Drovers Run és una immensa explotació de bestiar situada a 180 quilòmetres del poble més proper i a 400 quilòmetres de la ciutat. Durant generacions ha pertangut a la família McLeod, passant de pares a fills.

En Jack McLeod portava Drovers Run quan la seva primera dona va morir donant a llum la seva filla Claire. A corre-cuita, en Jack es va tornar a casar, aquest cop amb una fogosa noia de ciutat, Ruth, que li va donar la seva segona filla, Tess.

Les dues nenes s'entenien molt bé, però a la Ruth li costava adaptar-se a la vida solitària dels camps australians. Quan la Tess va fer els cinc anys, la Ruth va abandonar Drovers Run i se la va endur a la ciutat. En Jack no va tenir més remei que criar la Claire tot sol.

"McLeod's Daughters" comença quan la Tess rep la carta d'un advocat que l'informa de la mort d'en Jack i de la seva herència: la meitat de Drovers Run.

Després de gairebé 20 anys vivint a la ciutat, la Tess torna al camp decidida a vendre's la seva part, però es troba que la Claire, que no ha abandonat mai l'explotació, no l'hi pot pagar.

De sobte, la Claire es veu aclaparada pel món exterior i per un nou estil de fer les coses. La Tess li recorda que és una dona i que no pot pensar només a treballar. La Claire i ella mateixa experimentaran una transformació radical.

El retorn de la Tess a Drovers Run causa una mena de reacció en cadena en tots els que hi viuen: el seu optimisme i la seva filosofia d'"és factible" resulta contagiosa. Es revifa tant la passió que sent per Drovers Run com l'amor per la seva germana, fins al punt que s'afegeix a l'equip exclusivament de dones que tiren endavant l'explotació.
Anar al contingut