• Animals - Cap. 36
  Veure vídeo

  Animals - Cap. 36

  Un article de la Judit a favor dels animals fa que la Mercè Romaguera els deixi una mascota tot el cap de setmana. Malgrat l'oposició de l'Eduard, la Judit accepta fer-se'n càrrec. L'animal altera els nens amb les seves possibilitats com a joguina, però les coses s'emboliquen quan desapareix sense deixar rastre. Mentrestant, el Felip és atracat per uns nens i això el fa sentir que ja no és el que era, i la Carme enganya el Fede veient d'amagat el seu fill Freddy.

 • Tort - Cap. 35
  Veure vídeo

  Tort - Cap. 35

  Una diva que agafa mania a l'Eduard provoca que es quedi sense feina. En plena davallada professional, l'Eduard es proposa humiliar-se davant d'ella malgrat l'oposició de la Judit. El Jairo resulta un crac del pòquer i escura els calers dels seus germanastres fins que es topa amb el Felip. Per recuperar els seus diners, el Jairo i l'Amadeu accepten un duel de calçots. La Marta descobreix que el Kòstia agafa d'amagat roba interior de les dones de la casa.

 • "Natural" (cap. 34)
  Veure vídeo

  "Natural" (cap. 34)

  La Judit, cansada que l'Eduard s'evadeixi en la feina per no comprometre's ni amb ella ni amb el funcionament de la família, provoca que ell la segueixi fins a una casa rural on, aïllats, li fa encarar l'atrotinada relació que mantenen.

 • "Antagonismes" (cap. 33)
  Veure vídeo

  "Antagonismes" (cap. 33)

  La Judit retroba la Pilar, una exalumna de l'escola amb qui, en l'època d'estudiants, van tenir un enfrontament mai no resolt i que ara es troba en una situació ruïnosa.

 • "Figures" (cap. 32)
  Veure vídeo

  "Figures" (cap. 32)

  A l'Eduard se li dispara la vanitat quan li fan una figura de cera per al Museu i es decideix a iniciar la seva biografia oficial.

 • "Big band" (cap. 31)
  Veure vídeo

  "Big band" (cap. 31)

  Al barri han obert una discoteca. L'Eduard és l'escollit per l'associació de veïns com l'encarregat de tancar l'antre de soroll que no deixa dormir ningú.

 • Capítol 30 - Malsons
  Veure vídeo

  Capítol 30 - Malsons

  Un malson turmenta l'Eduard, convençut que es tracta d'una premonició que l'avisa de la desintegració de la família. Mentre busca solucionar-ho de diverses maneres -des d'un xaman fins a enfrontar la relació amb la seva mare, i també amb el Tavi- la Carme s'embolica més i més amb el Frederic, un home casat, i la Marta i el Felip es fan el salt mútuament i sense saber-ho.

 • "Decisions" (cap. 29)
  Veure vídeo

  "Decisions" (cap. 29)

  Una article de la Judit provoca que una patum -un important i senil escriptor- i la seva jove esposa l'amenacin d'emprendre accions legals si no es retracta. Mentre la Judit està disposada a plantar cara, l'Eduard busca un pacte airós.

 • "Oblits" (cap. 28)
  Veure vídeo

  "Oblits" (cap. 28)

  Un accident provoca un estat d'amnèsia a l'Eduard. Tots es bolquen per ajudar-lo a recordar qui és, però aviat, més d'un membre de la família se sent temptat de rectificar-li els records per treure'n un benefici i altres perquè l'Eduard retorni en una versió "millorada".

 • "Consciències" (cap. 27)
  Veure vídeo

  "Consciències" (cap. 27)

  La convocatòria d'una manifestació contra les guerres el mateix dia en què la Judit compleix els 40 trasbalsa la vida familiar.

 • "Lladres" (cap. 26)
  Veure vídeo

  "Lladres" (cap. 26)

  Un robatori a la casa coincideix la mateixa nit que el Jairo i la Carme hi han fet una festa amb uns equatorians. Mentre un paranoic Eduard s'aboca a fortificar la casa, la Judit aprofita la situació per preparar el seu nou llibre.

 • Capítol 25: Evasions
  Veure vídeo

  Capítol 25: Evasions

  Després d'un premi inesperat, els Anglada decideixen fer un viatge amb la família al complet. La impossibilitat de pactar un acord per la via diplomàtica per decidir el destí de les vacances origina diverses estratègies que enfronten els uns amb els altres i afavoreix el tràfic de influències i pactes inconfessables.

 • Cap. 24: Encadenats
  Veure vídeo

  Cap. 24: Encadenats

  L'anunci del Felip i la Marta que es casen per regular la seva situació amb el Kòstia fa que l'Eduard descobreixi l'interès econòmic que per a ell representaria el matrimoni. Davant la negativa de la Judit, l'Eduard es proposa tornar-la a enamorar, i es veu ajudat per la il·lusió que els petits tenen per la cerimònia.

 • Capítol 23: Paternitats
  Veure vídeo

  Capítol 23: Paternitats

  La sobtada arribada de l'autèntic fill natural equatorià de l'Eduard contraposa la manera d'entendre la paternitat de l'Eduard i del Felip, alhora que fa que els germans es fascinin amb el nouvingut i el Jairo vegi perillar tots els seus privilegis malgrat ser un impostor.

 • Capítol 22 - English
  Veure vídeo

  Capítol 22 - English

  Els Anglada es troben en la necessitat d'aprendre o millorar l'anglès. I, a pesar d'actituds antiamericanes i de resistència contra la cultura ianqui, com la del Felip i altres, aterra a la casa una superatractiva professora que reactiva la libido dels més joves i ajuda els Anglada a subjugar-se a la llengua de l'imperi.