Anoia

CALAF

Penya Barcelonista de Calaf i comarca

Data:

L'entitat informa:

CAPELLADES

Esplai Aliret

Data:

L'entitat informa: Els infants i monitors d'aquest esplai es passejaran pels carrers més transitats de Capellades al ritme de la música i de La Marató. Una setmana abans assajaran la Flashmob per portar-la a escena durant la cercavila.

CARME

L'Espiadimonis

Data:

L'entitat informa: Després de l'èxit que van assolir l'any passat amb el 1er Pessebre Vivent, aquest any han decidit unir esforços i convertir-lo en un acte per col·laborar amb La Marató de TV3.

CASTELLOLÍ

Ajuntament de Castellolí

Data:

L'entitat informa: Els veïns de Castellolí fa molts anys que demostren ser solidaris amb La Marató de TV3. Aquest any organitzaran el tradicional bingo popular, on els guanyadors podran endur-se regals cedits per empreses i comerços locals. Anima't i canta bingo per La Marató!

ELS HOSTALETS DE PIEROLA

Escola de Bàsquet dels Hostalets de Pierola

Data:

L'entitat informa: L'Escola de Bàsquet dels Hostalets de Pierola organitza aquesta activitat que consisteix a fer cistelles de bàsquet per La Marató de TV3. Com més cistelles més gran serà la recaptació de La Marató!

IGUALADA

AMPA CEIP Escola Emili Vallès

Data:

L'entitat informa:

Anoia Country de Vilanova del Camí

Data:

L'entitat informa:

Associació de Veïns dels carrers de Sta. Caterina, Carme i Travessies

Data:

L'entitat informa: Cantada de Nadales pel centre de la ciutat, acabant a la Plaça de Cal Font. Els cantaires seran la unió d'entitats i grups nascuts al barri. També hi participaran la Colla Gegantera del Bisbalet, el grup Mal Llamp i els cantaires de caramelles de l'AAVV.

Club Handbol Igualada

Data:

L'entitat informa: Les escoles de Handbol aprofitaran aquesta ocasió tan especial per reunir-se en el marc del circuit de la Federació Catalana d'Handbol. Es sortejaran diferents objectes de regal cedits per les botigues igualadines.

Consell Esportiu de l'Anoia

Data:

L'entitat informa: Durant els partits escolars del cap de setmana a la comarca de l'Anoia es realitzaran activitats solidàries.

Escola Pia d'Igualada

Data:

L'entitat informa: Durant el cap de setmana de La Marató l'escola Pia organitzarà una campanya de divulgació així com un partit solidari entre alumnes i professors. En el marc de la Fira de Santa Llúcia hi haurà també una parada d'informació.

LA LLACUNA

Centre Excursionista de La Llacuna

Data:

L'entitat informa: La sortida serà a les 9 del matí de la Plaça. Les inscripcions es faran mitja hora abans de sortir, al mateix lloc, i costaran 5 euros. Tots els diners que es recullin seran enviats a La Marató. Durant la ruta (amb una durada d'unes 4 hores) es passarà per diversos punts d'interès de la zona, com la Masia d'Ancosa, la font de Les Canals, el puig Castellar o les restes del poblat ibèric. Vine i mou-te per La Marató!

LA POBLA DE CLARAMUNT

Ajuntament de la Pobla de Claramunt

Data:

L'entitat informa: Les regidories de Cultura i de Benestar Social de l'Ajuntament de la Pobla de Claramunt organitzen, per setè any consecutiu, un bingo solidari per recollir fons per La Marató.

MASQUEFA

Ajuntament de Masquefa

Data:

L'entitat informa: El cap de setmana del 18 i 19 de desembre Masquefa desbordarà activitats solidàries per La Marató. L'Ajuntament i altres entitats organitzaran més d'una intenta d'activitats per a tots els gustos: Mercat de Santa Llúcia i caga tió, mercat medieval, cinema, teatre, subhasta d'art, tennis taula, petanca, tir al plat, partits de hoquei, futbol i basquet, cercavila de gegants i tabals, ball de bastons, audició musical, coral, banda de música, exhibició, Twiriling, patinatge, ball popular, encesa de bengales, sardinada, tómbola solidària de joguines, caminada, campionat de tute i dominó, xocolatada i fins i tot una matinal motera. Escull la que més t'agradi i solidaritza't amb La Marató!

Corsarios MC Anoia

Data:

L'entitat informa: El poble de Masquefa puja al tren de La Marató amb propostes per a tots els gustos i edats. Es farà una matinal biker amb barbacoa, actuaran en directe dues bandes de rock, i es realitzarà un sorteig de regals de l'associació de comerciants de Masquefa. Els més petits podran fer un passeig amb trickers i hi haurà el millor ambient moter en una festa que es solidaritza amb La Marató de TV3.

