Vallès Oriental

AIGUAFREDA

DONAI - Associació Cultural Dones d'Aiguafreda

Data:

L'entitat informa: Concert benèfic a càrrec dels alumnes i professors de l'Escola de Música "La Clau de Sol". Seguidament arribarà el torn del rock a mans del grup "Pa de Ral". En acabar es farà un sorteig de paneres amb material cedit per les persones i comerços del poble.

AIGUAFREDA I SANT MARTÍ DE CENTELLES

El Punt

Data:

L'entitat informa: Coincidint amb la III Fira d'Artesans del poble, hi haurà una parada de venda de punts de llibre amb el logo de La Marató fets a mà per les dones del Casal d'Avis.

Data:

L'entitat informa: Les entitats d'Aiguafreda i Sant Martí de Centelles organitzen una jornada festiva amb demostracions de patinatge i concert de l'escola de música.

Data:

L'entitat informa: Continua la jornada festiva al matí amb tallers de paper i a la tarda amb ballet. Es farà una rifa de paneres confeccionades a partir de la solidaritat dels habitants dels dos municipis.

BIGUES

Nens i nenes del CEIP el Turó

Data:

L'entitat informa: Els alumnes han preparat manualitats, tant a l'escola com a casa amb les famílies. Seran els mateixos alumnes els qui les vendran el dia 19 de desembre a la Fira de Santa Llúcia fent torns per atendre durant tot el dia la paradeta.

CARDEDEU

Associació de Veïns del Centre de la Vila de Cardedeu

Data:

L'entitat informa: La quinzena fira de Nadal de Cardedeu és a tocar. Paradetes i moltes activitats culturals i festives s'hi donaran cita en aquest acte on s'hi recaptaran diners per donar suport La Marató.

Associació Viure el Shiatsu de Cardedeu

Data:

L'entitat informa: Durant 9 hores ininterrompudes l'Associació Viure el Shiatsu ens proposa una marató d'aquesta teràpia manual japonesa. A canvi de la voluntat, que serà donada a benefici de La Marató, aquell que vulgui unir-se podrà rebre sessions.

CASTELLTERÇOL

Club de Golf Castellterçol

Data:

L'entitat informa:

GRANOLLERS

Biblioteques de Granollers

Data:

L'entitat informa: 1 llibre 1 somriure! Aquest és l'objectiu de la iniciativa pensada per les Biblioteques de Granollers que volen aportar aquest any el seu granet de sorra a La Marató. Del 9 al 13 de desembre, es posaran a la venda tot un seguit de llibres de segona mà que els mateixos usuaris podran entregar. Els podreu trobar als estands interiors de les biblioteques i a la plaça Porxada. Cal destacar la paradeta que dijous col·locaran al mercat setmanal.

GESTMUSIC ENDEMOL, S.A.U

Data:

L'entitat informa: Enregistrament de la sisena gala del programa "Buscant La Trinca" al Teatre Auditori de Granollers. Aquí es buscarà els tres protagonistes del film que posteriorment dirigirà Joaquim Oristrell. S'hi podrà assistir com a públic i l'import íntegre de la venda de les entrades anirà destinada a La Marató.

Pioners i Caravel·les de l'Agrupament Escolta Sant Esteve de Granollers

Data:

L'entitat informa: Conjunt d'activitats recreatives escampades per Granollers al les quals es podrà accedir pagant la voluntat pe runes fitxes.

L'AMETLLA DEL VALLÈS

Agrupació Cultural de Dones L'Ametlla del Vallès

Data:

L'entitat informa: Celebració d'una classe de cuina. Els diners obtinguts de les inscripcions es destinaran a La Marató de TV3.

Data:

L'entitat informa: Berenar popular per la diada de Santa Llúcia.

Grup de caminades 3

Data:

L'entitat informa: Celebració d'una caminada solidària en benefici de La Marató de TV3. La caminada s'iniciarà a la plaça de l'Ajuntament i el recorregut anirà per la zona natural del municipi.

LA BATLLÒRIA

Amics de la Batllòria per La Marató

Data:

L'entitat informa: La Batllòria pedala per La Marató. Ho faran fins a Fuirosos, una vall del Montnegre en dos grups. El primer per aquelles persones majors de 13 anys que vulguin fer 15 quilòmetres i el segon a partir de 6 anys i fins els 12 que faran 5 quilòmetres. Es pagarà un tiquet de col·laboració i en acabar hi haurà botifarrada.

LA GARRIGA

AMPA CEIP Puiggraciós

Data:

L'entitat informa: La sortida de l'escola del divendres 11 de desembre servirà com a reclam per organitzar un berenar solidari a benefici de La Marató. El preu de la xocolata calenta serà simbòlic i la porció de coca anirà a 1 €.

CEIP Tagamanent

Data:

L'entitat informa: Cantada de Nadales a càrrec dels alumnes de l'escola. Tot seguit hi haurà un berenar solidari i una rifa. La recaptació aconseguida anirà destinada a La Marató.

Llar Nostra Senyora del Pilar, Germanes Hospitalàries de la Santa Creu

Data:

L'entitat informa: Realització de tot tipus de manualitats pels residents de la llar amb l'ajut dels diferents treballadors i les Germanes Hospitalàries de la Santa Creu. Després es posaran a la venda pels familiars, amics, voluntaris i residents. Col·labora!

LA LLAGOSTA

Alumnes del Centre de Formació d'Adults La Llagosta

Data:

L'entitat informa: Els alumnes del Centre de Formació d'Adults La Llagosta sortegen una cistella-obsequi confeccionada per ells mateixos. Tots els beneficis aniran destinats a La Marató de TV3.

Nanocosmos Teatre

Data:

L'entitat informa: Representació teatral d'una adaptació lliure de comèdies del teatre clàssic romà, basada en els textos de Plauto com ho són "Miles Gloriosus", "El soldat fanfarró", "Mortellaria" i "La comèdia de les aparicions". Els assistents passaran una bona estona amb humor, show i sorpreses.

LA ROCA DEL VALLÈS

C.A. Elskekorrenmolt

Data:

L'entitat informa: El Club d'atletisme Elskekorrenmolt de La Roca del Vallès organitza cada any una marxa solidària en benefici a La Marató de TV3. El preu de la inscripció i les donacions recollides de les entitats aniran íntegrament destinades a La Marató de TV3.

LES FRANQUESES DEL VALLÈS

Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Les Franqueses del Vallès organitza els dies 12 i 13 de desembre la XIV Fira Mercat de Nadal i V d'Entitats. El cap de setmana estarà ple d'activitats: concursos, animació infantil i menjars populars així com ètnics. Una mostra d'animals de granja i d'animals domèstics en adopció remarcarà el compromís solidari i participatiu de les entitats, convertint de ben segur aquest certamen en un èxit d'assistència i de participació ciutadana.

Clàssic Car Les Franqueses

Data:

L'entitat informa: Vehicles clàssics uniran les Franqueses del Vallès amb Granollers a favor de La Marató. A través de dues parades de taxi, les persones que vulguin aportar la seva solidaritat podran recórrer aquests municipis pujats en vehicles al més pur estil de l'època.

LLIÇÀ D'AMUNT

Ajuntament de Lliçà d'Amunt - Transports de Lliçà d'Amunt

Data:

L'entitat informa: A Lliçà d'Amunt, només per pujar al transport urbà ja es col·labora! I es que, durant tot el divendres dia 11 de desembre, la recaptació obtinguda de la venda dels bitllets anirà destinada a La Marató.

