"Mania" és un programa d'actuacions musicals temàtiques que oferirà versions catalanes inèdites dels clàssics de tots els temps. Presentat per la Nina, els 6 programes seran una gran festa de la música centrada en un tema: Abbamania, Cinemania, Rockmania, Greasemania, 60mania i Discomania. Cada "...mania" serà una divertida oportunitat per escoltar les cançons de la nostra vida interpretades per grans cantants en actuacions sorprenents i, sovint, irrepetibles.

Cada programa serà una divertida oportunitat per escoltar les cançons de la nostra vida en actuacions sorprenents i, també, per veure reunits en el mateix escenari tots els intèrprets que participen en cada un dels programes. Els cantants que actuen en cada edició són: Cris Juanico, Sabor de Gràcia, Gisela, La Puerta de los Sueños, Roser, Pep Sala, Musical més petit, Lichis, Jaume Sisa, Mone, Iguana Tango, Cristina del Valle, Llorenç Santamaria, Los Manolos, Víctor, Macedònia, Tennesee, Sylvia Pantoja, Mazoni i Gerard Quintana.

Entre actuacions, diferents vídeos ens explicaran detalls sobre cada tema i ens faran reviure els nostres records de la mà de cares conegudes de l'entorn català. Farem algunes preguntes i hi hi donarem resposta aprenent noves curiositats. En el rànquing explorarem les fites musicals de l'època al més pur estil radiofórmula.

"...mania" és un format de la productora britànica Granada Media amb versions a Alemanya i Austràlia.