Maresme

ALELLA

Comissió de Festes d'Alella

Data:

L'entitat informa: Activitats infantils a càrrec de l'esplai Guàita'l. Els trobaràs a la plaça d'Antoni Pujades.

Data:

L'entitat informa: Celebració d'un vermut a la plaça d'Antoni Pujades, a càrrec de la Comissió de Festes.

Data:

L'entitat informa: Cercavila de gegants, capgrossos, grallers i timbalers d'Alella. Sortiran de la plaça de l'Ajuntament fins arribar a la plaça d'Antoni Pujades.

Data:

L'entitat informa: Brou, croquetes i pinxos a la Plaça de l'Ajuntament, a càrrec de l'Associació de dones Montserrat Roig d'Alella.

Data:

L'entitat informa: Xocolatada al carrer Àfrica, a càrrec de la Comissió de Festes

Data:

L'entitat informa: Trobada de Corals. Es podrà gaudir d'un Concert a càrrec de la Polifònica Joia d'Alella i l'Orfeó Vilanoví de Vilanova i la Geltrú. Els que hi vulguin assistir els trobaran a la plaça d'Antoni Pujades.

Data:

L'entitat informa: Celebració d'un bingo solidari. La recaptació de la jugada d'un cartró de tots els assistents anirà destinada a La Marató.

ARENYS DE MAR

Ajuntament i entitats locals d'Arenys de Mar

Data:

L'entitat informa: Jornades amb diverses activitats populars com una mostra de dansa, concert, ball-espectacle, jocs per la mainada, manualitats, venda de coques, xocolatada, penjada de boles de Nadal, concert cant coral, sopar i demostració de country. Durant els dies 22 i 29 de novembre i 11, 12 i 13 de desembre.

Òptica Planells

Data:

L'entitat informa: Tots els objectes que s'han fet servir a les botigues Planells per guarnir els aparadors es posen ara a la venda. Boles de Nadal, cors de coixí, ossets de peluix, llums, estrelles, mini arbres i molt més. Els productes no son pas pocs i tot el que es recapti anirà destinat a La Marató.

Residència Geriàtrica Municipal d'Arenys de Mar

Data:

L'entitat informa: Objectes fets i pintats a mà buscaran compradors en la fireta de manualitats que han preparat els avis de la residència. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

Residència Itaca

Data:

L'entitat informa: Jornada festiva que inclou la celebració de la Fira de Santa Llúcia. A la tarda, bingo popular i sorteig de dues paneres a la mitja part.

ARENYS DE MUNT

Ràdio Arenys de Munt

Data:

L'entitat informa:

CABRERA DE MAR

Ajuntament de Cabrera de Mar

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Cabrera de Mar organitza una jornada esportiva amb partits de basquetbol i partits de futbol. A la piscina municipal a més s'hi faran les 12 hores esportives, entre les 00:00 i les 12h del mati. Durant el matí hi haurà passejada amb carruatges pel poble i ja a la tarda activitats culturals infantils a l'envelat municipal. Per finalitzar, a les 18h concert de la coral a l'església.

Associació de Pensionistes i Gent Gran de Cabrera de Mar

Data:

L'entitat informa:

Cabrera Solidària

Data:

L'entitat informa: Paradeta de venda de pastissos casolans i encants solidaris en benefici de La Marató. Els podreu trobar de 17h a 20h de la tarda al carrer Anselm Clavé.

CABRILS

Ajuntament de Cabrils

Data:

L'entitat informa: L'Associació de jubilats i pensionistes de Cabrils col·laborarà amb La Marató de TV3. Durant en el seu dinar de Nadal se celebrarà una rifa per recaptar diners. Participa!

Associació de Jubilats/des i Pensionistes de Cabrils

Data:

L'entitat informa: Els jubilats i pensionistes de Cabrils faran el tradicional dinar de Nadal. Aquí s'aprofitarà per rifar un lot de productes i recaptar així diners per a la causa solidària de La Marató.

Cabrils Country Club

Data:

L'entitat informa: Cabrils Country Club proposa fer ballar a tots aquells que ho vulguin durant 8 hores. Hi haurà ball, participació per a principiants, workshops, exhibicions i un concurs popular. L'entrada anirà íntegra a La Marató. Amb la col·laboració de la Federació Catalana de Ball Esportiu.

Grup d'Entitats de Cabrils

Data:

L'entitat informa: Les diverses entitats del poble organitzaran activitats en una diada festiva per la Marató. Hi haurà un minitenis al carrer, un taller d'espirituals negres, un esmorzar amb coca i xocolata, taller per a infants, un bingo solidari, etc.

CALDES D'ESTRAC

Club de Patinatge Artístic Caldes d'Estrac

Data:

L'entitat informa: Espectacle de patinatge artístic internacional. A més dels patinadors locals, els campions del món de patinatge també els calçaran sobre les rodes per La Marató.

CALELLA

AJAC Associació de Joves Artistes de Calella

Data:

L'entitat informa: Diada artística a càrrec de la joventut de Calella. La jornada començarà amb una cercavila pel poble fins arribar a la fàbrica Llobet on hi haurà una botifarrada popular amenitzada amb música en directe. Exposicions de treballs fets pels joves del municipi guarniran aquest espai. Ja cap a les 5 del vespre i fins a les 8 esdevindran els tallers de diferents disciplines artístiques. El punt i final el posaran els concerts. Aquets començaran a les 10 de la nit amb les actuacions de "The Whyshoes", "Fiasco" i "Kontraband".

Calella amb La Marató

Data:

L'entitat informa: Celebració d'un sopar-espectacle.

Data:

L'entitat informa: Calella ha preparat una jornada festiva plena d'activitats lúdiques. Al matí hi haurà danses, bitlles, esmorzar, una caminada i una bicicletada per La Marató. La tarda començarà amb una xocolatada i continuarà amb un espectacle per la mainada, batuta de nadales i molt més.

Residència Obra de Maria

Data:

L'entitat informa: Els residents faran joies amb complements, així com calendaris del 2010 per vendre.

CANET DE MAR

Art Grup dels Vents

Data:

L'entitat informa: Artgrup dels Vents presenta el seu nou espectacle “El poder de la presència d’un motiu”, una història única en què teatre, art, llums, música, dansa, contes, imatges, veus i més de vint actors es fusionen per explicar els motius per els quals un artista crea la seva obra.

Associació d'Amics del Ball de Canet de Mar

Data:

L'entitat informa: Els Amics del Ball us conviden a passar una bona estona movent l'esquelet. D'aquest manera l'entitat i els seus amics volen participar i col·laborar per la bona causa de La Marató. Aportaran la recaptació dels dos diumenges de ball. Tant el 22 de novembre com el 15 de desembre us esperen a l'envelat de Vil·la Flora.

Col·legi Yglesias

Data:

L'entitat informa: Per donar un toc d'alegria a la causa de La Marató la plaça Macià de Canet s'omplirà de globus de colors. Serà la mateixa gent del poble qui col·labori posant el seu globus al filat juntament amb un missatge d'esperança i un donatiu. Al mateix temps es farà una xocolatada. El dia 19, la festa es traslladarà a l'escola per organitzar el festival de Nadal on se sortejaran unes paneres, els beneficis d'aquestes anirà per La Marató.

Municipi de Canet de Mar

Data:

L'entitat informa: Canet dona suport a La Marató organitzant tot tipus d'iniciatives com tómboles, cantates de nens del cor, festival de country, rifes, xocolatada, cercavila de percussionistes, torneig de futbol, abraçades solidàries i vermut popular. Busca-les a les places de la vila!

EL MASNOU

AFEM - Amics del Ferrocarril del Masnou

Data:

L'entitat informa: Un any més Els Amics del Ferrocarril del Masnou mostraran al públic com circula un trenet de 5 polzades per un circuit d'uns 350 metres. La demostració tindrà lloc en un parc temàtic de plantes.

Club Nàutic El Masnou

Data:

L'entitat informa: Monitors especialitzats en aiguagim, dansa i mètode pilates impartiran classes a canvi d'un donatiu per a La Marató. Així mateix, s'oferiran productes nadalencs, la venda dels qual es destinarà a benefici de La Marató.

Col·legi Sagrada Família

Data:

L'entitat informa: Com cada any els Pastorets seran un dels principal reclams del Nadal a Catalunya. Els que representaran els alumnes del Col·legi Sagrada Família del Masnou, però seran encara més especials ja que s'aprofitarà la jornada per recaptar fons per La Marató.

Escolàpies La Immaculada del Masnou

Data:

L'entitat informa: Per tercer any consecutiu, les Escolàpies La Immaculada del Masnou organitzen un partit de futbol sala triangular entre pares, professors i alumnes de 4t d'ESO al pati de l'escola. L'entrada costarà 2 euros i la recaptació es destinarà íntegrament a La Marató.

Gent del Masnou

Data:

L'entitat informa: Aquest és el sisè any consecutiu que la Coral Xabec entona el seu tradicional Concert de Nadal per la Marató. Nadales i peces clàssiques sonaran el dia 19 de desembre a la parròquia de Sant Pere del Masnou.

