Dissabte i diumenge, a les 15.40

Les pel·lícules del cap de setmana

En les pel·lícules d'aquest cap de setmana, nous éssers s'incorporaran a la vida dels protagonistes. A "La llum entre els oceans", una parella que viu en un far troben una criatura acabada de néixer en un bot de rems a la deriva. Basada en fets reals, a "Lluna al Brasil", dues dones, la poeta Elisabeth Bishop i l'arquitecta paisatgística Lota de Macedo, s'enamoren i viuen plegades durant 15 anys. Un embaràs no esperat fa trontollar la vida de la família de la Mona, a "La Mona espera un nen", i al film "Abans que te'n vagis", una dona perd el tren i coneix un músic de carrer; durant la nit aprenen moltes coses l'un de l'altre.
"ABANS QUE TE'N VAGIS"

"ABANS QUE TE'N VAGIS"

Dissabte, a les 15.40, "LA LLUM ENTRE ELS OCEANS" (The light between the oceans), amb Michael Fassbender, Alicia Vikander, Rachel Weisz i Bryan Brown

Un home esgotat per la Primera Guerra Mundial accepta una feina de faroner a l'illa de Janus per fugir del món. Coneix una dona jove i bonica amb qui s'acaba casant. La dona té dos avortaments naturals i cau en una profunda depressió. Un dia veuen un bot de rems a la deriva, que porta un home i una criatura acabada de néixer. Corren a rescatar-los, però es troben l'home és mort. Dubten sobre si informar de la troballa o no de fer-ho i quedar-se l'infant, i finalment se'l queden. No és fins anys més tard que descobreixen que la criatura té una mare que l'està buscant.

 

Dissabte, a les 17.55, "LLUNA AL BRASIL" (Flores raras), basada en fets reals.

Brasil, anys 50. La poeta nord-americana Elizabeth Bishop va anar de Nova York a Rio de Janeiro, on va conèixer de l'arquitecta paisatgista Lota de Macedo, dequi es va enamorar i amb qui va viure 15 anys, mentre al Brasil tenien lloc els esdeveniments polítics que van dur el cop d'estat militar. L'any 1956, durant la seva estada al Brasil, Bishop va rebre el premi Pulitzer.

 

Diumenge, a les 15.40, "LA MONA ESPERA UN NEN" (Mona kriegt ein baby)

La Mona, una adolescent de 14 anys, s'ha quedat embarassada d'un company de l'escola que en té disset. El pare de la Mona, l'Stefan, és ginecòleg i fa classes d'educació sexual a la mateixa escola, on ensenya als alumnes la importància del sexe segur. L'embaràs de la filla fa trontollar la reputació de l'Stefan, i l'Associació de Pares d'Alumnes exigeix que el destitueixin. La direcció del centre, mentrestant, pressiona la Mona perquè canviï d'escola.

 

Diumenge, a les 17.20, "ABANS QUE TE'N VAGIS" (Begore we go), amb Chris Evans i Alice Eve

Una dona perd el tren de la 1.30 de Nova York a Boston, i un músic de carrer que l'observa se li acosta per conèixer-la i passa tota la nit amb ella procurant que la dona torni a casa abans que hi arribi el seu marit. Durant la nit aprenen molt l'un de l'altre.