Alt Camp

AIGUAMÚRCIA

Associació Cultural d'Aiguamúrcia (ACDA)

Data:

L'entitat informa: En el marc dels actes de la Festa Major d'hivern en honor a Santa Llúcia, es realitzarà un bingo solidari en suport a La Marató de TV3.

ALCOVER

Ajuntament d'Alcover - Col·lectiu de dones - Associació de Jubilats

Data:

L'entitat informa:

Casal Municipal de la Gent Gran Sant Bernat Calbó

Data:

L'entitat informa: Per tal de commemorar el seu 19è aniversari i per fer augmentar més que mai la recaptació de La Marató d'enguany, els avis de Sant Bernat Calbó organitzaran un dinar per a tots els seus socis.

Memorial Abel Gomis

Data:

L'entitat informa: Diferents equips faran un torneig de futbol amb l'objectiu de retre homenatge al nostre amic Abel, esportista. Una gran oportunitat per tal de poder donar tota la recaptació a la Marató de TV3.

BRÀFIM

La Cleca

Data:

L'entitat informa: Aquest any La Cleca se suma a la moda amb l'organització d'una desfilada de moda infantil a partir de les 19h al Centre Cívic de Bràfim. Després, una tómbola solidària ajudarà a engreixar la recaptació que aquesta entitat destinarà íntegra a La Marató de TV3.

Data:

L'entitat informa: Per sisè any consecutiu Bràfim mobilitza els seus veïns per recaptar fons per La Marató. Hi haurà el clàssic concurs de bicicletes i també es presentaran cotxets de nadons guarnits. A les 14h també s'oferirà un bingo-vermut i se celebrarà una tómbola de suport a la lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

CABRA DEL CAMP

Cabra del Camp

Data:

L'entitat informa: Cabra del Camp vol unir-se a La Marató amb una cursa popular de BTT que compta amb dos circuits.

EL MILÀ

Ajuntament del Milà

Data:

L'entitat informa: Com cada any, el municipi de Milà organitzarà el tradicional sopar popular. La sobretaula s'allargarà uns miqueta més, gràcies al bingo organitzat pels membres del Casal del Poble. Tot el recaptat es destinarà íntegrament a la lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

EL PLA DE SANTA MARIA

Associació Gent Gran Pla de Santa Maria

Data:

L'entitat informa: L'Associació Gent Gran Pla de Santa Maria organitza una sessió del joc del bingo adreçada als socis jubilats de l'entitat amb la intenció de donar suport a La Marató de TV3. La recaptació que es faci d'aquesta activitat farà més llarga la cadena solidària.

Col·lectiu de dones del Pla de Santa Maria

Data:

L'entitat informa:

EL PONT D'ARMENTERA

Pont d'Armentera amb La Marató

Data:

L'entitat informa: Sorteig d'una monumental cistella amb tres premis diferents: el primer serà un aparell de televisió, el segon una cistella nadalenca i el tercer un pernil. Tothom qui vulgui podrà participar comprant números a 2 euros als establiments del poble o al casal dels jubilats Jaume Sendra. El sorteig es farà coincidint amb les darreres xifres del primer, segon i tercer premi del sorteig de la loteria nacional que es fa el 22 de desembre.

EL RAURELL

Grup de Gent d'El Rourell

Data:

L'entitat informa:

LA RIBA

Entitats de La Riba

Data:

L'entitat informa: Durant el cap de setmana del 18 i 19 desembre la Zona esportiva i el Local Social celebrarà els 30 anys del Club ciclista solidari amb La Marató. Ho farà amb l'actuació del grup d'Animació Picarols amb dinamització de la festa. Seguidament hi haurà una gimcana ciclista a la pista, a continuació es farà un berenar i després la Companyia Pa Sucat presentarà l'espectacle "Atlètic Pànxing Gim". També se sortejarà el nou equipament del club ciclista, i els diners que es recaptin aniran destinats a La Marató.

Data:

L'entitat informa: Un dinar aplegarà totes les persones que vulguin ser solidàries i que s'hagin apuntat prèviament a l'Ajuntament, i després del dinar hi haurà un bingo amb moltes sorpreses.

LES POBLES

Associació Juvenil de Les Pobles

Data:

L'entitat informa: El poble de Les Pobles, amb motiu de La Marató de TV3, celebrarà la 1a Caminada-Vermutada per La Marató. Després de caminar per l'entorn del poble durant 12 Km, els participants i tothom qui vulgui podrà gaudir d'un vermut a la Sala del Cafè.

NULLES

Col·lectiu de Dones de Nulles /Ajuntament de Nulles

Data:

L'entitat informa: El Col·lectiu de Dones de Nulles juntament amb l'Ajuntament d'aquest municipi organitzen una caminada on tothom qui vulgui hi podrà participar pel preu mòdic d'1 euro. Al vespre celebraran un sopar on tots els ingressos aconseguits es destinaran a La Marató de TV3. També hi haurà regals perquè al final de la festa es sortejarà una cistella de Nadal.

PICAMOIXONS

Associació de Veïns Rocabruna de Picamoixons

Data:

L'entitat informa: Bingo solidari que repartirà premis cedits per diferents empreses i institucions locals.

