Un experiment sociològic amb dues generacions

Estrena de "Lloguer a primera vista", amb Anna Simon

El nou reality de TV3 possibilita la convivència, durant una setmana, entre una persona gran i un jove que no es coneixen de res

Anna Simon presenta "Lloguer a primera vista", el nou reality de TV3 on joves que encara viuen amb els pares o que tenen dificultats per independitzar-se conviuen a casa d'una persona o persones grans. Es fan companyia en una mena d'experiment sociològic: dues generacions molt allunyades comparteixen pis, temps, activitats i emocions.

'Lloguer a primera vista' el nou 'reality' de TV3 presentat per Anna Simon
"Lloguer a primera vista", el nou reality de TV3 presentat per Anna Simon

En cada programa, hi participa més d'una parella protagonista i veiem la seva particular convivència. El programa, a més, proposa una solució a dos problemes que coexisteixen en la societat actual: gent gran sola que vol deixar d'estar-ho i gent jove amb dificultats per aconseguir autonomia.

El matrimoni de la Carme Rovira i el Carlos Creus
El matrimoni Carme Rovira i Carlos Creus

En el primer programa, Andrea Hijós, de 26 anys, fa les maletes per passar una setmana a casa del matrimoni Carme Rovira i Carlos Creus. Les rialles estan assegurades. I també es pot conèixer l'indomable Ivan Foix, de 22 anys, divertit i acostumat a ser el centre d'atenció, que conviu a casa de la Rosaura, una dona independent i amb personalitat.

Anar al contingut