Baix Empordà

CALONGE

Associació de comerciants de Calonge

Data:

L'entitat informa: Venda de cava amb placa commemorativa comerç Calonge amb recaptació per La Marató. La presentació es farà el dia 5 de desembre i la venda durant la fira de nadal del 12 i 13 de desembre.

COLOMERS

Ajuntament de Colomers

Data:

L'entitat informa:

CORÇÀ

ARCC

Data:

L'entitat informa: El dinar de Germanor que es farà a Corçà servirà de reclam per a recaptar fons per La Marató.

Club Futbol Corçà

Data:

L'entitat informa: Celebració d'una quina especial a benefici de La Marató.

ESCLANYA

Country Line's Rebels

Data:

L'entitat informa: A ritme de country els assistents podran ballar i assistir a classes d'aquest estil de ball. I per agafar forces, a la barra trobaran begudes i entrepans freds. Les rifes de diverses paneres i el preu de l'entrada serà el donatiu que aquesta entitat farà a La Marató. La festa començarà a les 6 del vespre i finalitzarà a les 10 de la nit.

GUALTA

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l'esport del Pitch & Putt.

JAFRE

Associació Sociocultural "La Jafrenca"

Data:

L'entitat informa: Dinar popular i un concert amb la cobla La Principal de la Bisbal.

LA BISBAL D'EMPORDÀ

Amics de Santa Llúcia

Data:

L'entitat informa: Audició de sardanes amb la cobla Baix Empordà i amb el suport de l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà.

Data:

L'entitat informa: Esmorzar d'hivern a Santa Llúcia amb el suport de l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà.

Data:

L'entitat informa: Celebració d'una missa a l'Ermita de Santa Llúcia amb el suport de l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà.

Associació Suport a la Dona

Data:

L'entitat informa: L'Associació Suport a la Dona organitza una cantada d'havaneres a càrrec del grups: Arjsu, Cubacant, l'Empordanet, Peix freixit i Port-Bo.

Centre d'estètica NMD

Data:

L'entitat informa: Durant tot el matí es recaptaran fons oferint maquillar totes aquelles mans solidàries que s'acostin. Hi haurà esmorzar, vermut i actuacions en directe.

E.S.P.O.C

Data:

L'entitat informa: Caminada solidària! 15 quilòmetres que recorreran Les Gavarres serviran per fer costat la causa de La Marató. L'acte es clourà amb una xocolatada i una botifarrada per a tots els assistents.

Xarxa

Data:

L'entitat informa: Espectacle de titelles de la Cia Farrés Brothers, amb el suport de l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà.

LA TALLADA D'EMPORDÀ

Entitats de la Tallada

Data:

L'entitat informa: Dinar de germanor i seguidament concert amb la coral Els Passarells de l'Estartit organitzat per La Comissió de Gent Gran " La Colla del si no fos".

MONELLS

Gremi Artesà de Carnissers i Xarcuters de les Comarques Gironines

Data:

L'entitat informa: Per novè any consecutiu, les carnisseries agremiades de les comarques gironines proposen sortejar entre els seus clients un lot de productes artesans. La recaptació obtinguda de la venda de les butlletes es destinarà a La Marató i el sorteig tindrà lloc durant els mesos de novembre i desembre.

PALAFRUGELL

Agrupació de Comerciants de Palafrugell - ACOPA

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de diferents escoles de Palafrugell vendran objectes elaborats per ells mateixos a la que han batejat com a Fireta Solidària. Una molt bona iniciativa que recollirà diners per destinar-los a La Marató.

Centre Fraternal - Societat Cultural i Recreativa

Data:

L'entitat informa: Celebració d'una quina nadalenca en benefici de La Marató.

Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell

Data:

L'entitat informa: El Nadal arriba a Palafrugell i per celebrar-ho s'hi emplaçarà a la plaça Can Mario una pista de gel a l'aire lliure. Si hi vas el dia 13 de desembre, per cada patinador es destinarà 1€ per La Marató.

PARLAVÀ

Ajuntament de Parlavà

Data:

L'entitat informa: Passejada pels camins rurals del municipi en un recorregut que durarà aproximadament 2 hores. La recaptació total de les inscripcions a la caminada anirà destinada a La Marató.

PLATJA D'ARO

Ajuntament de Castell- Platja d'Aro

Data:

L'entitat informa: Dues quines solidaries amb La Marató de TV3 és la proposta que ens arriba des de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro. A més, al Palau d'Esports, el Club Bàdminton farà com cada any el seu Open d'aquest esport de raqueta. A l'acabar la dansa del ventre prendrà el relleu a càrrec de l'Associació Azalea Art. A la mitja part es farà un sorteig de diverses paneres o regals que diversos establiments del municipi han donat.

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l'esport del Pitch & Putt.

Data:

L'entitat informa: Torneig solidari i activitats per a tothom al voltant de l'esport del Pitch & Putt.

SANT ANTONI CALONGE

Club Vela Sant Antoni

Data:

L'entitat informa: Regata Internacional de Patí a Vela. L'acte tindrà lloc a la Badia de Sant Antoni de Calonge i hi assistiran regatistes de França, Alemanya, Dinamarca, Bèlgica i Holanda.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

Casal Tueda A.P.I.T.E.

Data:

L'entitat informa: El ball setmanal del diumenge 13 de desembre a Sant Feliu de Guíxols serà l'excusa perfecta per reunir fons per La Marató de TV3. A més dels diners que hi destinarà el Casal, els qui hi assisteixin aportaran al entrar al ball diners per La Marató.