L'Alzinar - Societat Recreativa i Cultural de Masquefa

Data:

L'entitat informa: L'Alzinar organitza aquest any una caminada popular en benefici de La Marató.

Data:

L'entitat informa: L'Alzinar ha organitzat al matí teatre itinerant i matinal de futbol sala. A la tarda hi haurà Ball de Bastons, audició musical i cantada de la Coral l'Alzinar.

ÒDENA

Ajuntament d'Òdena

Data:

L'entitat informa: El Teatre Centre Unió Agrícola d'Òdena serà l'escenari d'una festa amb música, dansa i teatre dedicada a La Marató de TV3. El públic hi farà la seva aportació mitjançant l'entrada.

Penya Blaugrana d'Òdena

Data:

L'entitat informa: La Penya Blaugrana d'Òdena ha pensat que fer un sorteig durant la mitja part del partit entre el FC Barcelona i el Real Madrid és la millor manera de col·laborar amb La Marató. El sorteig és el d'una samarreta i dues pilotes del FC Barcelona, i els diners recaptats aniran destinats a La Marató de TV3.

ORPÍ

Ajuntament d'Orpí

Data:

L'entitat informa: Concert de Gospel i Nadales a capel·la a càrrec del grup Jambalai. Tothom qui vulgui sentir les seves veus haurà de ser-hi a les 20h, i després tindrà l'oportunitat de brindar amb la resta d'assistents amb coca i cava.

PIERA

Piscina Municipal de Piera

Data:

L'entitat informa: La Piscina Municipal de Piera vol dir la seva per La Marató i organitzarà un dia ple de sorpreses preparades tan pels socis com per la resta de veïns del municipi. Prepara l'agenda i apunta: de les 11h a les 11:45h masterclass d'aquatrainer. A les 12h tindrà lloc l'activitat Fem un salt! i simultàniament hi haurà una masterclass de body fins les 12:45h. De 12h a 13h hi haurà jocs aquàtics infantils. Per acabar, de 13h a 13:45, no us perdeu la masterclass d'aeròbic-ritmes.

SANTA MARGARIDA DE MONTBUI

Escola Montbou

Data:

L'entitat informa: L'Escola Montbou celebra la Festa de Nadal 2010 amb una representació teatral interpretada per tots els nens i nenes del centre. Ens presentaran "Mentre nosaltres celebrem el Nadal...", un relat on s'expliquen diferents tradicions que se celebren arreu del món durant aquestes dates. La recaptació anirà destinada a La Marató de TV3. Us esperem a l'església de Montbui a les 15.30h.

SANT MARTÍ DE TOUS

Associació Amics de Sant Martí de Tous

Data:

L'entitat informa: La plaça de Fàtima acollirà el Mercat de Santa Llúcia, on s'hi podrà trobar una selecció de productes artesanals. També es realitzaran tallers solidaris que permetran recollir beneficis per La Marató d'enguany.

VALLBONA D'ANOIA

Agrupament Escolta Josep Masclans

Data:

L'entitat informa: Durant tot el matí de diumenge aquest agrupament prepararà xocolata calenta per recaptar fons per la Marató, i a més a més portarà a terme una sèrie d'activitats lúdiques que faran més entretinguda la jornada maratoniana.

Ajuntament de Vallbona d'Anoia

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Vallbona d'Anoia se solidaritza amb la Marató amb una caminada popular que arribarà al seu punt i final amb una botifarrada on tots els veïns hi són convidats.

VILANOVA DEL CAMÍ

Colla Excursionista de Vilanova i Associació Cultural Camp del rei

Data:

L'entitat informa: Caminada matinal pel terme de Vilanova del Camí, apta per a totes les edats, i a continuació esmorzar popular amenitzat pel grup de percussió Molta Xamba.

Penya ciclista Vilanova del Camí. Secció de BTT 'Els Esgavellats'

Data:

L'entitat informa: A les 9h30 es donarà el tret de sortida d'aquesta nova cursa amb una distància aproximada de 9 km que acull la Serra de Coll-Bas.

Data:

L'entitat informa: Pedalar per la Serra de Coll-Bas es convertirà en un acte solidari durant el 7 de novembre. L'organització ens proposa un recorregut per senders, corriols i trialeres de 27 quilòmetres amb un desnivell de 950 m positius amb bicicleta de muntanya. Al final de la cursa els participants podran gaudir d'una botifarrada i fins i tot es podran endur algun obsequi.

Anar al contingut