• Majoria absoluta - Cap. 51: "Monòlegs"
  Veure vídeo

  Majoria absoluta - Cap. 51: "Monòlegs"

  L'Eduard necessita el títol de director per firmar un contracte amb el Fòrum de les Cultures. La Judit n'ha d'escriure un article i els bessons en falsifiquen entrades. La Carme vol treballar de monologuista i, de moment, no se'n surt.

 • Majoria absoluta - Cap. 50: "Transformacions"
  Veure vídeo

  Majoria absoluta - Cap. 50: "Transformacions"

  L'Eduard accepta compondre una obra moderna per a un festival de música contemporània. La Carme pensa que està embarassada però no recorda qui és el pare. El Jairo torna a interessar-se per la música i compon una cançó infantil per al fill de la Carme.

 • Majoria absoluta - Cap. 49: "Reial"
  Veure vídeo

  Majoria absoluta - Cap. 49: "Reial"

  Les invitacions a dues persones de la família per assistir a un convit que celebren els reis crea embolics i tensions entre els Anglada. L'Aida i el Jairo tenen relacions en secret dins la casa, i en ser descoberts, es plantegen emancipar-se i viure sols com a parella. Un dels bessons comença a independitzar-se i a sortir amb una noia, però el seu germà pretén compartir-la fent-se passar per ell.

 • Majoria absoluta - Cap. 48: "Fesomies"
  Veure vídeo

  Majoria absoluta - Cap. 48: "Fesomies"

  L'Aïda vol transformar-se en una noia sexi perquè un jove professor de la universitat s'hi fixi. El professor s'hi fixa, i li proposa fer-se passar per la seva nova parella per engelosir la seva ex. La mare de l'Eduard vol fer d'àvia i cuidar-se dels néts abans de casar-se amb un vell milionari i marxar a l'estranger, però tots pensen que és una estratègia per quedar-se a viure amb els Anglada. La Marta fa de psicòpata aterridora en un anunci, i la família, a poc a poc, comença a agafar-li por.

 • Majoria absoluta - Cap. 47: Etts
  Veure vídeo

  Majoria absoluta - Cap. 47: Etts

  Un funcionari de la Generalitat està convençut que a ca n'Anglada hi ha un extraterrestre. El Felip troba una imatge de la Mare de Déu i alguns Anglada comencen a adorar-la. A l'Eduard li fan por les injeccions i n'hi han de posar unes quantes.

 • Majoria absoluta - Cap. 46: Plors
  Veure vídeo

  Majoria absoluta - Cap. 46: Plors

  El Felip fa creure a un antic amic que ell és el senyor de la casa, la Judit la seva dona, l'Eduard i la Marta el servei i tots els nanos, tret del Kòstia, els seus fills. L'Aïda s'enamora d'un violinista que l'Eduard agafarà com a primer violinista per suplir una lesió del titular. Però l'hongarès, ara enamorat de l'Aïda, ja no toca amb el sentiment i la tristor que demana l'obra que ha d'interpretar.

 • Prediccions - Cap. 45
  Veure vídeo

  Prediccions - Cap. 45

  L'Eduard queda col·lapsat per un munt de tics i va a visitar, d'amagat, una psicòloga. La Judit veu com el seu home empitjora dia rere dia, tot i la teràpia, i decideix intervenir i descobrir ella mateixa què està succeint.

 • Pors - Cap. 44
  Veure vídeo

  Pors - Cap. 44

  L'Eduard escriu en secret una òpera sobre la "traïció" de la Judit. El Felip ha agafat pànic als avions. Els Mossos d'Esquadra contracten la Carme per fer dramatitzacions als exàmens de fi de curs. Mentrestant, la Norma grava un vídeo.

 • Quiquiriquic - Cap. 43
  Veure vídeo

  Quiquiriquic - Cap. 43

  Unes fotos robades fan entrar el Jairo -i de rebot tota la família- en la bogeria dels programes de televisió del cor. L'Eduard creu que està entrant en un procés irreversible de pèrdua de memòria. I la Judit no sap què fer amb la seva relació amb el Paco: continua endavant?, talla?, i, sobretot, ho explica a l'Eduard?

 • Lluites - Cap. 42
  Veure vídeo

  Lluites - Cap. 42

  El retorn del Paco a la casa per una estratègia de la Carme, que el vol seduir, fa que tornin a trobar-se ell i la Judit, i aquesta se sent cada vegada més confosa en els seus sentiments. Alhora, el Jairo intenta guanyar-se uns diners fent classes de dansa capoeira, però les coses se li compliquen quan l'única alumna s'enamora d'ell.

 • Fugaç - Cap. 41
  Veure vídeo

  Fugaç - Cap. 41

  El Marc, un cosí de l'Eduard, arruïnat i mentider, es presenta de sobte i s'instal·la amb els Anglada aprofitant la il·lusió de l'Eduard per recuperar la seva amistat. Al mateix temps, la Judit descobreix que el pintor que els rehabilita la façana i revoluciona el sector femení de la família, és el primer enamorat que va tenir, el nen de cinc anys de qui ella es burlava perquè llavors li doblava l'edat.

 • Toni - Cap. 40
  Veure vídeo

  Toni - Cap. 40

  Unes paraules dites en somnis per l'Eduard fan sospitar a la Judit que el seu home té un amor secret. La descoberta del suposat amor per tots els membres de Can Anglada farà que la visió que tenen de l'Eduard com a home, com a pare i com a amic canvïi radicalment.

 • Més forats - Cap. 39
  Veure vídeo

  Més forats - Cap. 39

  L'Eduard es pregunta si el pare de família és una espècie en extinció, ja que és incapaç de dirigir la seva família: Els bessons s'amaguen tant d'ell que no sap si s'han fet un pírcing o no. La Carme munta un bar sense demanar-li consell. La Norma l'odia perquè no li permet tenir uns gossets. Ningú li comunica la desaparició del Tavi que, per un oblit del Felip, ha anat a parar a Alacant. Mentrestant, la Judit viu una efímera història amorosa amb un noi del qual l'Aida està penjada.

 • Forats - Cap. 38
  Veure vídeo

  Forats - Cap. 38

  Els bessons es volen fer un "piercing". L'Eduard no està disposat que els seus fills es foradin la pell. La Judit té un forat a l'estómac a causa d'un problema amb una professora neuròtica a la universitat. L'Amadeu i la Sílvia han trobat un forat per la seva nova vida de casats, però necessiten l'ajut del Felip a qui tracten com a un criat, cosa que treu de polleguera a la Marta. Paralel·lament el Jairo i la Carme busquen un forat per obrir un bar musical.

 • Caràcter - Cap. 37
  Veure vídeo

  Caràcter - Cap. 37

  A causa de la teleaddicció dels nens, els Anglada s'imposen una desintoxicació d'un setmana sense tele, la qual cosa fa que el Felip i el mateix Eduard busquin com saltar-se la prohibició per veure l'imminent Barça-Madrid. L'Amadeu intenta desfer-se de la seva dependència de la Sílvia, però només aconsegueix comprometre's per casar-s'hi, mentre la Carme es veu obligada pel Fede a escollir entre mantenir la feina o mantenir l'idil·li amb el Freddy.