Tarragonès

CONSTANTÍ

Ajuntament de Constantí

Data:

L'entitat informa:

Escola Municipal de Música Rafael Gibert Recasens

Data:

L'entitat informa: Una Marató Musical servirà per recaptar fons i per col·laborar amb La Marató en la lluita contra les malalties minoritàries. Alumnes, exalumnes, professors, la banda de l'escola Municipal de Música, l'orquestra de l'IES Martí i Franquès de Tarragona, el cor de funcionaris de l'Ajuntament de Tarragona, The Lastand de Valls i l'Ajuntament de Constantí hi prendran part d'aquest acte.

Llar d' Infants Municipal Gu-gu

Data:

L'entitat informa:

CREIXELL

Club de Botifarrers de Creixell

Data:

L'entitat informa: Es tracta d'una jornada feta especialment per jugar al tradicional joc de cartes. Aquest és un acte que organitza el grup de Botifarrers de Creixell amb la col·laboració de l'Ajuntament. A més, empresaris del municipi i de pobles veïns també han pres part d'aquesta iniciativa.

EL CATLLAR

Agrupació de Dones del Catllar

Data:

L'entitat informa: Sòcies i familiars es donaran trobada diumenge 29 per col·laborar solidàriament. Ho faran projectant la pel·lícula "El intercambio" així com berenant en un acte de germanor. La recaptació que d'aquí s'extregui anirà destinada a la Marató.

Casal de la Gent Gran del Catllar

Data:

L'entitat informa:

Escola Municipal de Música del Catllar

Data:

L'entitat informa:

EL MORELL

Associació de Voluntariat social El Morell

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Voluntariat social El Morell organitza una caminada des del Morell a La Granja dels Frares. A l'arribada s'oferirà un esmorzar tradicional.

Data:

L'entitat informa: Paella popular al centre de Serveis per a la Gent Gran de Morell. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

ELS PALLARESOS

L'Afer de la Dona

Data:

L'entitat informa: Celebració d'un mercadet d'objectes, tots ells realitzats per les sòcies de l'Afer de la Dona. La recaptació anirà destinada a La Marató.

LA CAVA

Associació Local de la Dona de La Cava

Data:

L'entitat informa: L'Associació Local de la Dona de La Cava ens endolçarà el dia amb una xocolatada popular.

LA NOU DE GAIÀ

AMPA CEIP Les Codinetes/Associació de Dones

Data:

L'entitat informa: L'AMPA del col·legi Les Codinetes organitza un bingo popular i una venda de manualitats realitzades pels alumnes del centre. Seguidament, hi haurà una subhasta de fotografies que el grup del poble va fer en un curset. Per concloure, sopar popular per a tots els assistents.

LA POBLA DE MAFUMET

AACIC Associació de nens i joves amb problemes de cor

Data:

L'entitat informa: Berenar popular a càrrec de la Panaderia Tere, amb coca i xocolata per a tots. Durant tota la tarda, pels més petits: castells inflables, taller de maquillatge, taller de globus, tallers de dibuixos de sensibilització i premis.

Ajuntament de la Pobla de Mafumet

Data:

L'entitat informa: La Pobla de Mafumet tindrà el privilegi de gaudir en el seu Casal Cultural de la projecció d'un film que actualment es troba a la cartellera dels millors cinemes. Gràcies a l'Ajuntament, a Pere Vila Audiovisuals, SL i a Hispano Fox Film, SAE la recaptació de la venda de les entrades anirà íntegrament a La Marató.

Casal de la Gent Gran de la Pobla de Mafumet

Data:

L'entitat informa: Per tercer any consecutiu un bingo solidari servirà per recaptar fons. Els simpatitzants i associats de la Llar de Jubilats i pensionistes de la Pobla de Mafumet han volgut així col·laborar desinteressadament amb La Marató.

LA SECUITA

Associació de joves de La Secuita

Data:

L'entitat informa:

PERAFORT

Centre Joventut Perafort

Data:

L'entitat informa: Durant tota la setmana un puzzle de grans dimensions amb la imatge de la marató 2009 es col·locarà a Perafort per a que tots aquells que ho vulguin puguin omplir els buits del mosaic amb monedes.

