La nova sèrie dels dilluns a TV3

La música comença a sonar a "L'última nit del karaoke"

L'última nit del karaoke ja ha arribat. Perquè la mateixa nit que hem conegut el Karaoke Imperial del Sr. Wang és l'última nit que el recinte quedarà dret. Però qui ha reduït a cendra el local?

Què ha passat al karaoke Imperial del Sr. Wang? Mentre el local crema i els bombers s'afanyen a apagar les flames, l'Ona tira la vista enrere per recordar l'última nit del karaoke. En el primer capítol, la coneixem a ella, la cuinera, encarregada i mà dreta del sr. Wang. Tot i que no havia de ser a l'edifici, però es veu obligada a treballar perquè la nit sigui perfecte, ja que el seu cap té una reunió molt important. L'arribada d'en Nil no ajudarà que calmi als seus nervis.

No és l'única que viu la nit amb nervis. L'Ali espera l'Ale, el noi amb el qual fa setmanes que parla, que sembla que l'ha deixat plantada. Quan apareix, però, no és com ella se l'esperava. En una de les sales privades, una colla d'amics de tota la vida es retroben en un sopar marcat pels secrets.

La nit només acaba de començar, però els embolics no deixen de succeir-se. En Nil s'ha convertit en el cap de sala, després de posar en un embolic a l'Ona i s'haurà d'esforçar per recuperar la seva amistat. Mentrestant, la Yan-Yan, una de les cambreres del local, suborna el sr. Wang a canvi d'enganyar l'empresari que l'acompanya i a qui vol convèncer per invertir en el local i saldar el seu deute de més de 50.000 euros.

La cita de l'Ali i el fals Ale prossegueix, malgrat els esforços que ha de fer en Joel per seguir el ritme de les preguntes de la sena pretendent. No és l'única taula on s'han de resoldre dubtes, perquè en Max, una estrella del rock català, arriba al karaoke per sorpresa per retrobar-se amb la seva colla que fa 15 anys que no veu.

L'última nit del karaoke

"L'última nit del karaoke" nova ficció de TV3, produïda per El Terrat, és una sèrie creada per Pedro B. Abreu, en col·laboració amb Zebina Guerra i Carlos Franco; amb direcció de Pedro B. Abreu, Serapi Soler i Oriol Pérez, i amb guió de Pedro B. Abreu, Zebina Guerra, Carlos Franco, Carmen Marfà i Dani Amor. En el rodatge, hi participen més d'una quarantena d'actors i actrius, entre ells Àlex Maruny, Roser Tapias, Sana Yumii, Alberto Jo Lee, Santi Pons, Artur Busquets i Elisabet Casanovas.

Anar al contingut