Bages

AGUILAR DE SEGARRA

Ajuntament d'Aguilar de Segarra

Data:

L'entitat informa: Caminada popular pels camins del municipi finalitzant el recorregut al Local Social amb una botifarrada.

AVINYÓ

Ajuntament d'Avinyó

Data:

L'entitat informa: La plaça d'Avinyó s'omplirà durant el matí del dia 13 d'activitats. Mosaic de monedes, arbre dels desitjos, racó de la música i d'altres activitats coincidiran al bellmig de la vila. Cadascuna d'aquestes iniciatives ha esta pensada i desenvolupada per cada entitat del poble. Ja a la tarda la jornada passarà a ser esportiva en solidaritat amb La Marató. Un bingo completarà els actes d'aquest població.

BALSARENY

Associació Els Ametllers. Casal de Gent Gran

Data:

L'entitat informa:

Els Pastorets de Balsareny

Data:

L'entitat informa: Els Pastorets de Balsareny obren novament les portes al públic per oferir-nos l'assaig general de les representacions que es faran per a les festes de Nadal.

CALDERS

Agrupament Escolta i Guia Caldàrius

Data:

L'entitat informa: Quinto solidari on hi participaran tots els nens de l'Agrupament Escolta i Guia Caldàrius. Tots els premis que es donaran són donacions que han estat cedides pels comerciants del poble i de les rodalies.

Associació Cultural de la Dona de Calders

Data:

L'entitat informa: Pa torrat i botifarres per als més solidaris! L'Associació Cultural de la Dona de Calders organitza un esmorzar que servirà per recaptar fons per a La Marató.

CARDONA

AMPA del CEIP Mare de Deu del Patrocini

Data:

L'entitat informa: Representació dels Pastorets a càrrec dels alumnes de l'escola CEIP Mare de Déu del Patrocini, els dies 12 i 13 de desembre.

Cobla de Cardona - Secció de Cobla de l'Associació Cultural Banda de Cardona-

Data:

L'entitat informa: La Cobla de Cardona organitza una ballada de Sardanes per La Marató.

CASTELLADRAL

Alberg de Castelladral

Data:

L'entitat informa: L'Alberg de Castelladral organitza una loteria amb donatius a La Marató de TV3.

CASTELLBELL I EL VILAR

Coordinadora d'entitats de Castellbell i Vilar per La Marató

Data:

L'entitat informa: Les entitats faran moure's tota la població. I es que Castellbell i el Vilar sap molt bé que la unió fa la força i és per aquest motiu que convidaran els assistents a treballar mà a mà teixint una llarga bufanda. Un mercat solidari de 2a mà, una xocolatada i una ballada de gegants completaran els actes solidaris d'aquest municipi.

CASTELLGALÍ

Associació de Dones Castellgalí

Data:

L'entitat informa: Els jugadors de bàsquet amb cadira de rodes de l'equip de Reus faran una demostració de les seves habilitats sobre la canxa. Posteriorment aquells que hi vulguin acostar-se podran participar de l'activitat. Ja a la tarda i al Casal de Cultura es farà un ball, una ballada de sevillanes i una tómbola.

MANRESA

GESTMUSIC ENDEMOL, S.A.U

Data:

L'entitat informa: Enregistrament de la quarta gala del programa "Buscant La Trinca" al Teatre Kursaal. L'acte servirà per buscar els tres protagonistes del film que posteriorment dirigirà Joaquim Oristrell. S'hi podrà assistir com a públic i l'import íntegre de la venda de les entrades anirà destinat a La Marató.

Manresa Mobilitza't amb la Marató

Data:

L'entitat informa: "Viasport solidari" Del 12 al 21 de desembre passa't per Viasport. 30 activitats dirigides obertes a tothom esperen els assistents. Aquestes estan destinades a La Marató i tenen el preu d'1€ tot el dia. Demana més informació al 93 873 99 00.

Data:

L'entitat informa: "Tocs de música i de teatre" Diana Navarro posarà el toc de música al Teatre Kursaal de Manresa. Serà el divendres 11 de desembre. Els següents dos dies, el 12 i 13 de desembre, Brokers els hi prendran el relleu també en aquest teatre manresà.

Data:

L'entitat informa: "Plats, Estrelles i Marató". Els restaurants amb estrelles Michelin de Catalunya s'han volgut sumar a La Marató de TV3, amb un àpat per a dues persones, a cada un dels restaurants que han acceptat col·laborar. En sortegen 36. Per a més informació podreu consultar properament el web www.mmmarato.com.

Data:

L'entitat informa: "La petita Marató" començarà a les 17 hores al Pavelló de La Salle amb uns tallers adreçats als públic infantil: de paper maixé, de maquillatge, de realització de mòbils, d'estels i jocs d'entreteniment. Hi haurà xocolatada i coca. A partir de les 18,30 s'hi donaran cita una sèrie de balls en línia i country a càrrec de M. Àngels Riba i el seu alumnat. Animació i taller de ball per a grans i petits. Una ballada popular posarà el punt i final a la festa. El preu de l'entrada serà de 5€.

