"Majoria absoluta" és una sèrie original de Joaquim Oristrell protagonitzada per Emma Vilarasau i Jordi Bosch, que explica, en clau d'humor, la història d'una família nombrosa al segle XXI.

El punt d'arrencada
La història comença quan l'Eduard, un director d'orquestra internacional i pare de set fills, i la Judith, agent d'una agència immobiliària, es troben. Ell, viudo, decideix instal·lar-se a Barcelona, comprar una casa i reunir-hi els set fills dispersos per diverses ciutats; en definitiva, tenir una família estable. La cosa es complica quan l'Eduard s'enamora de la Judith, la noia de l'agència que li ven la casa i decideixen viure junts.

La segona temporada
A la segona temporada de la sèrie, la família, ja de per si, nombrosa, s'incrementa amb dos membres més: el Kòstia (Mario Fernández), un nen rus d'origen cubà que adopten la Marta i el Felip -assistenta i ajudant de cambra, respectivament-, i l'Octavi (Nil Garcia), el petit de la casa.

La tercera temporada
La família dels Anglada torna encara més nombrosa i amb nous capítols, que inclouen actors convidats, com Jordi Dauder, Amparo Moreno i Àlex Casanovas.

Els Anglada viuen més aventures personals i col·lectives derivades, moltes, de la no sempre fàcil convivència de tantes persones de diferents generacions i amb interessos oposats, i sobretot quan la família creix.
Anar al contingut