Noves cites aquest 2019

Lleida i Blanes tancaran la gira de la Festa dels Súpers On Tour

Després de passar per Barcelona i Tarragona, la Festa On Tour tindrà dues noves cites aquest any 2019. La primera serà el diumenge 10 de febrer al Pavelló Barris Nord de Lleida i el recorregut d'aquesta edició de la Festa acabarà el dissabte 30 de març a la Ciutat Esportiva de Blanes.

Aquest any 2019, continua en marxa la 22a edició de la Festa dels Súpers, convertida en un esdeveniment que recorre diferents punts de Catalunya, amb l'objectiu d'arribar a tot el territori i oferir nous continguts i experiències.

La Festa és un espectacle de dues hores, protagonitzat per la Família del Super3, els programes i les sèries del canal, ple de sorpreses i girs de guió, per explicar una història repleta de música i aventures i centrada en valors com la sostenibilitat, el respecte per la natura, el treball en equip i la confiança en els altres. L'espectacle es fa en grans recintes tancats, sense activitats exteriors, amb aforament limitat i en dues sessions: al matí i a la tarda.

La primera parada de la Festa dels Súpers On Tour va ser Barcelona, el 27 d'octubre, i la va seguir Tarragona, que la va acollir el 17 de novembre. Aquest any 2019, la Festa acabarà el seu recorregut a les ciutats de Lleida i de Blanes.

A Lleida, la Festa tindrà lloc el diumenge 10 de febrer al Pavelló Barris Nord. Ben aviat, tothom que vulgui assistir-hi ja podrà reservar les invitacions gratuïtes a través del web del Super3. Els assistents a la Festa podran gaudir de l'espectacle còmodament, ja que tothom estarà assegut en localitats numerades que podran seleccionar en el moment de reservar les invitacions. Les invitacions seran totalment gratuïtes per a tothom, tant per als socis del Super3 com per als que no tinguin el carnet del Super3.

La Festa dels Súpers On Tour acabarà el seu recorregut el dissabte 30 de març a la Ciutat Esportiva de Blanes. Més endavant, també s'informarà de la data en què es podran reservar les invitacions gratuïtes per assistir-hi.

La trama de la Festa

La família del Super3 s'embarca en el Supercreuer del karaoke disposada a passar-s'ho d'allò més bé recorrent diferents punts de Catalunya.

L'espectacle de la Festa dels Súpers On Tour combina música i aventures i el protagonitzen, a més dels membres de la Família del Super3, els programes "MIC", "Dinàmiks" i "Rat Rank" i els dibuixos animats del canal.

L'Àlex, en Pau, en Fluski, la Pati Pla, en Dan, el Sr. Pla, en Rick, la Nenúfar i la Matoll són els artífexs d'un espectacle ple de sorpreses i girs de guió, que explica una història centrada en valors com la sostenibilitat, el respecte per la natura, el treball en equip i la confiança en els altres.

Anar al contingut