MALGRAT DE MAR

'AMPES' i Associació de Comerciants de Malgrat amb La Marató de TV3

Data:

L'entitat informa: Marxa popular pels voltants del poble que finalitzarà a la Plaça Barretina. Aquí es realitzarà una encesa d'espelmes. Hi haurà una cantada de Nadales i xocolatada amb melindros per a tots els participants. També hi tindrà lloc l'encesa de l'enllumenat de Nadal dels carrers cèntrics de Malgrat de Mar.

Data:

L'entitat informa: Teatre al Centre Cultural amb l'obra: "El Tió de Nadal".

Associació Pescadors Esportius Malgrat

Data:

L'entitat informa: En aquest concurs de pesca tots els beneficis aniran a La Marató. Es farà un pica-pica per als participants, que rebran a més, premis i detalls per a tothom.

Centre de dia Malgrat

Data:

L'entitat informa: Els avis faran manualitats i les posaran a la venda en un expositor per tal d'aconseguir la conscienciació de residents i familiars i recaptar fons per a La Marató.

Coral Cor Aura de Malgrat de Mar

Data:

L'entitat informa:

Residència Malgrat

Data:

L'entitat informa: Els avis de la residència es posen mans a l'obra per fer manualitats. Per tal d'aconseguir la conscienciació de residents i familiars, exposaran i vendran els seus treballs.

MATARÓ

Associació Civil GEM

Data:

L'entitat informa: Recollida de mans per La Marató. Cada mà val un euro i ajudarà a enlairar un gran mural solidari. També hi hauran activitats esportives, concerts de les corals Clau Estel i Clau de Lluna, taller de la geganta, rifa d'una samarreta del Barça signada i un vermut per a tots els assistents. Finalment es farà una enlairada de coloms que servirà com a fi de festa.

Associació Cultural La Mar de Garbí- Grup Cooperació

Data:

L'entitat informa: Mercat de segona mà on s'hi podran trobar objectes d'allò més diversos i peculiars. Des de roba a petits electrodomèstics, passant per objectes de decoració, joguines, llibres, cds i molt més. De 10 a 20 hores a la casa de les esmandies.

Associació de Gent Gran Jaume Terradas

Data:

L'entitat informa: En aquesta ocasió ell ball setmanal de la gent gran estarà especialment dedicat a les malalties minoritàries.

Centre Geriàtric Can Boada

Data:

L'entitat informa: Del 9 al 14 de desembre la recepció del Centre Geriàtric Can Boada es converteix en un petit aparador per vendre els treballs manuals que els residents i familiars han fet arribar al llarg de l'any. Entre d'altres actes hi haurà venda de roses i una xocolatada popular.

Colla Castellera Capgrossos de Mataró

Data:

L'entitat informa: A les 12h quarta edició del partit de la Colla Castellera de Capgrossos de Mataró contra un equip de TV3 format per periodistes, actors, ex-futbolistes i col·laboradors.

Colla Gegantera Laia Sigil·lata- AV Pla d'en Boet

Data:

L'entitat informa: La Geganta de la colla gegantera Laia Sigil·lata passejarà pels carrers del barri per La Marató. Una xocolatada, tallers i jocs d'animació posaran la cirereta a aquest acte.

Estudiants d'òpera per la solidaritat

Data:

L'entitat informa: Concert intimista a càrrec de sis estudiants d'òpera i del pianista del conservatori del Liceu. Les melodies de Händel, Messenet, Gounod, Giordani, Montpou, Puccini i Sarsuela de Ponce ompliran la Sala Cabañes del Centre Catòlic de Mataró.

Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena "Agenda per la solidaritat local"

Data:

L'entitat informa: Aquesta associació que treballa pel reconeixement del voluntariat vol dur a terme Marxa del voluntariat Mataró'09 a favor de la Marató de TV3 amb un recorregut de 13 km. Es tracta d'una activitat oberta a tota la població. La sortida es realitzarà a les 8h al Parc Central de Mataró. Per a més informació podeu consultar els webs www.fundaciohospital.org , www.voluntarisperalfutur.cat , www.creurojamataro.org .

MONTGAT

Ajuntament de Montgat

Data:

L'entitat informa: Amb motiu de la XIII Fira de Nadal, un esdeveniment que cada any aplega artesans i entitats del municipi. Hi ha activitats durant tot el dia.