Comissió de Festes de Lliçà d'Amunt

Data:

L'entitat informa: Durant el cap de setmana del 12 i 13 de desembre la solidaritat estarà present a Lliçà d'Amunt. Els comerços i entitats del poble aportaran productes i regals per fer una Gran Panera que se sortejarà durant la Fira de Nadal. La recaptació de la venda de butlletes es destinarà íntegrament a La Marató. Durant la Fira de Nadal, els nens i nenes de Lliçà d'Amunt faran 'cagar' el Tió més Divertit del Món.

LLIÇÀ DE VALL

Associació de Voluntaris de Lliçà de Vall

Data:

L'entitat informa: Les aportacions voluntàries de pastissos casolans permetrà que aquests es posin a la venda en porcions al "Fira't per Nadal".

LLINARS DEL VALLÈS

Deixebles de la kabra

Data:

L'entitat informa: Arrossada popular al pavelló annex de Llinars de Vallès. Seguit d'un quinto familiar amb obsequis pels guanyadors.

Data:

L'entitat informa: Jornada de Toneig de billar a tres bandes de dotze hores de durada.

Data:

L'entitat informa: Concert de Nadal a càrrec de la Coral Turó del Vent de Llinars del Vallès.

Data:

L'entitat informa: Aprofitant el partit del Barça-Madrid, la penya Barcelonista recollirà diners per La Marató de TV3.

MARTORELLES

Ajuntament de Martorelles

Data:

L'entitat informa: Del 16 de novembre i fins el dia 12 de desembre es farà una recollida de donacions de la gent de Martorelles per La Marató. Per a totes aquelles persones que hagin participat en la recollida de fons, el dia 12 de desembre, dia en que tindrà lloc la VI Fira de Nadal; comerciants, diverses entitats i associacions del municipi realitzaran un sorteig d'una panera. La rifa tindrà lloc a l'Ajuntament de Martorelles.

Martorelles Jove / Activitat Ràdio Martorelles

Data:

L'entitat informa: Productes nadalencs guarniran aquesta panera. El sorteig servirà per fer la recaptació per a La Marató de TV3.

MOLLET DEL VALLÈS

"La Plaça" Bar de Forquilla

Data:

L'entitat informa: Els amics i clients del restaurant La Plaça escalfen ja les seves veus per cantar durant les festes de Nadal pels carrers de Mollet del Vallès. Els trobaràs durant el matí del dia 19 al Mercat Vell i a partir de les 7 del vespre al centre del municipi. Aquest grup amateur vol aprofitar les compres nadalenques per recaptar el màxim de diners possibles per La Marató.

Associació per a la Promoció de l'espectacle infantil i Juvenil a Mollet del Vallès

Data:

L'entitat informa:

Biblioteca Can Mulà

Data:

L'entitat informa: La Biblioteca Can Mulà organitza un mercat de llibres de segona mà per recaptar fons per La Marató els dies 11 i 12 de desembre.

Café-Restaurant Ca n'arimon

Data:

L'entitat informa: El meteoròleg de la casa Francesc Mauri ofereix una conferència sobre el canvi climàtic. L'acte, a més de conscienciar els assistents sobre la importància de preservar el planeta, servirà també per recaptar fons per La Marató de TV3. Un petit refrigeri posarà el punt i final a la conferència.

Unitat Terapèutica de Justícia Juvenil Sant Joan de Déu

Data:

L'entitat informa: Manualitats fetes pels nois i noies de la Unitat Terapèutica de Sant Joan de Déu.