Data:

L'entitat informa: Els nens de Perafort juguen a futbol els dies 5 i 6 de desembre a benefici de La Marató.

Data:

L'entitat informa: Des de l'escola s'han fet diversos objectes per vendre, uns detalls que buscaran compradors els dies 10, 11 i 12 de desembre pel nucli urbà de Perafort.

Data:

L'entitat informa: Vergüenza Ajena tocarà la seva música per als joves de Perafort. Al casal del municipi a les 23 hores.

Data:

L'entitat informa: Vermut solidari i Batukada a benefici de La Marató. La trobada tindrà lloc a la plaça de l'església i a més hi haurà un petit cercavila. En total 200 persones faran sonar alhora els seus timbals, entre els quals trobarem els nens de l'escola, de 4 a 16 anys i diferents grups de percussió juvenil. Una gran festa que de ben segur farà ballar tots els habitants de Perafort.

Data:

L'entitat informa: Subhasta d'objectes i exhibició de balls i de música clàssica.

Data:

L'entitat informa: Trobada d'escacs organitzada per nivells.

Data:

L'entitat informa: Festa de l'oli. Hi tindrà lloc un tast d'oli novell, l'oli per estrenar d'aquesta collita. El tast es farà, com no podia ser d'altra manera, amb pa torrat sucat i les recaptacions aniran de 2 euros en 2 euros per persona.

RODA DE BARÀ

Patronat Municipal de Roda de Barà

Data:

L'entitat informa: Segon mercat solidari "Encants" on es vendran tots aquells objectes que la gent ha portat prèviament, a preu molt simbòlic.

Data:

L'entitat informa: Primer mercat de roba de segona mà. Participa!

Data:

L'entitat informa: Taller de degustacions solidàries on els pares juntament amb els seus fills podran cuinar tot tipus d'àpats. Pastissos, truites i coques seran les receptes més demandades, uns plats que desprès es vendran en porcions per recaptar diners per la causa.

TARRAGONA

Associació de Dones Casa del Mar

Data:

L'entitat informa: Al dinar de Nadal es farà un sorteig de manualitats. Els comensals podran comprar números per al sorteig i la recaptació anirà destinada a La Marató.

Associació de Pares d'Alumnes del Col·legi Sagrat Cor de Tarragona

Data:

L'entitat informa: Un grup de pares, mestres i ex-alumnes del Col·legi Sagrat Cor de Tarragona representaran una entranyable adaptació dels Pastorets de Josep M. Folch i Torres. Així, la comunitat educativa farà present de forma festiva, responsable i solidària l'esperit del Nadal així com el de La Marató.

Ateneu Cultural de Dones de Camp Clar / Casal Cívic

Data:

L'entitat informa: Celebració d'una rifa solidària en benefici de La Marató de TV3.

Banda Unió Musical de Tarragona i Conservatori de Grau Mitjà de la Diputació de Tarragona

Data:

L'entitat informa: Concert de música amb les Bandes de Grau Professional del Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona i la Banda Juvenil Unió Musical de Tarragona. Les bandes interpretaran obres de diferents estils musicals.

Centre Cívic Sant Pere i Sant Pau (Ajuntament de Tarragona)

Data:

L'entitat informa: Concert de hip-hop on s'hi podrà escoltar un tema inèdit que han creat especialment per La Marató un grup de joves. Aquest tractarà el tema de les malalties minoritàries. A més es farà un concurs de breakdance i una "batalla de galls" tot realitzat per joves d'entre 13 i 25 anys.

Club Bàsquet Tarragona

Data:

L'entitat informa: Aprofitant el partit de competició oficial que disputarà l'equip professional del Club Bàsquet Tarragona contra el Palencia es farà la presentació oficial dels equips. Es tracta d'una gran festa de presentació en la que tots els participants faran una aportació d'un euro, el mínim per entrada.

Club Gimnàstic

Data:

L'entitat informa: Torneig de pàdel obert a tots els ciutadans de Tarragona. Els partits seran per parella, amb la possibilitat de jugar en parella mixta. S'hi jugarà al millor d'onze jocs. Com a cloenda hi haurà un petit refrigeri diumenge 29 de novembre al matí.

