Avui, a les 23.20, a TV3

Un superheroi molt casolà i més històries del Caballero Turrai, a "Lokus day"

Avui, a les 22.35, TV3 emetrà el tercer capítol de "Lokus day", un programa d'humor, de deu capítols de 25 minuts, basat en esquetxos i diversos personatges que configuren un univers divertit, atemporal i molt transgressor.
https://www.ccma.cat/tv3/lokus-day/

S'emet la tercera entrega de "Lokus day", el programa d'esquetxos d'humor en què una variada de personatges protagonitzen diverses aventures o situacions sorprenents, tot servit en diferents formats. Es coneixerà un superheroi molt casolà, també se sabrà que el Caballero Turrai no viu tan sol com es pensaven els espectadors i a la platja es coneixerà un senyor d'un altre planeta.

 

"Lokus day"

El programa compta amb un equip fix de quatre actors i actrius (Xavier Bertran, Cesc Casanovas, Beatriu Castelló i Emma Bassas) i un altre equip actoral puntual que desenvolupa múltiples papers, amb els rols que els exigeix cada una de les peces que formen cada entrega. L'espai d'humor tindrà cada setmana una sèrie de personatges d'universos molt diferents: des d'un tarotista deprimit fins a un equip d'exploradors poc dotats per a l'aventura, passant pel món de la mística Jedi, pel llenguatge "youtuber" o per superherois molt casolans.

"Lokus day", dirigit per Xavier Bertran, jugarà també amb els formats televisius per aportar més comicitat als esquetxos.

Anar al contingut