PALAFOLLS

Ajuntament de Palafolls - Mostra de Teatre de Palafolls

Data:

L'entitat informa: Representació de l'obra de Teatre-Musical "El león en invierno" que tindrà lloc al teatre de Palafolls a les 18h. L'espectacle anirà a càrrec de la Trapa de l'Agrupació Congrés. També amb l'arribada de les Festes de Nadal el Rei Enric II anunciarà el seu successor. Els diners recaptats aniran destinats a La Marató de TV3 per les malalties minoritàries.

La Colla Pessigolla

Data:

L'entitat informa: Un cop més la colla Pessigolla recapta diners per La Marató. Nens de 5 a 11 anys destinaran el seu temps lliure durant l'estiu a fer polseres que després vendran.

PINEDA DE MAR

Ajuntament de Pineda de Mar

Data:

L'entitat informa: Mostra d'activitats festives, culturals, participatives i infantils de la mà d'associacions i entitats del municipi. Començaran amb una xocolatada amb coca, que donarà pas a altres activitats finalitzant al voltant de les 15h amb una subhasta de plats cuinats que ofereixen els restauradors de municipi.

Associació Alt Maresme Country

Data:

L'entitat informa: Ballada de country per les malalties minoritàries. Tot seguit faran una xocolatada solidària, preparada per AVV Unió de Poblenou. També hi haurà un esmorzar solidari preparat per Xip, Associació d'iniciatives Pinedenques i el Casal d'Avis de Poble Nou de Pineda de Mar. Els trobaràs a les 10 del matí a la Plaça de la Biblioteca.

PREMIÀ DE DALT

Ajuntament de Premià de Dalt

Data:

L'entitat informa: Un any més, l'Ajuntament de Premià de Dalt amb la col·laboració de les diverses entitats del municipi, organitza una jornada festiva amb diverses activitats populars, entre les que destaquem la tradicional subhasta d'obres d'art, el 2n concurs de fotografia, bingo popular, venda de samarretes , cursa d'orientació, campionat de bike, campionat de tennis, padel, inflables, etc. També hi hauran altres activitats que es duran a terme durant el mes de desembre com el concert de Nadal de l'Escola de Música i el concert de la Coral, la Caminada a Montserrat, danses i diferents competicions i activitats esportives.

Associació Cultural i Recreativa Carnestoltes

Data:

L'entitat informa: Celebració del Pessebre Vivent de Premià de Dalt, ubicat a la Masia de La Cisa, un entorn privilegiat del S XV. El pessebre consta de catorze escenes en les quals personatges narren la història del naixement de Jesús.

Associació de Pares i Mares del CEIP Marià Manent

Data:

L'entitat informa: L'AMPA del CEIP Marià Manent organitza un berenar solidari per a tots els seus alumnes i professors. El preu del berenar serà de 2€ inclourà coca, porció xocolata i beguda. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

Club Tennis Premià de Dalt

Data:

L'entitat informa: Celebració d'un campionat de pàdel, tennis, frontó i masterclass de aeròbic.

PREMIÀ DE MAR

Centre L'Amistat i Kampikipugui

Data:

L'entitat informa: Representacions teatrals amb monòlegs i actuacions còmiques al voltant de les relacions de parella. L'acte tindrà lloc durant el cap de setmana del 12 i 13 de desembre.

Entitats Ciutadanes de Premià de Mar

Data:

L'entitat informa: Jornada festiva a Premià de Mar. El Centre Excursionista ens proposa una ruta nocturna a Burriac, mentre que el Consell Sènior ho fa amb una passejada popular. Pel que fa a la cultura, el centre l'Amistat-Kampikipugui representarà l'obra "Set dones i un home sol" i d'altra banda el Patronat Social projectarà cinema. Les entitats juvenils se sumen a la solidaritat així com el club de Futbol Sala Premià de Mar que destinarà els partits de la jornada de lliga a La Marató de TV3.

SANT ANDREU DE LLAVANERES

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l'esport del Pitch & Putt.

La Xarxa d'espectacles infantils i juvenils

Data:

L'entitat informa:

Llavaneres amb La Marató de TV3

Data:

L'entitat informa: Un bon nombre d'activitats s'instal·len a Sant Andreu de Llavaneres. De 10 a dues del migdia els nens i nenes del municipi trobaran entreteniment amb un taller de manualitats de Nadal. Ja per als més grans hi haurà exhibició de hip-hop, masterclass d'aeròbic i dansa, enlairada de globus i l'actuació musical de Nune.

SANTA SUSANNA

Ajuntament de Santa Susanna

Data:

L'entitat informa: Les entitats de Santa Susana unides a favor de La Marató. Tómboles, cercaviles, venda de coques, tornejos, concursos, xocolatades, competicions esportives, sortejos, i moltes activitats més. Per participar només calen 2 euros.