Escola Solc d'Educació Especial

Data:

L'entitat informa: Com cada any, l'escola celebra la fira de Santa Llúcia. Els diners que recol·lectaran del berenar per a tots els nens i nenes de l'escola anirà destinats a La Marató.

Galeria Paspartú

Data:

L'entitat informa: Trobada multidisciplinària d'artistes. Pintors, escultors, fotògrafs i d'altres es donaran cita en espais emblemàtics de la ciutat per realitzar obres relacionades amb el tema de La Marató. La participació en l'activitat es farà mitjançant d'inscripció a Paspartú. Una part de la recaptació de la venda de les obres anirà destinada a La Marató.

GESTMUSIC ENDEMOL, S.A.U

Data:

L'entitat informa: Enregistrament de la primera gala del programa "Buscant La Trinca" al Palau Firal de Tarragona. L'acte servirà per seleccionar els tres protagonistes del film que posteriorment dirigirà Joaquim Oristrell. S'hi podrà assistir com a públic i l'import íntegre de la venda de les entrades anirà destinada a La Marató.

Treballadors de la Diputació de Tarragona

Data:

L'entitat informa: El personal de la Diputació de Tarragona es solidaritza amb La Marató de TV3 destinant un dia del seu salari a aquesta causa.

Vallsamba

Data:

L'entitat informa: Des de les 10 del matí i fins a les 13,30 del migdia aquesta entitat amenitzarà la plaça de la Font de Tarragona amb els seus timbals. Fins a 200 timbalers faran sonar els seus instruments. Començaran donant la benvinguda i fent el repartiment de samarretes i continuaran amb els assajos fins a les 12 del migdia. Després d'un vermut solidari a càrrec de la Casa Izaguirre es donarà inici el cercavila. El recorregut passarà pel Portal del Roser, l'Antiga Audiència, els carrers Cavallers i Major fins arribar a la plaça de la Font altre cop. A les 13,30 la tocada serà conjunta davant el mateix Ajuntament. L'acte està patrocinat per l'Ajuntament de Tarragona.

TORREDEMBARRA

Agrupació Sardanista L'Antina de Torredembarra

Data:

L'entitat informa: El tió Mànu passeja pels carrers i places de la Vila, especialment per animar els comerços els dies de les festes de Nadal. El tió portarà una guardiola penjada al seu coll per la recaptació a La Marató. Participa!

VILALLONGA DEL CAMP

Ajuntament de Vilallonga del Camp

Data:

L'entitat informa: Les sessions de cinema del cap de setmana que coincideixin amb La Marató de TV3, aniran destinades íntegrament a la causa de les malalties minoritàries. Aquest any la pel·lícula que es projectarà serà " El secreto de tus Ojos".

Associació de Joves Jovens de Vilallonga del Camp

Data:

L'entitat informa: Com ja es tradició, l'associació de joves organitza un bingo popular amb productes cedits per les botigues del poble.

VILA-SECA

Danza Gim

Data:

L'entitat informa: Més de 85 ballarins ballant a ritme de funky, hip hop, ballet i flamenc amb música, guitarra, cant i percussió en directe. Aixó és el que ens proposa aquesta escola de dansa de Vila-seca que a més ens oferirà una exhibició de taekwondo. L'espectacle anirà a càrrec de 65 participants d'entre 4 i 40 anys. Danzagim també sorprendrà els assistents amb una curiosa fusió entre taekwondo i flamenc en directe. D'11 a 13.30 al Pavelló Municipal d'Esports de Vila-Seca.

Escola Mestral

Data:

L'entitat informa: Felicitar les festes pot ser un acte solidari si la teva postal l'has comprat als alumnes de l'escola Mestral de Vila-Seca. Per acabar d'arrodonir-ho els cicles inicial, mitjà i superior organitzaran concerts i danses també solidàries.

Fruiteria Vitamines

Data:

L'entitat informa: Aquesta fruiteria farà una donació del 50% de les vendes del dia 11/12/2009.

Residència Vila-Seca

Data:

L'entitat informa: En el marc del dia Internacional de la Gent Gran, la Residència Vila-seca organitza una jornada festiva. Una paella solidària servirà per engruixar la recaptació on no hi faltarà una actuació musical.

Anar al contingut