Alt Urgell

LA SEU D'URGELL

Ajuntament de la Seu d'Urgell/Ciutadans de la Seu d'Urgell

Data:

L'entitat informa: Aquest mes de desembre se celebraran a la Seu d'Urgell diverses activitats per donar suport a La Marató. Hi haurà tallers infantils, una matinal d'esport al Consell Esportiu de l'Alt Urgell, la venda d'ornaments de Nadal, passejades amb cavall i en moto de la Policia Municipal, una desfilada de moda i el concert de rumba catalana de l'Associació Gitana de l'Alt Urgell.

AMPA Escola La Valira

Data:

L'entitat informa: Els nens de la Seu d'Urgell podran passar una tarda diferent l'11 de desembre. La Sala Sant Domènech acollirà diferents tallers de maquillatge, de màscares, i tots els nens faran un mural representant una columna vertebral. També experimentaran amb el reciclatge amb càpsules de Nespresso amb les que elaboraran collarets, anells i arbres de Nadal. Tot seguit es farà un berenar i com a cloenda de festa nens i pares ballaran la Flashmob de La Marató de TV3.

Colla Gegantera i Grallera de la Seu d'Urgell

Data:

L'entitat informa: Per segon any consecutiu La colla Gegantera i Grallera de la Seu d'Urgell diu la seva per La Marató. Faran una cercavila durant tot el matí pels carrers de la Seu i faran una ballada al passeig Joan Brudieu.

OLIANA

Associació de Dones d'Oliana

Data:

L'entitat informa: Una vegada més les sòcies de l'Associació de Dones d'Oliana organitzaran un sopar de germanor i l'Especial Quinto de La Marató de TV3, on es sortejaran diversos productes cedits per altres entitats del poble.

Casal de Jubilats Nostra Senyora dels Àngels

Data:

L'entitat informa:

Castell d'Oliana

Data:

L'entitat informa: Els avis del Centre han realitzat un quadre que se sortejarà entre residents, familiars i treballadors.

Club ciclista bicis on the rocks

Data:

L'entitat informa: El Club Ciclista Bicis On the Rocks se suma a La Marató amb un campionat de botifarra de 15h a 20h al Pavelló Francesc Betriu. L'objectiu: passar-ho bé i recaptar el màxim per La Marató!

IES Aubenç

Data:

L'entitat informa: Els alumnes del centre elaboraran pastissets tradicionals i tot seguit faran un esmorzar solidari dedicat a La Marató de TV3.

Oliana Country Club

Data:

L'entitat informa: Un any més Oliana Country Club se suma a La Marató! Celebrarà una festa de Country Line Dance, amb balls de tots els nivells. Els que no en sàpiguen també podran aprendre alguns passos. Després de tant de ball, segur tots agrairan un bon sopar, al Pavelló Francesc Betriu.

ORGANYÀ

Ajuntament i entitats d'Organyà

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament prepara una xocolata desfeta i coca per esmorzar, on tampoc hi faltarà la llonganissa. Els tiquets es vendran a un preu de 5 € amb l'objectiu de recollir fons per La Marató. Qui tingui ganes de ballar podrà participar en una ballada de sardanes que posarà el punt i final a la jornada.

Data:

L'entitat informa: Esmorzar tradicional de la Fira de Sant Andreu que consisteix en mongetes, botifarra i allioli de codony. A tots els establiments d'Organyà hi haurà punts de recaptació amb l'objectiu de recollir fons.

PERAMOLA

Esplai de Peramola (CRUC)

Data:

L'entitat informa: Una vegada més l'espai de Peramola participa amb La Marató de TV3. Els nens i nenes de l'esplai organitzen una tarda solidària amb una xocolatada popular, i l'amenitzaran amb diferents danses i cançons.

Anar al contingut