SANT CEBRIÀ DE VALLALTA

Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta

Data:

L'entitat informa: Sant Cebrià de Villalta ha preparat un bon grapat d'activitats en solidaritat amb La Marató. A la fira de Nadal del dia 12 de desembre trobareu tallers de manualitats així com una xocolatada popular i un sorteig de paneres. En aquest últim el comerç local ha estat decisiu per a l'elaboració dels lots. A més, hi haurà animació durant tot el dia. Unes activitats que se sumaran als actes solidaris que paral·lelament han organitzat les entitats del poble. Ja el diumenge tindrà lloc el sopar de Nadal on se sortejaran unes paletilles. Cal destacar també la tasca de les escoles on, gràcies al treball de la comunitat educativa, també s'hi viurà l'esperit de La Marató.

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l'esport del Pitch & Putt.

SANT ISCLE DE VALLALTA

AMPA del CEIP Dones d'Aigua de Sant Iscle de Vallalta

Data:

L'entitat informa: Els nens han personalitzat les seves boles per a l'arbre de Nadal. Durant el matí del dia 13 ells mateixos seran els encarregats de penjar-les i guarnir així l'arbre nadalenc. A més, hi haurà xocolatada i venda de coques.

SANT POL DE MAR

Centre Cultural i d'Esbarjo Sant Pol de Mar

Data:

L'entitat informa: Celebració d'un ball benèfic per a La Marató, on a més hi haurà representacions musicals i sortejos pels assistents.

Data:

L'entitat informa: Durant tot el dia, jornada festiva començant per un itinerari cultural, seguit d'un esmorzar popular als quatre cantons i un vermut. A la tarda, la taula de la solidaritat amb diverses actuacions i sortejos.

SANT VICENÇ DE MONTALT

AMPA Escola Bressol Els Garrofers, AMPA CEIP Sant Jordi, AMPA CEIP Sot del Camp i AMPA IES Sant Vicenç

Data:

L'entitat informa: Celebració d’una jornada festiva organitzada al detall. Hi haurà esport per a pares i fills, enlairada de globus amb dedicatòria dels nens i nenes i pintada de samarretes amb l'eslògan de La Marató. A més, en un mural gegant s'hi podran escriure desitjos en paperets que posteriorment es penjaran a l'arbre de Nadal, una arbre que l'Ajuntament ha col·locat a la plaça del poble.

Associació Excursionista de Sant Vicenç de Montalt. Montaltrec

Data:

L'entitat informa: Montaltrec organitza una caminada popular pels boscos i paratges naturals de Sant Vicenç de Montalt.

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l'esport del Pitch & Putt.

TEIÀ

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l'esport del Pitch & Putt.

Societat La Flor de La Palma

Data:

L'entitat informa:

TORDERA

Ajuntament de Tordera

Data:

L'entitat informa: Les entitats sense ànim de lucre de Tordera munten paradetes al mercat. Durant tot el matí i amb la finalitat de difondre informació i recaptar diners, s'hi reuniran per unir-se a la causa solidària.

Voluntaris de Massimo Dutti

Data:

L'entitat informa: Un grup de voluntaris realitzaran pastissos, magdalenes i altres dolços que deixaran en unes zones comunes a canvi d'un donatiu que anirà destinat a La Marató de TV3. Aquests esmorzars es realitzaran tots els dilluns de novembre i desembre fins al dia de La Marató.

VILASSAR DE DALT

Ajuntament de Vilassar de Dalt

Data:

L'entitat informa: Es recaptaran fons durant la IX Nit de l'Esport, un esdeveniment on es reconeix a persones i entitats amb un paper destacat en l'àmbit esportiu local.

VILASSAR DE MAR

Associació de Veïns "El Barri"

Data:

L'entitat informa: Celebració d'una tómbola de reciclatge amb més de 300 articles que els veïns de l'associació han restaurat durant tot un any. Els dies 28 i 29 de novembre al carrer Sant Joan de Vilassar de Mar.

Casa Pairal Fundació Privada

Data:

L'entitat informa: "Mercadillo" per vendre les manualitats realitzades pels avis i àvies de la Casa Pairal.

CEIP Els Alocs

Data:

L'entitat informa: Confecció d'un calendari pel 2010 fet entre nens i nenes, pares i mares, mestres i tot el personal de diferents àmbits de l'escola. Es posarà a la venda al preu de 10€ i la recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

Anar al contingut