MONTMELÓ

CIRCUITS DE CATALUNYA, SL

Data:

L'entitat informa: El Circuit de Catalunya celebra les “Voltes Solidàries + Festa del Motor”, i ofereix la possibilitat de gaudir de tandes pel traçat del Circuit amb el vostre cotxe o moto per 20 euros. El preu inclou dues voltes pel Circuit guiades per un cotxe de seguretat a un promig de 50 quilòmetres/hora i pel Traçat del Gran Premi. Amb entrada lliure, es podrà gaudir al llarg del dia de les visites guiades així com també, de 12 a 15.30h, de diverses exhibicions al pàdoc del Circuit a càrrec de pilots de les diferents disciplines, amb dues zones de Trial indoor, una zona de freestyle motocross i un circuit d’asfalt amb karts i mini-motos. Podeu trobar més informació al web del Circuit de Catalunya

PARETS DEL VALLÈS

Associació Grup Rialles Parets

Data:

L'entitat informa: "Repris" de la Companyia Teatre Mòbil ens acosta un espectacle teatral per a tota la família així com altres activitats.

Casal d'Avis Ca N'Oms

Data:

L'entitat informa: La gent gran de Ca n'Oms pren el micròfon per cantar play-black. Aquest grup anomenat "La il·lusió no té edat" farà així honor al seu nom.

Club d'Activitats de Muntanya

Data:

L'entitat informa: El Club d'Activitats de Muntanya celebrarà el dia de La Marató una caminada popular de 9 quilòmetres pels voltants de Parets del Vallès. Els diners de la inscripció es destinaran a aquesta causa.

RIELLS DEL FAI

ARA - Associació Riells Actiu

Data:

L'entitat informa: Riells Actiu convida a tothom a una xocolatada a la Plaça de Riells del Fai. Després enlairaran globus de colors amb desitjos escrits per lluitar junts contra les malalties minoritàries.

SANTA AGNÈS DE MALENYANES

Club de Futbol Santa Agnès

Data:

L'entitat informa: El Club de Futbol Santa Agnès sap molt bé que sovint l'esport i la solidaritat van agafats de la mà. Així que, els membres del club treballen aquests dies per organitzar un torneig de futbol 7 pre-benjamí amb l'objectiu de potenciar en aquests petits participants l'esperit solidari al participar directament en l'activitat. Rifes, bicicleta, pernils i paneres serviran de reclam per a l'obtenció d'ingressos, una recaptació que s'oferirà a La Marató.

Pessebre vivent de Santa Agnès de Malanyanes

Data:

L'entitat informa: El pessebre vivent de Santa Agnès de Malanyanes comptarà aquest any amb unes paradetes. La de la Raquel Resina tindrà cookies decorades, cupcakes i pastissos decorats, els beneficis dels quals seran destinats a La Marató i a l'Agrupació.

SANTA EULÀLIA DE RONÇANA

Coordinadora la Vall del Tenes de Convergència i Unió

Data:

L'entitat informa: Santa Eulàlia es puja a la bici per La Marató. Es tracta de la segona pedalada de mountain bikes per la Vall del Tenes en benefici de La Marató de TV3. Hi hauran dos circuits: un de llarg de 30 quilòmetres per als més aficionats. Per tota la família, però hi haurà un altre de 10 a 15 quilòmetres de recorregut.

SANTA MARIA DE PALAUTORDERA

Club Excursionista Palautordera, CEP

Data:

L'entitat informa: Al llarg de 10 quilòmetres els habitants de Santa Maria de Palautordera caminaran pels voltants del municipi. Si voleu participar només heu de formular la vostra inscripció dissabte de 5 a 7 de la tarda a la Plaça Major i diumenge una hora abans de la caminada.

El Formiguer

Data:

L'entitat informa: Un any més el Formiguer de Palau organitza una xocolatada a la Plaça Major. Els més petits, a més, podran fer volar la seva imaginació realitzant tallers. Us hi esperem!

SANT CELONI

Col·legi Cor de Maria

Data:

L'entitat informa: Els alumnes d'Educació Infantil i Primària organitzen una Fira de Santa Llúcia on es posaran a la venda objectes nadalencs elaborats pels mateixos alumnes. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

SANT ESTEVE DE PALAUTORDERA

Zona Música Sant Esteve

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de l'escola de música cantaran per La Marató. Oferiran un concert de Nadal solidari per recaptar fons per a la recerca mèdica de les malalties minoritàries.

SANT FELIU DE CODINES

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data:

L'entitat informa: Espectacles i activitats diverses durant tot el dia per part de les diferents entitats del municipi. Actuació de balls, cercavila de gegants, tocada de tabalers, coral i molt més.

Data:

L'entitat informa: Apropat a l'arbre dels desitjos. Tothom que vulgui podrà fer un donatiu per La Marató i així podrà penjar el seu desig a l'arbre de Nadal o als murals fets pels alumnes de les escoles.

Data:

L'entitat informa: Paradeta de venda d'espelmes. Vine i encén una espelma per La Marató.

Associació Fira del rellotge

Data:

L'entitat informa:

SANT FOST DE CAMPSENTELLES

Restaurant Els Castanyers

Data:

L'entitat informa: El Restaurant Els Castanyers recollirà les propines d'aquest diumenge que aniran destinades a La Marató de TV3.

SANT JULIÀ DE CERDANYOLA

Ajuntament de Sant Julià de Cerdanyola

Data:

L'entitat informa: Es duran a terme dues activitats esportives obertes a tota la població. Al matí, tant petits com grans, podran jugar i aprendre un esport de raqueta, el tennis taula, i ja a la tarda qui vulgui passar una estona relaxada podrà formar part d'una sessió d'Automassatge.

SANT PERE DE VILAMAJOR

Club de Tennis Montseny

Data:

L'entitat informa: Com l'any passat, el club organitza una diada de tennis i petanca per recaptar diners que aniran destinats a La Marató de TV3. Al finalitzar els actes esportius es farà un pica pica per tots els assistents.

Escola Bressol Municipal El Pit Roig

Data:

L'entitat informa: Fireta de Nadal oberta a tot el poble, on es vendran objectes fets pels infants del centre i les seves famílies. També se sortejarà una panera de Nadal.

SANT QUIRZE SAFAJA

Ajuntament de Sant Quirze Safaja

Data:

L'entitat informa: Pedalada popular. Els participants podran escollir entre dos recorreguts. Un de curt d'aproximadament 16 quilòmetres i destinat a ciclistes de nivell baix -mig i un de 40 quilòmetres per a esportistes de nivell mig-alt. L'acte estarà obert a tothom que hi vulgui assistir. La sortida serà a les 9 del matí al Parc de l'Aigua de Sant Quirze Safaja.

VALLGORGUINA

Ajuntament de Vallgorguina

Data:

L'entitat informa: L'ajuntament de Vallgorguina convida a la població a recórrer les dreceres del parc natural del Corredor-Montnegre. A les 10 del matí se sortirà de 3 punts diferents: del poble de Vallgorguina, de l'urbanització Canadà Park i de l'urbanització La Baronia del Montseny. La trobada, a més d'estar adreçada a recaptar fons per La Marató pretén també simbolitzar la unió de tots els municipis del Baix Montseny.

VALLROMANES

Vallromanes amb La Marató

Data:

L'entitat informa: El municipi de Vallromanes organitza una jornada festiva on hi haurà pedalada popular, venda d'avets i flors de Nadal, botellot (recollida de xavalla de totes les butxaques), gimcana de petanca pels amics de la petanca i una representació teatral de la mà del grup Xerrameca.

VILANOVA DEL VALLÈS

Comissió Marató Vilanova del Vallès

Data:

L'entitat informa: Mostra gastronòmica a les 13h30.

Data:

L'entitat informa: Els veterans de Vilanova del Vallès es vesteixen d'esport per repetir el ja clàssic partit de futbol solidari.

Data:

L'entitat informa: Música i dansa a càrrec de l'escola de música de Montornés i l'escola de dansa Águeda Murillo.

Data:

L'entitat informa: Durant tot el dia 13 jornada festiva amb diverses activitats per La Marató de TV3.

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l'esport del Pitch & Putt.

Anar al contingut