, no dubtis a assistir a aquest concert.

Societat Coral El Progrés

Data:

L'entitat informa: El Teatre Auditori La Gorga oferirà la tradicional trobada de corals, en la qual és costum convidar una coral estrangera.

PARLAVÀ

Ajuntament de Parlavà

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Parlavà organitza una passejada pels camins rurals del municipi en un recorregut que durarà aproximadament 2 hores. La recaptació total de les inscripcions a la caminada anirà destinada a La Marató.

PLATJA D'ARO

Ajuntament de Castell- Platja d'Aro

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro també es puja al tren de La Marató, i ho farà amb activitats per a tots els gustos. Qui hi vulgui participar tindrà on triar perquè hi haurà un open de Bàdminton, una passejada en bicicleta, un festival de patinatge, una exhibició de dansa, la tradicional quina de Nadal i el sorteig de diverses paneres.

Associació de Bars musicals i discoteques de Castell - Platja d'Aro

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Bars musicals i discoteques de Castell - Platja d'Aro habilitarà una carpa on hi haurà un DJ punxant acompanyat per diversos efectes de llum. Unes simpàtiques hostesses obsequiaran els vianants amb regals promocionals a canvi de la voluntat que anirà en benefici a La Marató.

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC)

Data:

L'entitat informa: La Unió de Consells Esportius de Catalunya celebrarà una trobada de Gimnadal, una activitat lúdico-esportiva on s'inscriuen grups d'esportistes de diferents modalitats gimnàstiques i fan demostracions davant del públic assistent.

RUPIÀ

Institut Escola Francesc Cambó i Batlle de Verges

Data:

L'entitat informa: Els dies 4, 18 i 19 de desembre la comunitat educativa posarà a la venda productes als mercats ecològics de la zona d'influència.

SANTA CRISTINA D'ARO

Ajuntament de Santa Cristina d'Aro

Data:

L'entitat informa: Des de l'1 de desembre i fins el 15 de gener del 2011 l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro vendrà punts de llibre pel valor d'un euro per diversos establiments i comerços del municipi, i ho farà amb la col·laboració dels empresaris de l'Associació d'Empresaris Santa Cristina. Traieu el nas per les botigues de Santa Cristina d'Aro i col·laboreu per La Marató!

Data:

L'entitat informa: El proper 18 de desembre a les 11h i el 19 a les 12h , l'església parroquial acollirà els concerts de Nadal de l'Escola Municipal de Música i de les corals Santa Cecília i Cristalls. En el transcurs del recital es dedicarà una cançó a recollir fons per La Marató de TV3. Aquesta iniciativa està organitzada per l'Àrea de Cultura de l'ajuntament i l'Escola Municipal de Música.

Data:

L'entitat informa: L'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro juntament amb la secció de futbol del club d'esports cristianenc organitzarà llançaments de penals solidaris a la mitja part del partit de tercera regional Cristianenc - Sant Pere Pescador. Els trobaràs al camp de futbol municipal a partir de les 18.45h.

Data:

L'entitat informa: L'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro organitza juntament amb el Club de Tir amb Arc de Santa Cristina d'Aro una tirada social al camp de tir amb arc municipal. La cita és a les 10h.

Data:

L'entitat informa: A partir de les 10h fins les 14h a la Plaça de la Vella Pedra, el Centre Fisioteràpia&Salut farà massatges solidaris per La Marató de TV3.

SANT ANTONI CALONGE

Club Vela Sant Antoni

Data:

L'entitat informa: Regata Internacional de Patí a Vela. L'acte tindrà lloc a la Badia de Sant Antoni de Calonge

SANT FELIU DE GUÍXOLS

Club Aquàtic Xaloc

Data:

L'entitat informa: La Piscina Municipal la Corxera acollirà el proper 11 de desembre una competició de natació amb aletes, i els guanys que se n'obtinguin aniran destinats a La Marató.

Data:

L'entitat informa: El Club Aquàtic Xaloc organitzarà una jornada de portes obertes a la piscina Municipal la Corxera. Els que visitin les instal·lacions podran aprofitar per esmorzar perquè es posaran a la venda coques i pastissos fets pensant en La Marató de TV3.

Dansanimàlia, associació per la cultura i els éssers vius

Data:

L'entitat informa: El Centre Cívic de Vilartagues vol sumar-se a la gran cadena solidària amb una petita mostra de dansa a càrrec dels alumnes de ballet i jazz d'edats compreses entre els 3 i els 10 anys. Els més grans també hi participaran amb algunes actuacions.

Grup d'havaneres La Taverna

Data:

L'entitat informa: La música és la gran protagonista a Sant Feliu de Guíxols quan s'apropa La Marató. Aquest any pujaran a l'escenari la Coral Cypsella, l'Orquestra d'acordions Gama-4 de Cerdanyola del Vallès, el Grup Llops de Mar de Sant Feliu de Guíxols, Josep Andujar "SE" de Sant Feliu de Guíxols, el Grup La Taverna i BachOn Time.

TORROELLA DE MONTGRÍ

Associació Comerciants C/ Porta Nova i Major de Torroella de Montgrí

Data:

L'entitat informa: Durant el cap de setmana del 18 i 19 de desembre l'Associació Comerciants dels carrers Porta Nova i Major de Torroella de Montgrí proposa una degustació de coques i pastissos fets pels mateixos comerciants per col·laborar amb La Marató de TV3.

Escola de Futbol Baix Ter

Data:

L'entitat informa: L'Escola de Futbol Baix Ter, que compta amb 15 equips i més de 200 esportistes inscrits, d'edats compreses entre els 4 anys (escoleta) i els 18 anys (juvenils), dedicarà els partits del cap de setmana del 18 al 19 de desembre a La Marató de TV3. Per col·laborar donarà part dels beneficis obtinguts al bar del Camp de Futbol Municipal.

ULLA

Casa Cultura Sant Andreu

Data:

L'entitat informa: Com cada any la Casa Cultura Sant Andreu d'Ulla celebrarà una quina molt solidària i especial en benefici de les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

VERGES

Institut Escola Francesc Cambó i Batlle de Verges

Data:

L'entitat informa: Els propers 4, 18 i 19 de desembre, Verges posarà a la venda productes fets per tota la comunitat educativa en el marc del mercat ecològic a la plaça del poble.

Anar al contingut