Dissabte i diumenge, a les 15.40

Les pel·lícules del cap de setmana

Tres joves protagonitzen la pel·lícula de la sobretaula de dissabte: "Jo, ell i la Rachel", aclamada a Sundance en la seva estrena. A continuació, Timothy Dalton en la pell de James Bond. Diumenge, coincidint amb la jornada electoral, s'emetrà "L'últim vot", on el vot de Kevin Costner acaba decidint el resultat d'unes eleccions.
"L'últim vot"

"L'últim vot"

DISSABTE, A LES 15.40 - JO, ELL I LA RACHEL (Me and Earl and the dying girl), amb Thomas Mann, Olivia Cooke i RJ Cyler

El Greg és un noi que comença l'últim curs d'institut amb l'esperança de passar com més desapercebut millor entre els companys. Mentre fa els possibles per evitar conflictes i situacions compromeses, es dedica a gravar paròdies de clàssics del cinema amb el seu únic amic, l'Earl. Però la seva vida discreta farà un gir quan la seva mare l'obliga a anar a fer companyia a la Rachel, una noia de l'institut a qui acaben de diagnosticar leucèmia.

 

DISSABTE, 17.45 - ALTA TENSIÓ (The living daylights), amb Timothy Dalton i Maryam d'Abo

James Bond és l'encarregat d'ajudar el general Koskov a passar a Occident. Durant l'operació, Bond es nega a matar Kara Milovy, agent del KGB, que vigilava el desertor. Koskov confirma als anglesos les intencions bel·ligerants de l'URSS i suggereix eliminar el general Pushkin. Un assassí a sou, Necros, segresta Koskov, però Bond descobreix que tot ha estat una farsa conduïda pel traficant d'armes Brad Whitaker. Bond i Kara aniran a parar a l'Afganistan i amb l'ajuda de la resistència afganesa plantaran cara als seus enemics.

 

DIUMENGE, A LES 15.40 - L'ÚLTIM VOT (Swing vote), amb Kevin Costner i Madeleine Carroll

Bud és un home despreocupat que només té l'alegria de la seva filla Molly, una nena de 12 anys amb un intel·lecte brillant. El dia de les eleccions presidencials, Bud i Molly van al col·legi electoral, però se'n va la llum i resulta que Bud es queda sense poder votar. A partir d'aquest fet, Molly desencadena una sèrie de fets que faran que sigui el vot del seu pare el que decideixi el resultat final de les eleccions.