Data:

L'entitat informa: Per sisè any consecutiu, el bàsquet Manresa fa costat Manresa Mobilitza't amb la Marató. Se sortejaran diferents regals entre els assistents al partit Suzuki-Manresa - Gran Canaria.

Data:

L'entitat informa: "Tómbola solidària" La Plaça de Sant Domènec serà el punt de trobada de totes aquelles persones que vulguin participar. Milers de productes procedents de comerços i empreses que, de forma voluntària i desinteressada, han donat a La Marató esperen els assistents. A més a més, totes les butlletes tenen premi!

Data:

L'entitat informa: "6 hores de tennis solidari per La Marató" Es tracta d'un torneig de tennis obert a tothom. Homes, dones, socis i no socis podran prendre part d'aquesta competició. Les inscripcions tenen un cost de 10€ i es podran formular a través del correu electrònic joan.prat@clubtennismanresa.com o telefònicament trucant al 93 877 24 07. Recordeu, dissabte 12 de desembre al Club Tennis Manresa, carretera de Santpedor s/n davant el Parc de l'Agulla.

Data:

L'entitat informa: "Fusió Solidària" Diumenge a la Peixera concert benèfic.

Data:

L'entitat informa: "Cursa per la Vida" Corrent o caminant els assistents descobrirant places i espais nous de Manresa. Un recorregut de 5 quilòmetres a través de 3 barris de la ciutat, amb sortida i arribada a la plaça de Crist Rei. Aquí també s'hi instal·larà el punt d'arribada de la Torxa procedent de Montserrat. Per a més informació podeu consultar el web www.mmmarato.com.

Data:

L'entitat informa: "Baixada de Torxa Montserrat-Manresa" Des de la muntanya de Montserrat baixaran la torxa de l'esperança corrents fins a Manresa.

Data:

L'entitat informa: "Festa Ball Pro Marató" El Centre cívic del Pont de Vilomara acull al preu de 5€ per entrada balls en línia i country per a tots aquells que vulguin solidaritzar-se amb La Marató.

Data:

L'entitat informa: "Una Marató de Xocolates i Caves" Sopar maridatge de xocolates i caves. La Confraria dels Vins del Bages, Xocolates Enric Rovira, Caves Agustí Torelló i Torre Busquet volen aportar el seu granet de sorra per La Marató. Dijous dia 26 de novembre a les 21 hores a Torre Busquet. Per a més informació www.confrariabages.com

Data:

L'entitat informa: "Espectacle musical Mamma Mia" a càrrec del Casal de Joves del Xup. Una història romàntica i divertida que es rendeix davant els encants de les cançons del grup ABBA. Les entrades s'hi poden comprar anticipadament al Teatre Kursaal al preu de 5€. L'espectacle, però tindrà lloc al Teatre Conservatori.

MOIÀ

Ajuntament de Moià / Ràdio Moià

Data:

L'entitat informa: Músics del món clàssic portaran al públic unes bones pinzellades de diferents peces musicals. Oferiran un repertori molt variat de diferents gèneres musicals.

MONISTROL DE CALDERS

AMPA Esqueix/AE Monistrolenca/ Casal l'Espiga

Data:

L'entitat informa: Paradeta de manualitats i flors davant l'Ajuntament de 10h a 14h i a partir de les 17h al centre recreatiu municipal.

Data:

L'entitat informa: Es tracta d'una activitat per passar una bona estona amb una tarda plena de balls amb country, batuka, sardanes, disco, etc. Animeu-vos a partir de les 17h al centre recreatiu. També hi haurà servei de bar amb coques, refrescos, cafès.

Data:

L'entitat informa: Partit de lliga al Camp de Futbol Municipal i rifa d'un pernil. L'entrada serà d'1€ i anirà destinada a La Marató.

Casal l'Espiga

Data:

L'entitat informa: Venda de manualitats realitzades per la gent gran del Casal l'Espiga. La recaptació aconseguida anirà en benefici a La Marató.

MONISTROL DE MONTSERRAT

Ajuntament de Monistrol de Montserrat

Data:

L'entitat informa: Partit benèfic que enfronta les mares dels alumnes de l'Escola Esportiva Municipal. Elles, que no havien jugat mai a futbol per una bona causa faran el que calgui!

Grup de Teatre Infantil de l'AMPA del CEIP Sant Pere Monistrol de Montserrat

Data:

L'entitat informa: Nens i nenes de 6 a 14 anys canten i ballen a ritme d'ABBA. Faran una adaptació teatral del musical Mamma Mia, un espectacle divertidíssim i sorprenent si tenim en compte la joventut dels petits actors que el representen.

MURA

Restaurant Cal Carter

Data:

L'entitat informa:

NAVARCLES

Ajuntament de Navarcles

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Navarcles organitza un festival benèfic per La Marató.

NAVÀS

Associació Esportiva "Club Karate Cantero"

Data:

L'entitat informa: Els alumnes del centre exhibiran les seves habilitats en un campionat de karate. Aquest acte està emmarcat dins la festa de Nadal del Club on també es farà una exhibició dels adults del mateix centre.

