Nora Sala-Patau i Edu Buch a "Les Perseides"
Nora Sala-Patau i Edu Buch a "Les Perseides"
La pel·lícula és candidata als XII Premis Gaudí

"Les Perseides", amb participació de TV3, es projecta al festival Temporada Alta

La pel·lícula amb participació de TV3 "Les Perseides" es projectarà demà dimarts, 3 de desembre, a les 20.00, a la sala Truffaut dels Cinemes Albéniz Plaça de Girona, dins la programació del Festival Internacional d'Arts Escèniques, que se celebra a les ciutats de Girona i Salt entre els mesos d'octubre i desembre.

Dimarts, 3 de desembre, a les 20.00, el film "Les Perseides", amb participació de TV3, es podrà veure a la sala Truffaut dels Cinemes Albéniz Plaça de Girona. Alberto Dexeus i Ànnia Gabarró, els directors del llargmetratge, expliquen en aquest treball cinematogràfic la història de la Mar, una adolescent que ha viscut la separació dels seus pares i que es troba enfrontada amb els fantasmes de la història i els que assetgen la seva pròpia família. És una producció de Boogaloo Films, amb la participació de TV3 i la Universitat Pompeu Fabra.

La pel·lícula s'ha projectat al Festival Márgenes, el Festival de Cinema Independent de Madrid, al Festival Internacional de Cinema de Gijón, a la secció "Focus on Spanish Cinema" del Festival de Cinema Belga, a la 24a edició del festival francès Cinespaña de Tolosa de Llenguadoc, i al Festival BAFICI de Buenos Aires. A més, és un dels candidats als Premis Gaudí en diverses categories.

El Temporada Alta és un festival d'arts escèniques que té per objectiu ésser una finestra oberta al món i un punt de trobada entre l'escena catalana i la internacional, un espai d'exhibició de propostes escèniques i una plataforma de suport a la creació i la producció d'espectacles, un impulsor de les xarxes d'intercanvi professionals. El festival ja s'ha consolidat com un dels esdeveniments de referència en el panorama nacional i internacional, i ens hem guanyat un lloc al mapa dels millors festivals

"Les Perseides"
Els pares de la Mar s'acaben de separar. El seu pare, que no està en el seu millor moment anímic i no sap com afrontar les diferències amb la seva filla, l'ha portat al poble on ell va créixer però del qual mai no havia parlat, un lloc mig abandonat situat entre el riu Ebre i el desert dels Monegres, amb l'objectiu de posar a la venda la casa familiar. Un cop allà, la Mar coneixerà la Isa, una noia del poble que funciona amb unes regles diferents a les que ella està acostumada i trobarà una vella caixa del seu pare que conté un estrany mapa dels secrets del poble i una gravadora. Tot això la portarà a conèixer llegendes de postguerra que, a poc a poc, la faran acostar al seu pare i la portarà a descobrir un lloc bastant més fascinant d'allò que s'esperava quan hi va arribar.

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA:
Direcció:
Alberto Dexeus i Ànnia Gabarró
Producció: Miguel Ángel Blanca i Bernat Manzano
Guió: Alberto Dexeus, Ànnia Gabarró i Maria Colomer
Intèrprets: Eduard Buch, Nora Sala-Patau, Marta Tremps i Carmela Poch
Fotografia: Ssoí Ramon
Música: Ángel Pérez Ortega

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut