De dilluns a dissabte, a Instagram i Facebook

"Lives" en directe amb els protagonistes de TV3

Aquesta setmana, Natàlia Barrientos i Laia Fontàn són les protagonistes del "live" de "Les de l'hoquei". Dimecres estrenarem un nou repte d'"Endevina TV3" dedicat als nascuts als 90
Laia Fontàn i Natàlia Barrientos, al live de TV3

El dilluns és el dia de "Les de l'hoquei" i aquesta setmana ens han acompanyat  Natàlia Barrientos (Berta) i Laia Fontàn (Janina). Les dues actrius han compartit una estona amb nosaltres i han fet el cafè amb en Guim Puig, el Lluc a la sèrie. Tarda de bromes i música en directe que podeu recuperar a l'IGTV de TV3.

Els dimarts, també a les 16.30, és l'horari reservat per als especials de "L'ofici de viure". A través del Facebook de TV3 i de Catalunya Ràdio, Gaspar Hernàndez, Mati Segura psicòloga i Joan Antoni Melé, promotor de la banca ètica i formador en valors, faran un balanç psicològic i emocional del confinament.

Tancarem el dimarts a xarxes amb l'especial "Zona zàping". A partir de les 22.00, podreu veure a la carta i al canal de YouTube de TV3 material inèdit del programa, amb més vídeos i més música.

Dijous estrenarem un nou repte d'"Endevina TV3" a YouTube i a les xarxes socials: aquesta setmana el joc està dedicat als nascuts als 90 i repassa els personatges més emblemàtics de tota una generació.

I dissabte, un nou "TV3xUnTub" exclusiu digital. A partir de les 9.00, un recull dels millors moments de la programació de TV3 dels últims set dies a l'IGTV de TV3, a la carta i al canal de YouTube de TV3. Es podrà veure una selecció comentada i aglutinada de les sèries, els programes d'entreteniment, d'humor, culturals o divulgatius que qualsevol espectador no s'hauria hagut de perdre. I, si els ha vist, serà un bon moment per recuperar-los.

Anar al contingut