IES Sant Elm

Data:

L'entitat informa: Venda d'objectes manuals. Ceràmica, dibuix i productes alimentaris realitzats pels alumnes del centre serviran com a reclam per a obtenir una bona recaptació.

TORROELLA DE MONTGRÍ

Club Gimnàstic Montgrí

Data:

L'entitat informa: En el marc del 125è aniversari de l'orquestra els Montgrins, el Club Gimnàstic Montgrí portarà el servei del bar en benefici per La Marató. Tot plegat a la carpa firal de la plaça del Lledoner.

Data:

L'entitat informa: Coincidint amb la jornada de lliga, l'U.E L'Estartit de la Superlliga femenina de futbol donarà a la Marató la recaptació guanyada pel sorteig d'una panera i d'una samarreta del club. Us esperen al camp d'esports de l'Estartit el dia 8 de desembre a les 12 hores.

Data:

L'entitat informa: Bicicletada solidària. Els Clubs ciclistes del municipi organitzen un circuit on podrà participar tothom que ho vulgui, des dels més petits als més grans. La sortida serà des de la carpa firal.

Data:

L'entitat informa: Inflables infantils, pintada de cares solidàries i pinta el Mural de La Marató. Els voluntaris d'Arenys de Munt i l'Associació de Donants de Sang, juntament amb l'Aula d'Arts Plàtiques divertiran els més petits amb castells inflables i tallers de pintura. Els trobareu a la Carpa Firal sota la plaça del Lledoner.

Data:

L'entitat informa: Aquelles persones que vulguin fer una passejada amb carro poden dirigir-se a la carpa firal de la plaça Lledoner.

Data:

L'entitat informa: L'últim acte de la diada, serà el moment més esperat. El recompte final de totes les recaptacions que s'han aconseguit al llarg de la diada amb les activitats celebrades al municipi de Torroella de Montgrí. Totes aniran destinades a La Marató.

Data:

L'entitat informa: Jordi Muxach i els seus gossos faran una demostració del treball i la disciplina dels gossos d'atura. En aquesta ocasió tindran un ramat ben curiós, les ovelles amb les que estan acostumats a treballar els gossos d'atura, canviaran la llana per plomes... Els podreu trobar a la carpa firal de la Plaça del Lledoner.

Data:

L'entitat informa: Xocolatada i coca solidària. La Pizzeria el Fornet, elaborarà una xocolatada per a tothom. A més, la pastisseria Can Gusó elaborarà una bona coca per aportar així el seu petit gra de sorra a la causa. Xocolata i coca ajudaran als assistents a escalfar els motors per afrontar totes les activitats que se celebren en motiu de La Marató. Els trobareu a la carpa firal de la plaça del Lledoner.

Data:

L'entitat informa: Gran Sardana Solidària. L'Agrupació sardanista Continuïtat de Torroella de Montgrí farà una ballada de sardana popular, en benefici de La Marató. Els podreu trobar a la carpa firal de la plaça del Lledoner.

Data:

L'entitat informa: Música típica catalana és la proposta que ens fa la Coral Anselm Viola per la Marató d'enguany. La carpa firal de la plaça del Lledoner acollirà aquest recital.

Data:

L'entitat informa: Els nens i nenes de l'escola de música de Torroella també volen posar la seva veu i voluntat per fer pujar el marcador de La Marató. Ho faran a la carpa firal de la plaça del Lledoner.

Data:

L'entitat informa: Els nois i noies de 2n de primària del Col·legi Sant Gabriel ens acosten una cantada i un concert de flautes i veus a través de la seva Coral. Serà a la Carpa Firal instal·lada a la plaça del Lledoner.

Data:

L'entitat informa: En aquesta activitat participarà la Judit Estanyol, una nena de 7 anys que pateix la malaltia de Morquio. Hi haurà una exhibició de Gimnàstica amb dues actuacions per part de les nenes del Club Gimnàstic Montgrí. La primera actuació anomenada "Les Corsàries del Montgrí" i la segona actuació amb el nom "Alegria".

Data:

L'entitat informa: La Coral de la Llar de jubilats de l'Estartit ens oferirà un recital de cançons mítiques d'ahir i d'avui. L'acte tindrà lloc a la carpa firal de la plaça del Lledoner.

Data:

L'entitat informa: Al camp municipal d'Esports, se celebrarà el ja mític derbi entre el Club de Rugby Montgrí i el GEIEG de Girona, un emocionant partit on els locals intentaran aconseguir la victòria.

Data:

L'entitat informa: Els cantaires del Montgrí ens oferiran un concert d'havaneres. Com no podia ser d'altra manera, aquest estarà acompanyat per un cremat. Podeu unir-vos a la festa dirigint-vos a la carpa firal de la plaça del Lledoner.

Data:

L'entitat informa: L'exposició "Masos, abans i ara" que s'instal·larà a la capella de Sant Antoni del 27 de novembre i fins el 12 de desembre servirà de reclam per recollir fons per La Marató. Es tracta d'un acte organitzat per l'Associació de Masos de Torroella de Montgrí i l'Estartit que es podrà veure d'11 a 14 i de 17 a 20 hores, excepte dimarts, diumenges i festius.

Escola de Futbol Baix Ter

Data:

L'entitat informa: Una part dels guanys que s'obtinguin del bar de l'escola de futbol durant els partits de cap de setmana anirà destinada a La Marató.

ULLA

Casa Cultura Sant Andreu

Data:

L'entitat informa: Celebració d'una quina especial en benefici de La Marató.

Anar al contingut