"Liberté" i "Ardara", pròximes estrenes als cinemes participades amb TV3

D'aquí pocs dies s'estrenaran a la gran pantalla dues produccions amb la col·laboració de TV3: "Liberté", d'Albert Serra, i "Ardara", dirigida per Raimon Fransoy i Xavier Puig. Totes dues amb molt bon recorregut per festivals nacionals i internacionals. Les dues són candidates als Gaudí i als Goya 2020.

"Liberté" (Albert Serra) : 1774, uns anys abans de la Revolució Francesa, en un indret entre Postman i Berlín. Madame de Dumeval, el duc de Tesi i el uc de Wand, llibertins expulsats de la cort puritana de Lluís XIV, volen trobar-se amb el llegendari duc de Walchen, seductor i lliure pensador alemany. Sols, en un país on regna la hipocresia i les falses virtuts, la seva missió és exportar el llibertinatge, una filosofia de la il·luminació basada en el refús de la moral i l'autoritat, però també, i sobretot, trobar un lloc segur per continuar els seus jocs maliciosos. Les novícies d'un convent veí es deixaran emportar, elles també, per aquesta nit obscura, en què només regna la llei del desig insaciable.

"Ardara" (Raimon Fransoy i Xavier Puig): amb Bruna Cusí, María García Vera i Macià Florit. La pel·lícula dirigida per Raimon Fransoy i Xavier Puig és la reconstrucció d'un viatge. En Macià decideix visitar Irlanda seguint una ruta que els seus pares van fer 20 anys enrere. La Bruna i la María busquen un lloc per fugir i desconnectar. Els seus viatges es creuen a Ardara, al comtat de Donegal, on comparteixen els últims dies d'estiu. Un estiu que acaba bruscament allà on acaba Europa.

Les dues pel·lícules són candidates als Gaudí i "Liberté" als Goya.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut