"L'un per l'altre"
"L'un per l'altre"

El Toni, un mestre d'història i arqueòleg frustrat, s'ha ajuntat amb la Maria, recepcionista de l'hostal Lisboa. És fill dels propietaris d'un sex shop de Barcelona, 'La Venus d'Horta', regentat per la Rosa, la mare. El Pare, el Poppins, retirat deu anys abans de la jubilació, dedica la seva vida als seus dos hobbies: la vida contemplativa i la música rock.

La sèrie s'inicia quan el Toni i la Maria s'instal·len al pis situat damunt el sex-shop i just a sota del pis dels pares del Toni. Aquest pis és propietat dels sogres de la Maria, un regal enverinat que farà que el Toni i la Maria se sentin sempre en deute.

Tot i que al Toni i a la Maria els feia molta il·lusió casar-se acaben ajuntant-se com els pares d'ell desitgen. La Rosa i el Poppins no s'han casat mai, i no poden entendre que el seu fill vulgui fer una cosa tan carca. De fet, quan el Toni els diu que es pensen casar, tenen un dels disgustos més grans de la seva vida. 'En què ens hem equivocat? Però, que no l'hem educat bé?'.

Total, com passa amb moltes parelles, acaben cedint davant la insistència dels pares. Perquè no es disgustin i perquè, si no es casen, els pensen donar un pis. Des del moment en què accepten aquestes condicions, la Maria s'adona que la seva família política té un estil de vida força peculiar, que la deixarà fascinada. En canvi, a en Toni li servirà per tornar a descobrir el que ja sabia: ell i la família no s'han entès mai.
 

Crèdits

Idea original:
Jordi Sànchez
Sergi Pompermayer

Coord. d'argument i guió:
Pep Anton Gómez
David Plana
Sergi Pompermayer
Jordi Sànchez

Direcció:
Pep Anton Gómez

Realització:
Mercè Carbonell

Producció:
Elisabeth Méndez

Producció executiva TVC:
Conxa Orea

Direcció executiva TVC:
Jordi Roure

Prod. exec. L'Avern Produccions:
Elisenda Alonso
Jordi Sànchez

Música original:
Xavier Oró
Josep Francesc Solorzano

Disseny espai:
Ester Ricart

Disseny il·luminació:
Salvador Grau

Disseny gràfic:
Pep Presas
Armand López

Disseny vestuari:
Cristina Casas

Ambientació:
Àngels Carrió

Caracterització:
Marta López-Amor
Assumpta Solé
Anar al contingut