Col·legi Sant Josep

Data:

L'entitat informa: Com ja es tradició, entre els diferents actes del Pastorets, que se succeiran matí i tarda, alguns pares i mares de l’associació passaran a recollir donatius dels familiars per a La Marató de TV3.

SALLENT

Associació Veïns Verge de Fussimanya

Data:

L'entitat informa: Com ja és tradició, L'Associació de veïns Verge de Fussimanya organitzarà la llumineta d'una panera per la rifa de Nadal. Els ingressos de la mateixa seran per La Marató.

Restaurant Ospi

Data:

L'entitat informa: Des d'aquest restaurant de Sallent proposen una cata de maridatge de molt nivell a la vegada que solidaria. I es que s'obriran ampolles d'alguns dels millors vins del món com ho son Vega Sicilia, Pingus o Ermita. Per cada persona que hi vagi a la cata una part de la recaptació anirà destinada a La Marató.

SANTA MARIA D'OLÓ

Santa Maria d'Oló amb La Marató

Data:

L'entitat informa: El municipi d'Oló s'uneix un any més a la causa. En aquesta ocasió hi haurà una xocolatada solidària a favor de les malalties minoritàries i a més a més s'hi instal·larà un arbre de desitjos. El dia de La Marató a les 11 del matí a la Plaça Sant Antoni Mª Claret.

SANT FRUITÓS DE BAGES

Associació de Veïns de Les Brucardes

Data:

L'entitat informa:

Comissió Ciutadana "Sant Fruitós per La Marató de TV3"

Data:

L'entitat informa: Actuació a càrrec de Pep Callau per als menuts i els no tant menuts. Tot seguit, amb mides gegants, el famós joc d'enfonsar vaixell s'instal·larà a la pista poliesportiva de l'escola pública Mn. Gibert. Com a novetat, cada vaixell enfonsat tindrà el nom d'una malaltia minoritària. Al voltant del poliesportiu també s'hi muntaran diferents activitats per tal d'atreure el públic en general i la mainada, com ara una xocolatada, jocs inflables i un animador infantil.

Data:

L'entitat informa: Xocolatada popular i coca a càrrec de les AMPES de les Escola de Sant Fruitós. A continuació, actuació de la Colla de Geganters amb els Sala i Ricardis.

Data:

L'entitat informa: Sant Fruitós es posa en marxa per La Marató. L'entitat excursionista del poble convida a tots els veïns a recórrer a peu 10 quilòmetres arreu del municipi. Sota el nom "La cursa del gall" el recorregut començarà al Pavelló d'esports, passarà pel Cim del Montpeità, Sant Benet de Bages, Bosc de Sant Genís, Cim del Puig, ermita de Sant Valentí i s'arribarà al Pavelló d'esports. Durant tot el matí hi haurà inflables gegants pels més petits, gentilesa de Victori Produccions.

Data:

L'entitat informa: Amb l'actuació del Gimnàs Gisela i l'Associació Cultural andalusa. S'hi vendran butlletes per al sorteig d'una gran panera solidària, organitzada per l'Associació de Comerciants i amb la col·laboració de Dones per Sant Fruitós. Tots els diners recollits es destinaran a La Marató.

Data:

L'entitat informa: Encara no has escrit la carta al reis? Si es així, aprofita el moment perquè a Sant Fruitòs arribarà el carter reial. El carter de SS MM els Reis d'Orient ha arribat al municipi i repartirà cartes perquè quan arribis a casa puguis escriure el teu missatge per als Mags d'Orient.

SANT JOAN DE VILATORRADA

Associació de Gent Gran Les Oliveres

Data:

L'entitat informa: Actuació-espectacle a càrrec del grup artístic i sardanista Les Oliveres conjuntament amb l'Associació de Gent Gran Les Oliveres i l'Associació La Berbena.

SANT VICENÇ DE CASTELLET

Club d'Esquaix Atlètic Castellet (CEAC)

Data:

L'entitat informa: El Club d'Esquaix Atlètic Castellet celebra una milla atlètica arreu del poble en solidaritat amb La Marató de TV3.

Escola de Dansa +K Dansa

Data:

L'entitat informa: Dansa, teatre, màgia i berenar es fusionaran en aquest acte que per segona vegada arribarà a Sant Vicenç de Castellet. Organitzen les associacions del municipi.

SÚRIA

Casal de la dona de Súria

Data:

L'entitat informa: Un any més les dones del Casal de la Dona de Súria presten la seva col·laboració a La Marató. Ho faran a través de la loteria de Nadal de l'associació que aquest any porta el número 18196.

Residència Bell Repòs

Data:

L'entitat informa: Durant el mes de desembre es farà una llumineta de Nadal on tothom qui vulgui podrà col·laborar-hi. Residents, familiars i treballadors estan convidats. La tarda del dia 24 de desembre es realitzarà el sorteig a la mateixa residència i el número que surti serà premiat amb una fantàstica panera. Els diners recollits seran per a La Marató.

Anar al contingut