El Nil i l'Ona, interpretats per Àlex Maruny i Roser Tapias, són dos dels personatges que passen la nit al karaoke, juntament amb una quarantena d'actors i actrius més, que formen part de les diferents trames que es creuaran en aquesta ficció. Són cares conegudes per als espectadors de TV3, que també hi reconeixeran Elisabet Casanovas, Artur Busquets, Santi Pons, Paula Malia i Joan Dausà, a més de descobrir Sana Yumii i Alberto Jo Lee, entre molts altres.

L'ampli repartiment que passa la nit en un restaurant karaoke d'estil xinès s'anirà descobrint capítol rere capítol, durant els deu episodis de la sèrie, que es va rodar la primavera passada en espais com l'antic cinema Astoria i la sala de concerts Razzmatazz de Barcelona.

El Karaoke Imperial del Sr. Wang és l'escenari de "L'última nit del karaoke", on diferents històries creuades passen simultàniament en una sola nit i en un mateix espai. En aquesta comèdia, la música sacseja una coctelera d'històries independents que es barregen i en què els protagonistes alliberen per un instant el seu ésser veritable.

La sèrie és una creació de Pedro B. Abreu, en col·laboració amb Zebina Guerra i Carlos Franco; amb direcció de Pedro B. Abreu, Serapi Soler i Oriol Pérez, i amb guió de Pedro B. Abreu, Zebina Guerra, Carlos Franco, Carmen Marfà i Dani Amor.

"L'última nit del karaoke" és una ficció de TV3, produïda per El Terrat (The Mediapro Studio) i amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat.

Anar al contingut