De dilluns a dissabte, a Instagram i Facebook

"Lives" en directe amb els protagonistes de TV3

Aquesta setmana, Dèlia Brufau i David Selvas, la parella del moment a "Les de l'hoquei", acompanyats de la Júlia Gibert, ens faran la prèvia del capítol: "Créixer". El "live" de "L'ofici de viure" ens parlarà de la importància de menjar bé per estar bé. Amb l'especial "Zona zàping", descobrirem material inèdit del programa i gaudirem dels millors moments de TV3 en el recull exclusiu digital de "TV3xUnTub"

El dilluns és el dia de "Les de l'hoquei". Aquesta setmana, l'Emma protagonitza el capítol "Créixer". La jugadora fa 18 anys. Els seus pares han cedit i accepten que segueixi amb el Toni com a productor, però no com a parella. Què passarà ara? Prèvia del capítol amb Dèlia Brufau (Emma) i David Selvas (Toni), acompanyats de la Júlia Gibert (Raquel).

Els dimarts, també a les 16.30, és l'horari reservat per als especials de "L'ofici de viure". A través del Facebook de TV3 i de Catalunya Ràdio, Gaspar Hernàndez; Neus Elcacho, nutricionista, i Rafael Santandreu, psicòleg, ens parlaran de la importància de menjar bé per estar bé i ens ofereriran eines per aprimar-se després del confinament.

Tancarem el dimarts a xarxes amb l'especial "Zona zàping". A partir de les 22.00, podreu veure a la carta i al canal de YouTube de TV3 material inèdit del programa, amb més vídeos i més música.

I dissabte, "TV3xUnTub" exclusiu digital. A partir de les 9.00, un recull dels millors moments de la programació de TV3 dels últims set dies a l'IGTV de TV3, a la carta i al canal de YouTube de TV3. Podreu veure una selecció comentada i aglutinada de les sèries, els programes d'entreteniment, d'humor, culturals o divulgatius que qualsevol espectador no s'hauria hagut de perdre. I, si els ha vist, serà un bon moment per recuperar-los.

Anar al contingut