La Marató, protagonista de la inauguració oficial del curs de l'Aula d'Extensió Universitària de Sabadell

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio va ser la protagonista de la inauguració oficial del curs de l'Aula d'Extensió Universitària de Sabadell per a la gent gran.

Amb el títol "30 anys de la teva Marató" es va fer un repàs de les tres dècades d'un projecte solidari que ha sensibilitzat la societat sobre la salut i ha promogut la recerca a través del finançament de 949 projectes d'investigació, que han dut a terme 1.558 equips, gràcies als 228 milions d'euros recaptats a través dels donatius dels ciutadans.

Lluís Bernabé, director de la Fundació La Marató de TV3, va agrair la generositat compartida que fa de La Marató un projecte únic al món, davant dels més de 300 alumnes que van omplir el teatre La Faràndula de Sabadell.

 

A la sessió inaugural, presentada pel president de l'Aula, Feliu Montfort, i per l'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, també hi van intervenir Lluís Blanch, director científic de l'Institut d'Investigació i Innovació Parc Taulí i membre de la Comissió Assessora Científica de la Fundació La Marató de TV3, i Josefina López, investigadora de l'Institut d'Investigació i Innovació Parc Taulí. Van parlar del rigor, la transparència i la recerca de l'excel·lència, que són un dels baluards del full de ruta de la Fundació La Marató de TV3.

 

Elisenda Escriche, testimoni de La Marató 2018, dedicada al càncer, va posar veu al punt de vista dels centenars de testimonis que han col·laborat amb valentia en aquest projecte, i finalment Montse Pinar, secretària de l'Associació de Puntaires Ribot i Serra de Sabadell, va parlar en nom dels centenars d'entitats del país que promouen la participació activa i solidària de pobles i barris amb La Marató, en el seu cas, al llarg de disset anys.

Anar al contingut