El film 'Love me not', de Lluís Miñarro
El film 'Love me not', de Lluís Miñarro
Amb la participació de TV3

'Love me not', de Lluís Miñarro, protagonitzada per Ingrid García-Jonsson, s'estrena al Festival de Rotterdam

'Love me not', la nova pel·lícula de Lluís Miñarro, amb la participació de TV3, tindrà la seva estrena mundial al Festival de Rotterdam el 26 de gener que ve. És el seu segon llargmetratge de ficció, després de "Stella Cadente"

'Love me not', la nova pel·lícula de Lluís Miñarro tindrà la seva estrena mundial al Festival de Rotterdam el 26 de gener del 2020. Protagonitzada per l'actriu Ingrid García-Jonsson, és un drama al·legòric que reviu el mite bíblic de Salomé i es divideix en dues etapes. La primera té lloc l'any 2006 a l'Orient Mitjà en un destacament militar i la segona, a l'actualitat. En aquesta història, que tracta sobre com la repressió genera monstres, Yokanaan està confinat en una presó enmig del desert, entre barracons, considerat terrorista per uns i profeta per uns altres. Miñarro torna a la direcció en aquesta coproducció amb Mèxic, rodada al Desert de Chihuahua i Cardona, entre altres localitzacions

El film formarà part de la secció "Signatures", dedicada a obres recents d'autors destacats del panorama internacional com Carlos Reygadas, Claire Denis, Garrel i Jean-Luc Godard. Anteriorment, Miñarro havia competit en la secció oficial amb Stella Cadente (2014), guanyant el principal premi, Tiger, amb "Finisterrae" (2011), de Sergio Caballero, com a productor. Lluís Miñarro es torna a posar darrere la càmera per dirigir el seu segon llargmetratge de ficció, després de "Stella Cadente". Aquesta nova incursió com a director, coescrita amb Sergi Belbel, compta amb un repartiment format per García-Jonsson, Francesc Orella, Lola Dueñas i Oliver Laxe, i els actors mexicans Luis Alberti, Fausto Alzati i Hugo Catalán. Està previst que s'estreni comercialment després de la première a Rotterdam i tingui un recorregut posterior per festivals. És una producció de Lluís Miñarro i la mexicana Piano Producciones, amb la col·laboració d'ICEC i EFICINE i la participació de TV3.

Anar al contingut