Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Actitud davant el coronavirus

Facebook Live de "L'ofici de viure": eines psicològiques i emocionals per al confinament

Els psicòlegs Assumpció Salat i Tomàs Navarro han compartit amb Gaspar Hernàndez mecanismes per contribuir a alleujar l'ansietat, l'estrès i la por que moltes persones experimenten davant la crisi del coronavirus.

Aquest dimarts, el presentador de "L'ofici de viure", Gaspar Hernàndez, ha conversat en un directe a Facebook amb la psicòloga Assumpció Salat i el psicòleg Tomàs Navarro, els protagonistes del capítol "Persones tòxiques". S'hi han explicat eines psicològiques i emocionals que poden ser útils durant el confinament i l'actual situació d'emergència. L'objectiu és contribuir a alleujar l'ansietat, l'estrès i la por que moltes persones experimenten durant aquesta situació excepcional. També s'han comentat els dubtes dels telespectadors sobre el tema de l'últim "Ofici de viure": si existeixen, o no, les anomenades "persones tòxiques".

Cada dimarts, de 16.00 a 17.00, Gaspar Hernàndez conversarà es de Facebook de TV3 i Catalunya Ràdio sobre l'actitud davant el coronavirus amb psicòlegs i col.laboradors i col.laboradores habituals de "L'ofici de viure". Durant el Facebook Live els especialistes respondran en directe els dubtes dels oients i telespectadors.

 

La versió televisiva de "L'ofici de viure" és una producció d'Incís Films. La segona temporada s'esta emetent cada diumenge a la nit, a TV3.

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut