"L'última nit del karaoke" s'estrena dilluns, a les 22.05, a TV3

Tot a punt per a la millor nit de la teva vida... al karaoke

Ets de les persones que embogeixen amb un micro a la mà o de les que prefereixen veure com d'altres actuen? Segur que t'ho preguntaràs a partir de dilluns, amb l'estrena de la frenètica sèrie "L'última nit del karaoke"

La presentació davant la premsa de "L'última nit del karaoke" havia de ser sonada i no deixar ningú indeferent. No podia ser d'una altra manera. I és per això que s'ha optat per una posada en escena digna de grans vetllades que acaben amb tots els protagonistes sobre un escenari, cantant. És així. Ja que ens hi posem... tornem a la sala del cinema Astoria de Barcelona, on s'hi ha gravat part de la ficció i un espai on es passen unes nits "memorables". Tan memorables com les que podreu viure els espectadors de TV3 a partir de dilluns que ve. Dalt l'escenari s'entona, per exemple, el "Don't stop me now".

El mític títol de Queen és una de les cançons més corejades (o el que bonament es pugui) dels karaokes d'arreu del món i ara, a més a més, és un dels lemes d'aquesta nova ficció de TV3, feta en col·laboració amb El Terrat, on sembla que cap situació té fre. Diversió i passió. La intensitat dramàtica i la tensió emocional que s'hi aprecia connecta ràpidament amb l'espectador. 

A "L'última nit del karaoke", la música sacseja una coctelera d'històries independents que es barregen entre elles, i en què els protagonistes alliberen per un instant el "jo" que porten a dins. Són històries creuades que passen simultàniament en una sola nit i en un mateix espai... que acaba entre flames. La sèrie, de 10 capítols, és una comèdia coral amb una extensa nòmina d'actrius i actors entre els quals es troben Roser Tapias, Àlex Maruny, Elisabet Casanovas, Artur BusquetsPaula Malia i Joan Dausà. Tots ells donen vida a personatges que respiren un treball interpretatiu excel·lent i que fa evident una bona direcció d'actors i un exercici previ de confiança mútua.

 

Durant la presentació alguns dels actors i actrius han descrit els personatges que interpreten: Roser Tapias ha explicat que "l'Ona és l'encarregada i la xef del karaoke, i el fil conductor que va unint les diferents trames, que es troba en un punt vital en què hi ha expectatives que no s'han acabat de complir". Àlex Maruny ha parlat del paper del Nil, que havia treballat fa anys al karaoke fins que va anar de viatge i ara decideix tornar. Artur Busquets és el Cris, el cuiner i ajudant de l'Ona, i Elisabet Casanovas fa de Sara, una de les cambreres del local, dos personatges que estan "al servei de la història principal".

"No sabria condensar en unes línies tot el que s'ha viscut al Karaoke Wang durant les últimes deu setmanes. Hem cantat molt, dormit poc i rigut moltíssim. Ara que s'encenen els llums, comencem a intuir la ressaca emocional que ens deixarà aquesta celebració", ha explicat Pedro B. Abreu, a la direcció i guió de "L'última nit del karaoke". El també creador de la sèrie ha afegit: "Tant de bo gaudim tant veient la sèrie com ho hem fet rodant-la".

La música és una part important de la sèrie. Sí, els protagonistes agafen el micro i pugen a l'escenari per interpretar versions de grans èxits de karaoke d'artistes com Queen o Bonnie Tyler, entre d'altres. També s'hi senten grans temes de l'escena musical catalana, de grups com Buhos, Els Catarres, Alicia & Oriol i Joan Dausà. El cantant de Sant Feliu de Llobregat interpreta un dels personatges de la sèrie, el Max, i canta dues peces, una d'inèdita, signades per ell mateix. De fet, no se n'ha pogut estar i ha acabat dalt l'escenari al final de la presentació.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut