Lídia Heredia serà la nova corresponsal de TV3 a Washington.
Lídia Heredia serà la nova corresponsal de TV3 a Washington
A partir de la tardor

Lídia Heredia, nova corresponsal de TV3 a Washington

Lídia Heredia serà la titular de la corresponsalia de TV3 a Washington. La directora i presentadora del programa "Els matins" substituirà, a partir de la tardor, Xesco Reverter, que ha cobert les informacions dels Estats Units des de l'any 2017

La periodista Lídia Heredia serà la nova corresponsal de TV3 a Washington a partir d'aquesta tardor, en substitució de Xesco Reverter.  

Aquest canvi a la corresponsalia de Washington es materialitza després d'un procés de selecció intern a la CCMA, que manté l'aposta de TV3 i Catalunya Ràdio per la informació internacional en una de les principals capitals mundials.

Nascuda a Badalona el 1971, Lídia Heredia Soler és llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va començar la seva trajectòria en el món del periodisme a Ràdio Ciutat de Badalona, l'any 1989, abans d'acabar la carrera. Després va continuar fent ràdio, a l'equip d'informatius de Ràdio Barcelona i d'Onda Rambla. També ha treballat a la premsa, al diari "Avui", i a la televisió, a Canal+ i a Tele5. La seva primera feina a TV3 va ser com a reportera del programa "En directe", un programa al qual han seguit molts projectes com a directora i presentadora, com el debat ciutadà "Banda ampla". També ha presentat els programes de Nous Formats "Lletra petita" i "Collita pròpia". Als Serveis Informatius, a més d'haver presentat el "TN migdia" i el "TN vespre", va participar en la posada en marxa del canal 3/24. En els últims anys, ha format part l'equip dels especials electorals i polítics de TV3. Actualment, des de fa cinc anys, dirigeix i presenta "Els matins", un programa que ja havia conduït al costat de Josep Cuní (2006-2009) i que va començar a presentar l'any 2014.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut