Mai neva a Ciutat
Mai neva a Ciutat

"Mai neva a Ciutat" és una sèrie que s'emmarca en la Palma menys coneguda fora de les Illes ("Ciutat" és com els mallorquins anomenen la seva capital, Palma). Aquesta ficció reflexiona sobre la necessitat d'acceptar la idiosincràsia mallorquina com a primer pas per ser, com a individu i com a comunitat, el que es vol ser.

"Mai neva a Ciutat" parla dels "millennials", una generació que ha crescut en paral·lel al desenvolupament tecnològic, que ja no recorda com era la vida sense mòbil ni internet, marcada per trets com l'idealisme, la impaciència, la immaduresa, l'individualisme i també una frustració permanent. És una generació acadèmicament molt ben preparada, que no ho té fàcil per accedir al món laboral i que, sovint, es veu mal pagada. És, en definitiva, la generació que s'ha vist forçada a emigrar. Evidentment tampoc no hi faltaran les relacions amoroses, tant d'amor als altres, com d'amor propi, ni la participació de personatges coneguts, com ara el cantant d'Antònia Font, Pau Debon, o el cantautor Tomeu Penya.

La segona temporada consta de sis episodis més, s'emmarca en la Palma menys coneguda fora de les illes, i recupera alguns dels cameos més simpàtics de la primera. La sèrie continua en la línia de la reflexió i la necessitat d'acceptar la idiosincràsia mallorquina com a primer pas per ser, com a individu i com a comunitat, el que es vol ser. Perquè potser mai neva a Ciutat, però no és cap desgràcia.

La tercera temporada explica les noves aventures de la Neus Perelló amb els seus dos millors amics, la Carme i el Lluís: amors moderns, precarietat laboral i una constant cerca de sentit a la vida que no acaba d'arribar mai. L'estrena comença amb l'emissió del making off de la sèrie "Mai neva a ciutat, d'on neix" i segueix amb l'emissió de "Ferrerets", el primer capítol d'aquesta nova temporada.

Anar al contingut