80 investigadors participen en una sessió informativa sobre el procés d'avaluació dels projectes de La Marató de TV3

La Fundació La Marató de TV3 ha participat avui en la sessió informativa organitzada per l'Agència d'Informació, Avaluació i Qualitat en Salut (AIAQS)

La Fundació La Marató de TV3 ha participat avui en la sessió informativa organitzada per l'Agència d'Informació, Avaluació i Qualitat en Salut (AIAQS) i dirigida als investigadors interessats en les convocatòries d'ajuts de la Fundació La Marató de TV3.

La directora de la Fundació La Marató de TV3, Carme Basté, el coordinador de la Comissió Assessora Científica de la Fundació, Dr. Carles Miquel i Maite Solans, tècnica de l'AIAQS, han donat a conèixer amb detall als prop de 80 investigadors que hi han assistit el procediment de selecció dels projectes de recerca biomèdica que es presenten en aquests concursos i el mètode d'avaluació.

Des del 2001, quan es va iniciar la col·laboració amb la Fundació La Marató de TV3, l'AIAQS ha coordinat l'avaluació internacional de 1.487 projectes, que han estat revisats per 1.121 experts seguint un mètode per consemblants, de contrastat rigor i transparència.

En aquests moments i fins al 5 de març, la Fundació té oberta la convocatòria d'ajuts a projectes de recerca sobre regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits, que seran finançats amb fons de La Marató 2011. Consulteu les bases de la convocatòria en aquest pàgina: www.tv3.cat/marato/convocatoria_ajuts



Anar al contingut