Baix Camp

ALFORJA

Centre Obert L'Oreneta

Data:

L'entitat informa: Els nens i nenes del Centre Obert l'Oreneta d'Alforja un any més pugen al tren de La Marató de TV3 amb uns tallers de manualitats de Nadal per a què hi puguin participar tots els nens i nenes del municipi. També es podran deixar missatges (relacionats amb la causa de La Marató d'enguany) en un arbre de Nadal gegant.

Col·lectiu de Joves d'Alforja

Data:

L'entitat informa: Els joves de l'Alforja decoraran el gran arbre de Nadal de la plaça de la Riba amb desitjos per a la gent que pateix lesions cerebrals i medul·lars adquirides.

BOTARELL

Poble de Botarell

Data:

L'entitat informa:

CAMBRILS

AMPA i Llar Municipal Maria Dolors Medina

Data:

L'entitat informa: L'AMPA i Llar Municipal Maria Dolors Medina farà un berenar popular per a tots els nens a un preu simbòlic. També elaboraran imants per la nevera amb la foto de cada nen del col·legi, per després vendre'ls als pares.

AMPA La Cuca

Data:

L'entitat informa: Els més petits i els no tan petits rebran sorpreses en aquesta activitat organitzada per l'AMPA La Cuca. Es sortejarà una panera de contes i joguines pels menuts i una panera de Nadal pels pares. Qui vulgui berenar podrà comprar un dels dolços que hauran cuinat prèviament els pares i mares de la junta de l'AMPA.

Associació de veïns La Llosa

Data:

L'entitat informa: Un any més aquesta associació se suma a La Marató. Gràcies a les aportacions de comerços i veïns del municipi els dies 4, 5 i 6 de desembre es durà a terme un rastell benèfic en suport a La Marató de TV3.

CEIP Joan Ardèvol de Cambrils

Data:

L'entitat informa: L'escola Joan Ardèvol posa de nou la seva imaginació a l'abast de La Marató, i aquest any tots els alumnes elaboraran objectes nadalencs a les aules, per ser posteriorment exposats i venuts a l'escola.

Centre de costura i labors mfbpatch

Data:

L'entitat informa: El dia de Santa Llúcia, patrona de les modistes, se sortejarà un quilt artesà realitzat manualment i se celebrarà el ja clàssic dinar, on es lliurarà el quilt a l'afortunada guanyadora.

Club de Pensionistes de la Casa del Mar de Cambrils

Data:

L'entitat informa: El Club de pensionistes de la Casa del Mar de Cambrils organitza una diada amb diverses activitats. Primer, es farà un col·loqui sobre les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. Tot seguit, oferiran un petit aperitiu. Tots els participants faran les seves aportacions a La Marató en una urna molt especial elaborada pels socis i sòcies del Club.

Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer

Data:

L'entitat informa: Un any més, l'escola Cardenal Vidal i Barraquer de Cambrils se suma al conjunt d'entitats que volen col·laborar amb La Marató. Enguany, i tenint en compte que el Nadal és a prop, muntaran un Festival amb els estudiants de Primària de l'escola i un Pessebre Vivent amb els alumnes d'Educació Infantil i Secundària.

Escola Cambrils/AMPA Escola Cambrils

Data:

L'entitat informa: S'apropa el Nadal i amb aquest també arriba La Marató de TV3. Per això els nens i les nenes de l'escola Cambrils volen avançar-se una mica i organitzar una jornada plena d'activitats. Oferiran una cantada de Nadales mentre esperen l'arribada del patges reials. També vendran coca i xocolata per esmorzar, i per acabar, muntaran una fireta de manualitats i faran un taller de pintura de cares.

Escola la Bòbila

Data:

L'entitat informa: L'Escola la Bòbila aquest any aposta per l'art solidari, i per això realitzarà unes fotografies dels alumnes per grups de classe, posteriorment decorades amb motius nadalencs. Les famílies dels alumnes podran quedar-se amb un bon record, i de pas, ajudar a recaptar beneficis per a La Marató de TV3.

Escola Marinada

Data:

L'entitat informa: Els alumnes d'infantil i primària participaran en un esmorzar solidari i en circuits que tindran diverses modalitats d'obstacles. Aquests s'adequaran al diferents nivells dels nens.

Escola Mas Clariana

Data:

L'entitat informa: Els alumnes, sota el lema 'Caminem junts...Inventant nous camins', participaran en jocs tradicionals (gallineta cega, carrera de sacs, xarranca, etc.) fent una aportació econòmica d'un euro. A la tarda muntaran paradetes de venda de detalls nadalencs fets pels alumnes i pastissos fets pels mestres.

Escola Municipal de Música de Cambrils

Data:

L'entitat informa: Aquest és el segon any que l'Escola Municipal de Música de Cambrils vol dir la seva per La Marató de TV3. El proper 17 de desembre l'ermita de la Verge del Camí acollirà un concert de Nadal a càrrec dels grups orquestrals i cors de l'escola.

IES Ramon Berenguer IV de Cambrils

Data:

L'entitat informa: Per segon any consecutiu es celebrarà el campionat de futbol "Torneig d'Hivern" intern. Aquest torneig de futbol aplegarà als Centres de Primària de Cambrils.

Data:

L'entitat informa: Els alumnes l'IES Ramon Berenguer IV de Cambrils organitzen una tómbola solidària amb objectes realitzats pels propis alumnes.

Penya Blanc i Blava i Blaugrana de Cambrils

Data:

L'entitat informa: A partir de les 11.30, després de la missa Major, la Penya Blanc i Blava de Cambrils celebrarà el II Vermut Solidari els beneficis del qual aniran destinats a La Marató de TV3. A més, enguany organitzen un futbolí solidari on es jugarà un Derbi Penya Espanyol- Penya Barça, perquè en aquesta ocasió la Penya Barça Cambrils col·laborarà en l'organització del Vermut i del Campionat.

Restaurant Onades

Data:

L'entitat informa: Al Restaurant Onades les propines també son solidàries. El personal dóna part de les propines a La Marató de TV3.

Roxy Cambrils

Data:

L'entitat informa: El dissabte 18 el pub Roxy aportarà el seu gra de sorra per ajudar les persones amb lesions medul·lars i cerebrals adquirides. Per cada consumició que facin els clients, el pub Roxy aportarà 1 euro a La Marató. A més a més podreu participar demanant el 'Xupito solidari', a preu de la voluntat.

TRINITAT joies

Data:

L'entitat informa: Venda d'una joia solidària dissenyada exclusivament per l'edició de La Marató 2010. La recaptació aconseguida anirà destinada a la lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

CASTELLVELL DEL CAMP

AMPA Escola Santa Anna de Castellvell del Camp / Club Judo Sakura Reus

Data:

L'entitat informa: Els pares i fills podran compartir unes claus de judo plegats en aquest entrenament especial pensat per La Marató de TV3. Els pares que hi vulguin participar només hauran de llogar un judogui, i de pas, faran més gran la xifra de recaptacions d'aquest any.

Regidoria de Cultura Festes i Joventut

Data:

L'entitat informa: El proper 12 de desembre al matí hi haurà una caminada per anar a posar el pessebre a la muntanya del Puig, i per la tarda la clàssica quina, que enguany ja celebra la seva tercera edició.

COLLDEJOU

Associació de Dones Colldejou

Data:

L'entitat informa:

DUESAIGÜES

Ateneu de Duesaigües

Data:

L'entitat informa: Petits i grans estan convidats al Bingo solidari que acabarà amb un petit refrigeri.

Data:

L'entitat informa: L'Ateneu de Duesaigües dedicarà el setè art a aquesta edició de La Marató, amb la projecció d'una pel·lícula d'estrena.

L'ALEIXAR

Associació de Dones ADA

Data:

L'entitat informa: Trobada de germanor de les dones de l'entitat ADA i la Dra. Margarida Borras on compartiran idees i opinions en relació a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

Colla de Joves de L'Aleixar

Data:

L'entitat informa: Un any més la Colla de Joves de l'Aleixar vol oferir la seva creativitat i el seu esperit solidari a La Marató de TV3. Organitzaran un espectacle on el gran protagonista serà l'humor, amb petites paròdies sobre temes actuals, esquetxos sobre la vida al municipi de l'Aleixar i vídeos i cançons còmiques. Si vols riure i ser una mica més solidari, no t'ho pensis i vine!

L'ARGENTERA

Ajuntament de l'Argentera

Data:

L'entitat informa: Els habitants de l'Argentera cuinaran uns fabulosos fideus amb costella per unes 200 persones. L'Associació de Dones Club '79 prepararà les postres pels assistents al dinar. Fes un bon àpat i participa amb La Marató de TV3!

L'HOSPITALET DE L'INFANT

Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Data:

L'entitat informa:

LES BORGES DEL CAMP

Associació Cultural de Dones Borgenques

Data:

L'entitat informa:

MASPUJOLS

Associació de Dones La Dàlia de Maspujols

Data:

L'entitat informa: El proper 5 de desembre el grup Mediterrània actuarà a la sala del Casal amb la intenció de recaptar fons per La Marató de TV3.