PUIGPELAT

Puigpelat per La Marató

Data:

L'entitat informa: Aquest any Puigpelat se suma a La Marató! Aquest municipi farà una caminada per les lesions medul·lars i cerebrals adquirides, que començarà a les 12.15 al Portal i anirà direcció a Bellavista. Cadascú portarà el seu dinar i a les 16h els caminants tornaran a Puigpelat. El Casal acollirà a partir de les 18.30h un bingo obert a tots els veïns i organitzat per l'Associació de Dones Orquídia.

RODONYÀ

Associació de Dones El Taller de Rodonyà

Data:

L'entitat informa: Les sòcies de l'Associació de Dones "El Taller" de Rodonyà es disposen a ajudar La Marató un any més. Amb aquest motiu celebraran un dinar popular i un bingo amb sorteig de regals cedits per particulars i empreses.

VALLS

Associació de Professors de Dansa de les Comarques de Tarragona

Data:

L'entitat informa: Més de 280 ballarins i artistes participaran en la gala infantil que té preparada aquesta entitat amb motiu de La Marató de TV3.

CAP Ignasi Sarró Valls

Data:

L'entitat informa: Una vegada més el CAP Ignasi Sarró Valls proposa fer una caminada popular per Valls fent ruta pels seus carrers i carrerons.

Club Bàsquet Valls

Data:

L'entitat informa: El Pavelló Joana Ballart acollirà una marató de bàsquet durant tot el dia que ajudarà segur a pujar el marcador de les recaptacions. Tothom farà equips i jugarà per La Marató de TV3 al llarg de tot el dia: escolars, joves, jugadors i no jugadors, entitats i associacions locals, colles d'amics, colles castelleres, etc. L'activitat comptarà amb la participació especial d'exjugadors d'ACB, famosos i professionals de TV3. Després de tants esforços, serà ben merescut un sopar de suport on es tots els participants podran comentar la jugada.

Colla Joves Xiquets de Valls

Data:

L'entitat informa: La Colla Joves Xiquets de Valls organitza una quina solidària en benefici a La Marató de TV3, i segur que faran més alta la xifra del marcador d'enguany.

Comissió de voluntariat del Pius Hospital de Valls

Data:

L'entitat informa: L'entrada de l'Hospital Pius els propers 13, 14 i 15 de desembre es convertirà en mercadet on es posaran a la venda manualitats fetes pensant en recaptar més fons per La Marató. Seran els propis pacients de l'hospital de dia socio-sanitari Montserrat Cuadrada qui elaboraran aquests petits obsequis.

Data:

L'entitat informa: La força de l'energia universal pot ajudar, i molt, a aconseguir un bon equilibri entre cos i ment . Els propers 15 i 16 de desembre ho podràs experimentar en directe durant les sessions de reiki que es realitzaran a la seu de la Creu Roja de Valls des de les 16.30h fins les 20h.

Data:

L'entitat informa: La Comissió de voluntariat del Pius Hospital de Valls organitzarà un concert de concos de quartz a la Seu de la Creu Roja a partir de les 18h.

Escola Enxaneta

Data:

L'entitat informa: El pati de l'escola Enxaneta acollirà un berenar on els petits i no tan petits hi participaran. Els pares hauran cuinat prèviament dolços que els vendran als seus fills per donar el seu suport a La Marató de TV3.

Data:

L'entitat informa: Els nens i nenes d'aquesta escola dedicaran aquest any la clàssica cantada de Nadales a les lesions cerebrals i medul·lars adquirides.

FACVAC (Fornas Atletic Club Valls Alt Camp)

Data:

L'entitat informa: Els veïns de Valls podran participar en un Cross i en diferents curses a peu per a totes les edats i de diferents distàncies segons la categoria. La cita és a les 10h a les instal·lacions esportives del Fornàs, i tindrà una durada de tres hores. Un sorteig i una rifa posaran el punt i final a una jornada on l'esport serà el gran protagonista.

Fundació Cultural Privada Mare de Déu del Lledó

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de l'escola confeccionaran diferents ornaments decoratius típics de Nadal, i a continuació posaran un paradeta al pati de l'escola i els vendran.

VILABELLA

Col·lectiu de Dones de Santa Àgata de Vilabella / Associació de la Gent Gran i Pensionistes de Vilabella

Data:

L'entitat informa: El Col·lectiu de Dones Santa Àgata juntament amb l'Associació de la Gent Gran i Pensionistes de Vilabella organitzaran un bingo amb berenar per a tots els participants al Bar del Club Esportiu. La cita és a les 17.30h, i hi haurà una cistella per a tots els guanyadors. Tots els beneficis recaptats es destinaran a La Marató.

VILA-RODONA

AMPA i Escola Bernadí Tolrà

Data:

L'entitat informa: Els pares i mares de Vila-Rodona volen promoure un any més les activitats esportives i la integració en l'àmbit educatiu dels seus fills. Amb la intenció de fer visible la seva aportació a La Marató organitzaran un Cross escolar on hi podran participar tots els nens i nenes de l'Alt Camp.

Col·lectiu de Dones/Ajuntament de Vila-Rodona

Data:

L'entitat informa: Aquesta entitat formada per veïnes de Vila-rodona ha decidit dedicar el proper 11 de desembre a La Marató de TV3, i a la moda. El cinema del Casal serà l'escenari d'una desfilada de moda que comptarà amb la participació de diversos voluntaris que desfilaran i organitzaran l'acte.

Anar al contingut