• Exercicis
  Veure vídeo

  Exercicis

  La Judit vol rebre classes de preparació per al part. A l'Eduard això no li fa cap gràcia, perquè té massa feina. Malgrat tot, hi participa. L'esperada monitora que envia l'agència Easypart resulta que és un monitor que se sent immediatament seduït per l'embarassada. La Carme ha rodat un curt artístic amb el seu amic Jordi Pruna, tan artístic que no només és en blanc i negre, sinó fins i tot amb els protagonistes (la Carme i un actor) totalment despullats.

 • Renúncies
  Veure vídeo

  Renúncies

  En Felip rep una herència. Per convertir-se en milionari ha de complir una condició: viure en un poblet fronterer amb Aragó. La possibilitat que el McGyver de la família abandoni la casa els deixa a tots fets pols, especialment la Marta, i encara més especialment l'Eduard, que estudia una proposta per presentar-se com a regidor de Cultura en les pròximes eleccions municipals.

 • "Obsexions"
  Veure vídeo

  "Obsexions"

  La Judit i l'Eduard viatgen a Madrid per motius professionals. L'home aprofita per presentar la Judit a la seva mare, amb qui té una relació més aviat espantosa. Els nanos, la Marta i el Felip, veuen el cel obert quan es troben tots sols a casa. Els uns volen organitzar una festa; els altres, una timba; d'altres, una orgia... A més a més, l'Aïda se sent atreta per una companya de la universitat.

 • Dependències
  Veure vídeo

  Dependències

  Els bessons tenen problemes al cole amb els companys dels cursos superiors. En Felip decideix ajudar-los fent-se passar per un mafiós. L'Amadeu viu una terrible crisi amb la seva noia. L'Eduard intenta arreglar-ho posant-lo en contacte amb una flautista de la seva orquestra. D'altra banda, la Carme descobreix que el seu germà equatorià no li és germà ni res i passa de sentir-se incestuosa a estafada.

 • Enganys
  Veure vídeo

  Enganys

  L'Isaac, el fill secret de l'Eduard, resulta que no és fill seu. L'Eduard vol continuar l'engany perquè pensa que l'impostor és una bona influència pel cap verd de la seva filla Carme. D'altra banda, la Judit descobreix que a l'Amadeu, el fill gran, la seva noia li posa unes banyes antològiques i, a més a més, coneix el tercer en discòrdia...

 • L'equador
  Veure vídeo

  L'equador

  La Judith i l'Eduard s'han instal·lat a casa amb els nanos, en Felip, l'ajudant de cambra, i la Marta, que no sap què fer amb la seva vida. La convivència continua sent un campi qui pugui en què tothom es pensa que viu al Ritz, però ningú no col·labora. Per acabar-ho d'adobar, apareix un setè fill sorpresa que ha arribat de l'altra banda de l'Atlàntic.