Acte de lliurament d'ajudes a la recerca en malalties minoritàries

El dia 20 d'octubre, la Fundació lliurarà les ajudes als projectes de recerca sobre malalties minoritàries que seran finançats amb fons de La Marató 2009 L'acte

El dia 20 d'octubre, la Fundació lliurarà les ajudes als projectes de recerca sobre malalties minoritàries que seran finançats amb fons de La Marató 2009


L'acte serà conduït pel periodista Josep Cuní, presentador de l'edició 2009 de La Marató de TV3, i comptarà amb la presència de Josep Joan Moreso, rector de la Universitat Pompeu Fabra, Marina Geli, consellera de Salut, i Enric Marín, president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i de la Fundació La Marató de TV3.

Antoni Montserrat, expert en malalties minoritàries de la Direcció de Salut Pública de la Comunitat Europea, hi pronunciarà una conferència magistral.

Al concurs d'ajudes a la recerca sobre malalties minoritàries, convocat per la Fundació al mes de febrer passat, s'hi van presentar 287 projectes. Un total de 134 experts d'àmbit internacional han revisat i valorat els treballs en funció de la seva qualitat, metodologia i rellevància en un procés per consemblants (peer review) de provada transparència i rigor. La gestió de l'avaluació ha estat duta a terme per l'Agència d'Informació, Avaluació i Qualitat en Salut, del Departament de Salut.

L'acte, obert al públic, tindrà lloc el 20 d'octubre, a les 18 h, a l'Auditori del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona de la Universitat Pompeu Fabra (c/ Dr. Aiguader, 88. Barcelona)


Anar al contingut