Baix Ebre

BENIFALLET

Associació de Dones Meravelles de Benifallet

Data:

L'entitat informa: Per quart any consecutiu ell Casal Municipal de Benifallet acollirà un bingo popular on hi és convidat tot el poble. Els premis seran ben especials, perquè seran obsequis que prèviament hauran entregat desinteressadament els establiments del poble.

Data:

L'entitat informa: El proper 21 de novembre les dones de Benifallet sortiran a caminar per fer una passa endavant amb La Marató. Aquest és el quart any que ho organitzen, així que posa't les xiruques i segueix la tradició!

CAMPREDÓ

Associació Juvenil Campredó Jove

Data:

L'entitat informa: La plaça de l'Església serà el punt d'inici d'una caminada popular pel terme de Campredó. Després d'una bona passejada, un pica-pica serà la millor manera de recuperar forces.

Data:

L'entitat informa: L'Associació Juvenil Campredó Jove organitzarà una xocolatada on tothom hi és convidat. També hi haurà la possibilitat de deixar l'empremta en un gran mural amb l'eslògan de La Marató. Mulla't la mà i deixa el teu rastre i lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

DELTEBRE

L'Onada Servei

Data:

L'entitat informa:

EL PERELLÓ

Entitats Musicals del Perelló

Data:

L'entitat informa: Amb motiu de la festivitat de Santa Cecília, la música omplirà els carrers del Perelló. Diversos grups musicals de la Vila desplegaran el seu talent i faran sonar els seus instruments en un concert benèfic per a La Marató. La cita és a les 19h al Casal Centre d'Esports.

JESÚS

EMD de Jesús

Data:

L'entitat informa: Celebració d'una Marató artística de dotze hores de durada. Hi haurà exhibicions de dansa clàssica, balls de saló, actuacions musicals en directe, twirling, patinatge, un sopar de germanor i les actuacions de joves promeses musicals durant tota la nit.

Data:

L'entitat informa: El Club Ciclista de Jesús organitza la VII Trobada Cicloturista de Jesús, que compta amb la col·laboració de l'EMD i de diferents patrocinadors. La trobada s'iniciarà a les 9h a la Pèrgola de Jesús i tindrà un recorregut de 50 km entre Jesús, Aldover, Xerta, Benifallet, Coll de Som, Tivenys, Bítem i Tortosa. L'arribada serà al punt d'origen i està previst que sigui cap a les 12h.

L'AMETLLA DE MAR

Ajuntament de l'Ametlla de Mar

Data:

L'entitat informa: Durant la setmana del 13 al 19 de desembre, dins del marc de les Jornades Esportives Nadalenques es realitzaran diferents activitats en suport a La Marató. Aquestes inclouran el guarniment de l'Arbre i el Tronc de Nadal, i es podran provar raquetes de neu, fer cistelles i xuts a porteria. El proper 16 de desembre, en el marc Festival Esportiu de Nadal, es sortejarà una gran cistella.

Data:

L'entitat informa: Si ets a l'Ametlla de Mar i vols caminar per La Marató, només has d'apropar-te al Pavelló Esportiu Municipal a les 9:30h. La caminada serà a L'Espai d'Interès Natural de les Santes Creus.

L'AMPOLLA

Club de Futbol l'Ampolla

Data:

L'entitat informa: El Club de Futbol l'Ampolla organitza uns partits de futbol que es portaran a terme dissabte 18 al matí al camp de futbol del municipi. A l'entrada es demanarà la col·laboració econòmica dels assistents per La Marató i també es farà una rifa popular.

Club de Pensionistes de l'Ampolla

Data:

L'entitat informa: El Club de Pensionistes de l'Ampolla organitza un ball a partir de les 17h al local social, i tot seguit faran un berenar per tots els assistents on els beneficis que es recullin aniran destinats a La Marató.

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

ROQUETES

Associació de Dones de Roquetes

Data:

L'entitat informa: Un any més, en el decurs de la fira de Nadal l'Associació de Dones de Roquetes farà el sorteig d'una cistella de Nadal i portarà a terme una exhibició de ball country. Una mica de joc i de ball en benefici de La Marató!

TIVENYS

AMPA CEIP La Pineda

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de l'escola La Pineda se sumen un any més a La Marató de TV3, i ho fan intercalant la representació d'obres de teatre amb la interpretació de cançons.

Associació de joves de Tivenys per La Marató

Data:

L'entitat informa: El poble de Tivenys continua mobilitzant tot els seus veïns per La Marató de TV3. Aquest any l'Associació Jove, la Lliga contra el càncer i el grup de Jotes vendran clotxes i ens demostraran com es balla la jota de Tivenys. L'Associació de dones organitzarà una caminada popular i la UE Tivenys projectarà una pel·lícula i sortejarà una cistella. El grup Camí de Sirga farà una marató de lectura, on es llegirà el llibre de La Marató d'aquest any. L'associació de pares i mares organitzarà un Festival Nadalenc, mentre que el Casal de la gent gran i la Colla de Tambors organitzaran el bingo més original, que enguany serà a ritme de batucada.

TORTOSA

Associació de Dones barri del Roser de Ferreries

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones barri del Roser de Ferreries organitza una xerrada sobre les lesions medul·lars i cerebrals adquirides i un berenar en benefici de La Marató.

Club Natació Tortosa

Data:

L'entitat informa: La Piscina Municipal de Tortosa acull la seva primera gimcana, amb activitats i proves dins de l'aigua per equips, de diferents edats i categories. Es donarà una puntuació final i per acabar tots tindran un premi.

Escola Municipal de Música de Tortosa

Data:

L'entitat informa: Concert a càrrec dels alumnes i professors de l'Escola Municipal de Música de Tortosa. Actuaran els grups d'iniciació, un conjunt instrumental, un combo de saxos, i grups de cambra. Hi haurà la participació d'artistes convidats i d'altres entitats locals.

Universitat Rovira i Virgili Campus Terres de l'Ebre

Data:

L'entitat informa: Terres de l'Ebre mou el cos al ritme de La Marató, amb una ballada de gegants i un flashmob de "Seré feliç", una versió de "I will survive" de Gloria Gaynor a la catalana. En acabar, una enlairada de globus es convertirà en el moment més apoteòsic. Comptarà amb la col·laboració de l'alumnat del Campus de la URV a les Terres de l'Ebre, i tots els participants duran un mocador identificatiu de col·laboració amb la Marató que es vendrà dies abans.

XERTA

Ajuntament de Xerta

Data:

L'entitat informa: Celebració d'una jornada solidària amb diverses activitats organitzades per l'Ajuntament i diferents entitats del municipi. Hi haurà una enlairada de globus, una obra teatral amb el grup de la Llar de la Gent Gran, una caminada popular i un cercavila amb els gegants i grallers de Xerta.

Llar de Gent Gran Sant Martí de Xerta

Data:

L'entitat informa:

Anar al contingut