Graella lives digitals
De dilluns a dijous, a Instagram i Facebook

"Lives" en directe amb els protagonistes de TV3

Es consolida la graella dels directes digitals de TV3. Aquesta setmana, les actrius de "Les de l'hoquei", de "Com si fos ahir" i David Verdaguer, presentador del nou programa "Tabús". Per altra banda, continuen els "lives" de "L'ofici de viure" i "Quan arribin els marcians"

De dilluns a dijous, TV3 té una nova graella de continguts: els lives a través de les xarxes socials, on els espectadors poden interactuar amb els protagonistes del canal i els seus programes. Els protagonistes d'aquesta setmana tenen moltes coses a dir.

El dilluns, a les 16.30, està sent l'espai reservat perquè els fans puguin interactuar a través d'Instagram amb les actrius i actors de "Les de l'hoquei". El dia 13, la cita és amb els actors Júlia Gibert, Dèlia Brufau i David Solans, una de les noves incorporacions d'aquesta segona temporada de la sèrie. Com ha evolucionat com a actor des del seu paper a "Merlí" (Solans donava vida a Bruno Bergeron) o com s'ha adaptat a rodar sobre uns patins són algunes de les preguntes que segur trobaran resposta en un cara a cara molt particular entre tots tres intèrprets.

Els dimarts, també a les 16.30, és el torn dels especials de "L'ofici de viure". A través del Facebook de TV3 i de Catalunya Ràdio, Gaspar Hernàndez busca amb diversos especialistes pautes per afrontar aquests dies. En aquesta ocasió, ens explicaran com poder treballar la paciència i comptarà amb la participació del filòsof Francesc Torralba, l'especialista en comunicació interpersonal Ferran Ramón Cortes i Maria Àngels Farrenys, fundadora de Natura Respira 3.0.

Els dimecres, a les 16.30, els seguidors de "Com si fos ahir" tenen una cita amb els intèrprets de la sèrie a través d'Instagram. El dia 15, la protagonista serà Maria Rodríguez Soto, guanyadora aquest any del Gaudí a millor actriu protagonista per "Els dies que vindran" i actriu que dona vida al personatge de la Sandra a la sèrie dels migdies a TV3.

Les presentadores i presentadors dels diferents programes de la cadena també tenen el seu espai reservat a la graella de les xarxes socials. El seu dia és el dijous, a les 16.30, i David Verdaguer, presentador el nou programa "Tabús", serà qui ens acompanyarà el dia 16 d'abril.

Tancarà la graella d'aquesta setmana a les xarxes socials el "live" de "Quan arribin els marcians". El programa presenta cada setmana un recull de propostes culturals per gaudir durant els dies de confinament i els dijous, a les 18.30, realitzen una conversa entrevista amb protagonistes del món de la creació on poder reflexionar sobre l'actualitat des de diferents òptiques. Els seguidors del programa tenen l'oportunitat de participar, a través dels comentaris a Facebook, en la conversa amb els convidats.

Anar al contingut