Dissabte i diumenge, a les 15.40

Les pel·lícules del cap de setmana

Un dissabte de luxe amb Clint Eastwood a "Gran Torino" i Omar Sy a "Samba". Dues propostes que giren al voltant de la immigració. Diumenge, "money", "money" i "money"... Tres pel·lícules en què els diners en majúscules, una mica fraudulents de vegades, obren noves oportunitats i un horitzó de luxe.
"Com reines", amb Shirley MacLaine i Jessica Lange
"Com reines", amb Shirley MacLaine i Jessica Lange

Dissabte, a les 15.40, "GRAN TORINO" - (Gran Torino), amb Clint Eastwood

Un veterà de la guerra de Corea és un jubilat que ha quedat viudo no fa gaire. La seva màxima preocupació és tenir cura del seu tresor més preuat: un cotxe Gran Torino de l'any 1972. Walt és un home inflexible a qui li costa assimilar els canvis que hi ha al seu voltant, especialment l'arribada dels immigrants asiàtics al seu barri. Tanmateix, les circumstàncies faran que es vegi obligat a replantejar-se les seves idees.

 

Dissabte, a les 17.45, "SAMBA" - (Samba), amb Omar Sy

Fa deu anys que en Samba va arribar a França des del Senegal i des de llavors ha passat per diverses feines humils. L'Alice és una executiva que està passant una mala època. Tots dos lluiten per sortir del seu particular laberint. El destí farà que els seus camins es trobin.

 

Diumenge, a les 15.40, "NOM EN CLAU: ROSE"  - (Nom de code: Rose)

Margot Chapelier viu a Tolosa, és secretària de direcció en una empresa d'importació d'objectes de decoració orientals i té tres fills, una noia ja adolescent i dos nens més petits. És feliç en el seu matrimoni, tot i que passen un mal moment per les dificultats econòmiques. El seu marit, un enamorat del ciclisme, s'ha convertit en empresari per impulsar un invent seu per millorar les bicicletes. Però, quan sembla que no tindran cap més remei que anar-se'n a un poblet per reduir despeses, a la Margot li ofereixen la possibilitat de convertir-se ocasionalment en espia de l'Estat, perquè els serveis secrets sospiten de la directora de la seva empresa.

 

Diumenge, a les 17.20, "OSTRES, MAMA! "- (Mensch mama!)

La Franzi i en Niko són una família força normal. L'Anja, de fet, és la que porta la casa. En Niko està obsessionat amb l'escalada, la Franzi es troba en plena adolescència i el pare, l'Ulli, està força desmotivat. Un dia, a l'Anja li toca la loteria; gairebé un milió d'euros. Després de l'eufòria arriben els dubtes. Al final, se li acut una idea: no dirà res de la loteria al seu marit i li muntarà un restaurant perquè pugui fer realitat la il·lusió de ser un gran cuiner.

 

Diumenge, a les 18.55, "COM REINES" - (Wild oats), amb Shirley MacLaine, Jessica Lange, Demi Moore i Matt Walsh, entre d'altres.

L'Eva ha quedat viuda i ha rebut per error de la seguretat social un xec de 5 milions de dòlars en lloc dels 50.000 que li corresponien realment. Se'n va amb la seva millor amiga a les Canàries, on inicia el que havia de ser el viatge de la seva vida, que acaba convertint-se en una fugida de la justícia.

Anar al contingut