Data:

L'entitat informa: Per setè any consecutiu aquesta entitat organitza un bingo pels veïns de Maspujols. L'objectiu és recaptar el màxim de beneficis possible en benefici de La Marató de TV3.

MIAMI PLATJA

Asociación de servicio Reiki / Associació de servei Reiki Universal

Data:

L'entitat informa:

Aula de Dansa Miami Platja

Data:

L'entitat informa: L'Aula de Dansa de Miami Platja està preparant el seu Festival de Nadal en benefici de La Marató. L'espectacle inclourà coreografies de dansa clàssica i moderna.

MONTBRIÓ DEL CAMP

Ajuntament de Montbrió del Camp

Data:

L'entitat informa: La comissió de Festes de l'Ajuntament de Montbrió del Camp, un any més, et convida al bingo festiu i solidari que prepara any rere any amb motiu de La Marató.

Associació de Dones de Montbrió del Camp

Data:

L'entitat informa:

MONT-ROIG DEL CAMP

Agrupació de Patinatge de Mont-roig del Camp

Data:

L'entitat informa:

Ajuntament de Mont-roig /Centre Obert

Data:

L'entitat informa: No hi ha millor regal que el fet a mà! Durant els dies 18 i 19 de desembre es posaran a la venda manualitats de Nadal elaborades pels nens del Centre Obert.

AMPA del CEIP Mare de Déu de la Roca

Data:

L'entitat informa: Mont-Roig del Camp es convertirà el proper 19 de desembre en un circuit de bicicletes. L'AMPA del CEIP Mare de Déu de la Roca organitzarà una bicicletada popular pels carrers del poble. La meta tindrà sorpreses, perquè un sorteig portarà regals als més afortunats. Anima't!

IES Antoni Ballester

Data:

L'entitat informa: Durant el matí acosta't a aquest institut i bufa un globus solidari per La Marató! Tothom qui vulgui podrà comprar un globus, inflar-lo i col·locar-lo en un gran mural dedicat a La Marató de TV3.

Reiki per a tothom

Data:

L'entitat informa: Apunta't al reiki i experimenta aquesta tècnica sanadora mil·lenària per imposició de mans. L'activitat consistirà en un sessió de reiki voluntari a un preu simbòlic per recaptar diners per a La Marató de TV3.

Unió de Dones de Mont-roig del Camp / Associació de Bitlles de Mont-roig del Camp

Data:

L'entitat informa: També hi haurà la possibilitat de jugar una mica i potser guanyar amb un bingo solidari en benefici de La Marató.

Data:

L'entitat informa: Els més petits d'aquest municipi també podran gaudir amb titelles, rondallaires i inflables per fer dibuixos.

Data:

L'entitat informa: Les dones de Mont-roig del Camp oferiran la seva col·laboració amb La Marató mitjançant una tirada de bitlles i el sorteig d'un pernil.

PRADES

Associació de Dones L'Abellera de Prades

Data:

L'entitat informa: Amb la col·laboració de tot el poble les dones d'aquesta associació recolliran tota classe de lots i objectes de regal, i organitzaran un bingo. Els beneficis que se n'obtinguin aniran destinats a La Marató de TV3.

PRATDIP

Associació de Dones de Pratdip

Data:

L'entitat informa: Pratdip primer agafarà forces amb un esmorzar popular amb productes cedits voluntàriament per la gent del poble. Després ja seran tots a punt per realitzar diverses activitats organitzades per les entitats com la tirada de bitlles, diversos jocs infantils, curses de bicis i molts sortejos.

REUS

AMPA CEIP Teresa Miquel i Pàmies

Data:

L'entitat informa: Festa d'arribada dels patges solidaris d'Orient i lliurament de les cartes de les famílies dels nens i nenes de l'escola i del veïnat. Per animar la festa hi haurà un espectacle infantil i el sorteig d'una cistella solidària on tots els beneficis es destinaran a La Marató de TV3.

AMPA Col·legi Sant Josep

Data:

L'entitat informa: Matí d'activitats diverses amb el ja tradicional cros que fa córrer petits i grans del Col·legi Sant Josep de Reus.

AMPA de l'Escola Alberich i Casas

Data:

L'entitat informa: El grup de teatre format per pares, mares i alumnes representarà una adaptació dels Pastorets de Folch i Torres que segur distraurà els assistents i ajudarà a pujar el marcador de La Marató.

Associació de Dones d'Alforja

Data:

L'entitat informa:

Casal Municipal de la Gent Gran del districte II

Data:

L'entitat informa: Els Socis de Casal realitzaran un Bingo Solidari per tal de col·laborar amb La Marató de TV3. Cada participant jugarà amb un cartró valorat en 0.50€. La recaptació obtinguda anirà destinada íntegrament a La Marató.

Casal Municipal de la Gent Gran del districte III

Data:

L'entitat informa: El 30 de novembre el Casal Municipal del Districte III DE Reus organitza un berenar solidari amb la intenció de fer més gran la recaptació d'enguany a La Marató. La cita serà a partir de les 17.30h al mateix espai del Casal.

Casal Municipal de la Gent Gran del districte V

Data:

L'entitat informa: Ball solidari per a tots els socis del casal. D'aquesta manera es recaptaran fons per a La Marató de TV3.

Centre Obert l'Univers

Data:

L'entitat informa: Els nens i nenes del Centre Obert L'Univers un any més volen col·laborar amb La Marató de TV3 organitzant uns tallers de Nadal amb la intenció que hi puguin participar tots els nens del municipi. Durant els tallers també es podrà gaudir d'una xocolatada popular que organitza el mateix Centre Obert.

Col·legi Maria Rosa Molas

Data:

L'entitat informa: El col·legi Maria Rosa Molas realitzarà una diada esportiva aprofitant la participació dels equips en lliga de la ciutat. Durant la setmana es faran actes per promoure la màxima participació.

Escola General Prim

Data:

L'entitat informa: L'Escola General Prim de Reus ha aprofitat el Festival de Nadal per col·laborar amb La Marató de TV3. Els alumnes de 3 a 12 anys han representat 'Els Pastorets' i han cantat Nadales amb l'objectiu de fer pujar el marcador de recaptacions.

Escola i Conservatori de Música de Reus de la Diputació de Tarragona

Data:

L'entitat informa: Concert en benefici de La Marató a càrrec dels alumnes que integren l'Orquestra i Banda de l'Escola i Conservatori de Música de Reus. Els trobareu a partir de les 19h a l'Auditori Higini Anglés del mateix centre.

Escola Joan Rebull

Data:

L'entitat informa: L'escola Joan Rebull donarà la benvinguda als patges reials, que recolliran les cartes que els nens del parvulari els facin arribar. No només es faran realitat els desitjos dels més menuts, sinó també els de La Marató de TV3.

Escola Puigcerver

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de l'escola Puigcerver escenifiquen en tres actes els efectes de les malalties medul·lars: el cos que transmet informació, la malaltia que no ens deixa fer el que volem i el desig de millora.

Esplai Fem-nos Amics

Data:

L'entitat informa:

Fenue Thai Centre de Massatges

Data:

L'entitat informa: Durant el cap de setmana del 18 i 19 de desembre, Fenue Thai Centre de Massatges vol col·laborar amb La Marató oferint sessions de mitja hora de massatge, reflexologia, flors de Bach i Qi Gong (Tai chi) a un preu simbòlic de 10 euros.

Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia

Data:

L'entitat informa: La Sala Santa Llúcia acollirà el proper 1 de desembre a partir de les 18h un bingo popular, organitzat per l'Associació de Dones Ganxetes de Reus. Tots hi jugaran perseguint un sol objectiu: fer pujar el marcador de La Marató. Apunta't-hi!

Data:

L'entitat informa: Si voleu fer un viatge a les arrels de la cultura catalana, només cal que passeu per la Sala Santa Llúcia el proper 12 de desembre a les 18h. Allí l'Esbart Santa Llúcia farà una exhibició de dansa catalana.

Data:

L'entitat informa: La Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia vol dedicar una tarda a la seva patrona. Organitzaran una petita festa per rememorar la figura de Santa Llúcia i, de pas, donar tot el seu suport un any més a La Marató de TV3.

Data:

L'entitat informa: La Coral Harmonia oferirà un recull de cants a la Sala Santa Llúcia. L'actuació comptarà amb la participació d'artistes de renom de les contrades de Reus. Les millors veus al servei de La Marató d'aquest any!

Data:

L'entitat informa: El Col·lectiu Foto Camp ha decidit que la millor manera d'ajudar La Marató és a través del setè art, amb la projecció de la pel·lícula de Woody Allen "La maldición del escorpión de jade". Sigues puntual, la sessió és a les 19.30h!

Data:

L'entitat informa: L'Esbart Santa Llúcia celebrarà la tradicional festa Nadalenca del Caga tió. No només hi haurà regals, sinó que també es farà un lloc a les actuacions humorístiques.

Institut Català de la Salut (Reus Altebrat, Camp de Tarragona)

Data:

L'entitat informa: Els caminadors del programa Pas a Pas faran una caminada de 5 km. Al final de la caminada com ja és tradició es farà una mosaic de persones en forma de columna vertebral en un lloc emblemàtic de la ciutat.

Regidoria d'Esport i Lleure - Ajuntament de Reus

Data:

L'entitat informa: Caminada d'uns 10 quilòmetres per zones urbanes i semiurbanes, amb festa popular a l'arribada i venda de productes i material. Els beneficis es destinaran a La Marató de TV3.

Residència Itaca Fortuny S.L

Data:

L'entitat informa: Els avis i treballadors de la residència de gent gran Itaca Fortuny de Reus aquest any s'han animat a participar a La Marató. Ho faran elaborant un calendari solidari amb retrats seus a diferents indrets de la residència. El 15 de desembre faran la presentació del calendari i el posaran a la venda.

Treballadors de Borges

Data:

L'entitat informa: Els treballadors de la fàbrica Borges de Reus realitzen un sorteig de diversos regals, i els beneficis de la venda de les butlletes aniran destinats a La Marató. Guanyaran premis aquells que tinguin el número que coincideixi amb el número premiat al sorteig de la ONCE.

RIUDECANYES

Grup de Dones de Riudecanyes

Data:

L'entitat informa: Jornada festiva i solidària per La Marató. Els infants entre 3 i 12 anys pujaran a l'escenari per representar-nos els seus playbacks. Tot seguit, es realitzarà una rifa per a tots els assistents.

Penya Periquitos de Riudecanyes

Data:

L'entitat informa:

RIUDECOLS

Associació de Dones de Puigcerver

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones de Puigcerver de Riudecols té previst organitzar el seu ja tradicional bingo popular en benefici de La Marató.

RIUDOMS

Ajuntament de Riudoms

Data:

L'entitat informa: Els comerços i entitats de Riudoms han cedit productes i obsequis com a regals del bingo que s'organitza al bell mig del Mercat de Nadal d'aquest municipi del Baix Camp.

Club Deportiu Riudoms

Data:

L'entitat informa: A l'Estadi del Club Deportiu Riudoms els assistents podran fer xuts a porta de mig camp a canvi d'un donatiu. El Club farà un obsequi a tots aquells que marquin gol. A més, la tómbola solidària donarà opció a aconseguir premis variats.

Club Patí Riudoms

Data:

L'entitat informa: El Club Patí Riudoms també es vol sumar als actes de suport a La Marató que es fan arreu de Catalunya. Per aquest motiu proposa fer un festival on es patinarà sobre rodes, es faran partits d'hoquei i exhibicions de patinatge artístic.

Grup de Dones Bella Llar

Data:

L'entitat informa:

Llar d'Infants Municipal Picarols

Data:

L'entitat informa: Durant la setmana que es celebra La Marató de TV3, la Llar d'Infants Municipal Picarols posarà a la venda uns llibres de contes per tal de col·laborar amb aquesta causa solidària.

VANDELLÒS

Vandellòs amb La Marató

Data:

L'entitat informa: Els mesos de novembre i desembre s'organitzaran diferents activitats de suport a La Marató per a totes les edats i per a tots els gustos. L'activitat estrella serà el sopar i espectacle al Pavelló Esportiu, on hi col·laboraran totes les entitats del poble.

VILANOVA D'ESCORNALBOU

Associació de Dones de Vilanova d'Escornalbou i L'Arbocet

Data:

L'entitat informa: Aquest any l'Associació organitza dues activitats el 12 de desembre per donar suport a La Marató. Al matí i després d'una caminada pels voltants del poble hi haurà un esmorzar popular. A la tarda, els més menuts i també els més grans podran acostar-se al centre cultural perquè es projectarà una pel·lícula infantil.

VILAPLANA

Associació de Dones de Vilaplana

Data:

L'entitat informa: Bingo benèfic organitzat per l'Associació de dones de Vilaplana. Diverses associacions del municipi aportaran regals de tot tipus i la recaptació del joc anirà destinada íntegrament a La Marató de TV3.

VINYOLS I ELS ARCS

Associació Cultural El Replà

Data:

L'entitat informa:

Anar al contingut